Seni İstemiyorum!!!

Sinir herkeste var.
Diline ayar vermeyi öğrenecek.

Öğreteceksin, öğrenmemekte ısrar ediyorsa da terkedeceksin.

Biliyorum demesi kolay yapması zor.

Ama bu şartlarda düzelmesi imkansız, böyle mutlu olmak, bir ömür yaşamak da daha zor.

İnsanı yıpratıyor böyle şeyler bende çok şey yaşadım neler demedi ki bana hepsini sineye çekmişim ama sevgim kalmadı gibi gormek istemiyorum bazen yüzünü

Samimiyetle itiraf ediyorum. Beni her koşulda çeken , idare eden adama ara ara çıkan tartışmalarda ağır laflar ediyorum. Ama bezdiriyor beni. O kadar şikayet ediyor ki sonunda ben de artık dayanamıyorum. Hep şikayet ediyor, ben de bir noktadan sonra sabredemiyorum. Yani bana kalırsa kendisi kaşınıyor. Ona sayamayacağım kadar git demişimdir herhalde. Ama o hiç gitmedi, neden bilmiyorum hep yanımda olmaya devam ediyor. Ben bunu hak ediyor muyum bilmiyorum ama gitmemek onun seçimi olduğu için kendimi haksız göremiyorum. Onun gitmesi beni üzer mi bilmiyorum galiba hayır. Çünkü kalması için bir çaba göstermedim hiç. Eğer sizin sevgiliniz de benim gibi ise size pek de değer vermiyor demektir. bu durumda onun yanında kalmak konusunda bir daha düşünmek isteyebilirsiniz zira sizin varlığıniz da yokluğunuz da onu pek etkilemiyor olabilir. Belki de bu yüzden kolayca size git diyebiliyordur.

Samimiyetle itiraf ediyorum. Beni her koşulda çeken , idare eden adama ara ara çıkan tartışmalarda ağır laflar ediyorum. Ama bezdiriyor beni. O kadar şikayet ediyor ki sonunda ben de artık dayanamıyorum. Hep şikayet ediyor, ben de bir noktadan sonra sabredemiyorum. Yani bana kalırsa kendisi kaşınıyor. Ona sayamayacağım kadar git demişimdir herhalde. Ama o hiç gitmedi, neden bilmiyorum hep yanımda olmaya devam ediyor. Ben bunu hak ediyor muyum bilmiyorum ama gitmemek onun seçimi olduğu için kendimi haksız göremiyorum. Onun gitmesi beni üzer mi bilmiyorum galiba hayır. Çünkü kalması için bir çaba göstermedim hiç. Eğer sizin sevgiliniz de benim gibi ise size pek de değer vermiyor demektir. bu durumda onun yanında kalmak konusunda bir daha düşünmek isteyebilirsiniz zira sizin varlığıniz da yokluğunuz da onu pek etkilemiyor olabilir. Belki de bu yüzden kolayca size git diyebiliyordur.
Evet galiba ayni sizin gibi. Bir defa kapıyı çarptım gittim evde onemli bir kac seyi unuttum geri dondum karanlıkta ağlamıştı boyle boyle kadirdi beni. Belki kaldırdığı icin degerim kalmadı. Galiba benim gitmem ona pek koymayacak. Sizde yazınca oyle hissettim.

Evet galiba ayni sizin gibi. Bir defa kapıyı çarptım gittim evde onemli bir kac seyi unuttum geri dondum karanlıkta ağlamıştı boyle boyle kadirdi beni. Belki kaldırdığı icin degerim kalmadı. Galiba benim gitmem ona pek koymayacak. Sizde yazınca oyle hissettim.

Ama ben o gittiğinde hiç ağlamadım, ve ondan hiç özür dilemedim. O hep kendi kendine barıştı benle bahaneler bulan oydu hep. Zannımca benim daha farklı biri olduğunu hayal ediyordu kendi kafasinda. Aslında çok bir şey beklemese sürekli dırdır etmese kavga falan çıkmaz. Daha fazlasını istediği için böyle oluyor. Ve bu adam benim sevgilim değil Sözde sadece arkadaşım.

Ama ben o gittiğinde hiç ağlamadım, ve ondan hiç özür dilemedim. O hep kendi kendine barıştı benle bahaneler bulan oydu hep. Zannımca benim daha farklı biri olduğunu hayal ediyordu kendi kafasinda. Aslında çok bir şey beklemese sürekli dırdır etmese kavga falan çıkmaz. Daha fazlasını istediği için böyle oluyor. Ve bu adam benim sevgilim değil Sözde sadece arkadaşım.
Biraz farklı durum o Zaman. İste o hep özür diliyor gönlümü alıyor.. Nereye kadar.

