Seni istemiyorum diyen koca

Keşke gururunuzu bi kenara atıp da barışma girişiminde bulunmadan önce burada konu açıp fikir alsaydınız da..O "seni istemiyorum" lafını hiç duymasaydınız. Ne diyebiliriz ki daha kaçıncı kez duymak istiyorsunuz o lafı.Tabi ki de düşmeyin peşine kendi hayatınıza bakın.

Erkekler cocugu takmazmı ya hep boylemidir bu

Yani bir erkek karısını sevmiyosa istemiyosa cocuklara ragmen bırakıp gidebilirmi bu kadar kolaymı erkekler icin

Bu ruh halini bir türlü anlayamam sanırım. Beni bırak istemediğini direkt söylemek ve ayrılmak, ima bile etse o adama bir daha yaklaşamam. Gururuma yediremem. Arayamam, soramam bile.

Çocuklarım için diyeceksiniz muhtemelen. Bir düşüneyim, kızım için bunu yapabilir miydim... Yok yine de yapamam galiba ya. O beni istemeyen adamın bakışının verdiği zavallılık hissini bünyem kaldırmaz.

Yani bir erkek karısını sevmiyosa istemiyosa cocuklara ragmen bırakıp gidebilirmi bu kadar kolaymı erkekler icin
İyi misin sen?Adam senin için değil çocuklar için dönse sen kabul edeceksin yani öyle mi

Yapmayın allahaşkına ya azıcık kendi gururunu düşün.Elbette kolay değil ayrılık boşanma bu ama adam seni istemiyor sevmiyor. Çocukları bahane etme onlar senin boşanmama garantin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…