- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ayrildiktan sonra birlesme talebinde bulunmam. O donmek istese ona da inanmamKocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
Buyuk ihtimal vardır bu kdr kararlı olduguna goreBelki kocanin sevgilisi vardir? Niye birakiyo seni?
+1Beni istemeyeni ben hiç istemem olurdu .
Ne durumu yaaa önceki konularına baktım da adam seni defalarca aldatmış zaten mutsuz bir evliliğiniz varHayır ya bir baba cocuklarının bu duruma dusmesine nasıl acımaz aklım almıyo benmi fazla vicdanlıyım
Cocukların babasız buyumesi daha mı guzelNe durumu yaaa önceki konularına baktım da adam seni defalarca aldatmış zaten mutsuz bir evliliğiniz var
Çocukların mutsuz bir ailede büyümesi iyi mi? Güçsüz ve bir adama bağımlı bir anneyle büyümeleri de iyi değil ya neyse
Çocukları kendinize kalkan yapmayın. Adam sizi aldatmış hala da aldatıyor.="haticeakan, post: 49413535, member: 163966"]Cocukların babasız buyumesi daha mı guzel
Ayrılmak yerine anlaşmaya çalışsaydınız madem ayrıldıktan sonra barışmaya çalışmaktan daha kolay olurdu herhaldeBosanmadık anlasamadıgımız icin ayrıldık
Çocuklar için mi evli kalacaksın? Senin kendi kişiliğin gururun yok mu? Kendine nasıl yakıştırabilirsin ki böyle bir şeyiCocukların babasız buyumesi daha mı guzel
Ovv aldatılma da mı var?Adam aldatmış kaç kere?
Bunu kanıt olarak sunup boşanacağınıza geri dönmek istiyorsunuz.
Hadi siz herşeyi sindirip istiyorsunuz ama adam istemiyor neticede.
Daha fazla gururunuzu ezmeyin.
Cocukların babasız buyumesi daha mı guzel
Ayrılmışsınız bir kere ayrilmadan birseyler yapilabilinirdi ama bitmişse zorlamahaticeakan .!.:O kadar kolaymi yaa hic cabalamazmisiniz
Kk nin hafiyesi :)
Maykay ın mesajına bak fazlası mevcut :/Ovv aldatılma da mı var?
Yeni yolunu çizmiş herkes cok dogal karsılıyo yaneden ayrıldıniz kim haklıydı bunları geçelim ne olursa olsun bitmiş o istese geri dönmeye yeltenirmis zaten bence girişim başlı başına hata olmuş... İstemiyorSa yeni yolunu çizmıs artık unut.
Yani bir erkek karısını sevmiyosa istemiyosa cocuklara ragmen bırakıp gidebilirmi bu kadar kolaymı erkekler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?