seni düşünüyorum

rapunzel_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
106
6
96
Eskişehir
mum ışığında seni düşünüyorum.ve seni hayal ediyorum.yanında kollarının arasında uyumak ve hiç uyanmamak istiyorum.rüyamda seni görmek uyandığımda hala senin kollarının arasında olmak ve senden hiç ayrılmamak istiyorum... kızlar bu ufak şiire benzeyen yazıyı ben yazdım ama yenı değıl bekarken yazmıstım.hemde mum ışığında otururken bırden ıcımden gelmıstı bende hemen kağıda gectım pek ıyı sayılmaz ama sızınle paylasmak ıstedım :asigim:

mum ışığında seni düşünüyorum.ve seni hayal ediyorum.yanında kollarının arasında uyumak ve hiç uyanmamak istiyorum.rüyamda seni görmek uyandığımda hala senin kollarının arasında olmak ve senden hiç ayrılmamak istiyorum... ben çok beğendim içtenliğini yazınla hissettirdin
yüreğine sağlık canım

mum ışığında seni düşünüyorum.ve seni hayal ediyorum.yanında kollarının arasında uyumak ve hiç uyanmamak istiyorum.rüyamda seni görmek uyandığımda hala senin kollarının arasında olmak ve senden hiç ayrılmamak istiyorum... kızlar bu ufak şiire benzeyen yazıyı ben yazdım ama yenı değıl bekarken yazmıstım.hemde mum ışığında otururken bırden ıcımden gelmıstı bende hemen kağıda gectım pek ıyı sayılmaz ama sızınle paylasmak ıstedım :asigim:

harika bir yazı mendil yokmu ağlayacağım.Bence bu guzel yazıyı tamamla.

bencede tamamLamaLısınız cok güzel olmuş bende bi aralar yazmaya çaLışıyordum bi gün payLaşırım bende =))

Back
X