- 2 Mart 2012
- 1.406
- 846
- 73
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
O kadar kolaymi yaa hic cabalamazmisiniz
Bosanmadık henüz ayrıldıkBoşanmadan önce neden çabalamadınız? Zamanı yanlış.
Erkekler cocugu takmazmı ya hep boylemidir buKeşke gururunuzu bi kenara atıp da barışma girişiminde bulunmadan önce burada konu açıp fikir alsaydınız da..O "seni istemiyorum" lafını hiç duymasaydınız. Ne diyebiliriz ki daha kaçıncı kez duymak istiyorsunuz o lafı.Tabi ki de düşmeyin peşine kendi hayatınıza bakın.
Beni istemeyeni bende istemem...Kocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
Ne önemi var? Gururunuz yok mu sizin?Yani bir erkek karısını sevmiyosa istemiyosa cocuklara ragmen bırakıp gidebilirmi bu kadar kolaymı erkekler icin
İyi misin sen?Adam senin için değil çocuklar için dönse sen kabul edeceksin yani öyle miYani bir erkek karısını sevmiyosa istemiyosa cocuklara ragmen bırakıp gidebilirmi bu kadar kolaymı erkekler icin
Sence ne olabilir? Tek bir secenek var gibi duruyoKocanizla ayrildiniz ve ardindan barisma girisiminde bulundunuz ama sizi artik istemedigini birlesmiceni soyledi tepkiniz ne olurdu
Cocuklari birakmiyor ki. Seni birakiyor.Yani bir erkek karısını sevmiyosa istemiyosa cocuklara ragmen bırakıp gidebilirmi bu kadar kolaymı erkekler icin
O kadar kolaymi yaa hic cabalamazmisiniz
Ne guzel cocugu yap istemiyom artık de bırak bu kadar basitmi hayatCocuklari birakmiyor ki. Seni birakiyor.
E senin sevgilin vardi hatice abla. Hayat bu kadar basit miNe guzel cocugu yap istemiyom artık de bırak bu kadar basitmi hayat
Ne guzel cocugu yap istemiyom artık de bırak bu kadar basitmi hayat
Belki kocanin sevgilisi vardir? Niye birakiyo seni?Yok bnm sevgilim falan su gecmiş konuları ısıtıp ısıtıp onumuze getirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?