Seni istemiyorum diyen koca

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Kocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu

Kocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
ayrıldıgım esımle tekrar barısmak ısteyecek kadar düşürmezdım kendımı en basta
tepkımız nolucak her aklı basında normal ınsan gıbı boyle bı gırısımde bulunmazdım ve o adamın yerınde olsam bende ıstemezdım bıtmıs gıtmıs yanı

ha aklı melakelerımı yıtırıp gıdıp barısmak ıstersem ve red ederse tıpıs tıpıs gıtmek gerek ordan gurur onur onemlı seylerdır netıcede

hayırdır kımın basına geldı kı bu mevzu ?

Benim basimda
Evlilik bu neticede uzun yıllar emek verdim üçüzlerim de var

O kadar kolaymi yaa hic cabalamazmisiniz
Adam seni istemiyor neden çabalama derdindesin?
Çabalamak; en sonunda olabileceğine inandığınız şeyler için geçerlidir.
Sizi istemeyen bir insan için çabanızın 'Ç'sini harcamayın. Yoksa en sonunda üzülen yine siz olursunuz.

Eski konularınıza bakmama gerek yok sizi çok iyi hatırlıyorum. Sizin kocanız için uğraşmaya değmez hatta zamanınd ayrayrılacaktınız siz. Sizin yapamadığınız şeyi yine kocanız yapmış. Bekleyin belki yine geri döner.

Fazla söze gerek yok bence
Helede o istemiyorum diyosa neyine cabalayacksiniz ki ? Hangi anlamda hangi bağlamda oluru yok gibi

Benim basimda
Evlilik bu neticede uzun yıllar emek verdim üçüzlerim de var
bıtmemesı gerekseydı bıtmezdı
bıtmıs gıtmıs bence hıc ugrasmayın
ucuzlerınız ıcın ayakları ustunde basan gururlu bı kadın olun lutfen
cocuklarınız ıcın yapmanız gereken babalarıyla barısmak degıl kendı hayatınızı kurtarmak onlara bı gelecek sunmaktır

ayrıldığım adama yeniden barışma teklifi götürmezdim, o teklif etse de kabul etmezdim.
antin kuntin nedenlerle ayrılmam zaten eşimden, ayrıldıysak geri dönüşü olmayacak bir nedeni vardır mutlaka.

valla ben ayrıldığım kocama geri dönmezdim.
ha o bana gelip geri dön deseydi de;
'bir kere evlenmişim hayrını görmemişim, ikinciye bana yine yar olsan ne fayda?' der yoluma bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…