Gerceklik payı varmıdır bilmiyorum.
Benim eski adamda derdi bana böyle
Bıktım senden cenenden git basımdan vs diye
Cene yaptıran kim ama!!!!
Neyse bende gittim bir gün basından mahkemede bile göremedi beni
Bir gece uyuduk sabah aldım basımı gittim
Ogünden belli hic görmedi beni
İcine oturdu tam bir öküz gibi.
Hala sürünüyor,haberim var
Ben ise yeniden evlendim:):KK70:
Oh iyi olmuş ona
Sefan olsun
Hah şöyle !

Kızlar yorumlarınız icin hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İnanın cok defa konuştum soguyacagimi, kalbimin cok kırıldığını her özrünü affettim yeri geldi ağladı aramızda hic bir Zaman üçüncü şahıs olmadı olduysa bile ben yakalamadım hissetmedim. O yüzden belki gecer diye bekledim ama kendimi artık onursuz gurursuz ve değersiz bir kadın gibi hissediyorum. Ailem ikinci evliliğim oldugu icin boşanmama sıcak bakmıyor hatta onları ziyaret ederken bile laf söz olmasin diye yanlız gitmemi istemiyor oraya. Bu da benim elimi kolumu bagladi. Konuşacağım ayrı eve çıkacağım ve gidecegim. Bakalım ondan sonra ne olur. Galiba hic bir Zaman sözlerim duygularım ciddiye alınmadı kendisini cok alttan aldığım icin. Ama insanım bende bir yerde insan dur demek istiyor artık. Daha yasım 27 ama kendimi cok daha yaslanmış hissediyorum yasama sevincim gitti cunku ne olacağı bile belli olmayan bir birliktelik yasıyorum. İlişkime güvenemiyorum omur boyu sürer yıllarım heba olmaz diye.
Niye böyle düşünüyorsun
27 yaşında gencecik kadınsın
Taşı sıksan suyunu çıkarırsın
Çok sinir oluyorum, sevgilim şunu yaptı hayattan soğudum intiharı düşünüyorum kocam bunu yaptı yaşlanmış gibiyim
Her şey bir erkeğe mi bağlı hayatınız da ?
Oluruna bırak, yarın ne olacağımızı hiç birimiz bilemeyiz
Ömür boyu sürer mi sürmez mi onu zamanla görürsün, sürmezse diye bugünü ıskalıyorsun

Sinirlenince sizin ağzınızdan hiç mi kalp kırıcı söz çıkmıyor adam tek başına mı kavga çıkartıp size git diyor. canınızı acıtan kelimeyi bulmuş onu size karşı kullanıyor size git dediğinde onu gönderin evden sizi niye gönderiyor

Sinirlenince sizin ağzınızdan hiç mi kalp kırıcı söz çıkmıyor adam tek başına mı kavga çıkartıp size git diyor. canınızı acıtan kelimeyi bulmuş onu size karşı kullanıyor size git dediğinde onu gönderin evden sizi niye gönderiyor
Ben ona inan bir defa bile kıracak birşey söylemedim cunku bir tek onu degil kimseyi kıracak söz söylemem. Yapım degil.

çok öfkelendim, sinirimden söyledim gibi laflara inanmıyorum ben. ben de bazen çok sinirleniyorum ama hiçbir yakınıma böyle şeyler söylemedim. siz de söylememişsinizdir. evet kan beyne sıçrayabilir ama düşünme ve söyleme yetilerini kilitleyecek ve kendi başına karar alacak kadar değil. yani soyleyeceklerini tartıp dilini tutabilirdi. ama tutmamış. sizi kırıp kırmamak önem teşkil etmiyor demek ki onun için. soğumanız çok normal. kendisine bildirin hala anlamadıysa.

çok öfkelendim, sinirimden söyledim gibi laflara inanmıyorum ben. ben de bazen çok sinirleniyorum ama hiçbir yakınıma böyle şeyler söylemedim. siz de söylememişsinizdir. evet kan beyne sıçrayabilir ama düşünme ve söyleme yetilerini kilitleyecek ve kendi başına karar alacak kadar değil. yani soyleyeceklerini tartıp dilini tutabilirdi. ama tutmamış. sizi kırıp kırmamak önem teşkil etmiyor demek ki onun için. soğumanız çok normal. kendisine bildirin hala anlamadıysa.
Ona anlayacağı dilde anlatacağım Zaman'ını bekliyorum. Haklısın insan bunu yapıyorsa bilerek yapıyordur.

Allah yardımcın olsun bu adamla işin zor :(

Back
X