Seni İstemiyorum!!!

Hani bir laf var ya vazo kırılınca yapıştırsanda eskisi gibi olmaz diye.Aynı o misal.1 olur 2 olur neyse de devamlı da söylenmez ki.Sonuçta karşısındaki de kadın kalbi.

ah canım yaa..kimi değişir kimi de değişmez..
ama eşinde bunca zaman düzelme olmadıysa biraz zor gibi..
1 olur 3 olur 5 olur hep hep te olmaz..
ama biz yapıcı bayanlarız katlanıyoruz bir umut düzelir diyoruz ama olan geçen onca güsel yıllara oluyor..

Bunu alışkanlık haline getirmişse, bana söylediğinde aynı şeyi söylerim ona, hatta bir adım ileri giderim.
'' seni artık sevmiyorum, bu davranışlarınla soğuttun kendinden, lütfen sen düş yakamdan. '' derim.
Eşim de bir kaç tartışmada kendinden soğutuyorsun, sevgim azalıyor demişti.''Ben sanki senden soğumuyorum çok matah bir şey mi sanıyorsun bu birlikteliği benim için, sensiz yaşayamam mı sanıyorsun, soğuduysan sevmiyorsan bitsin, ben de çok mutlu değilim seninle yaşadığım bu hayattan'' demiştim. Öyle öküzün trene baktığı gibi kaldı. Ha demek öyle dedi bozuldu, gitti trip attı üzüldü felan.. Kaşınanı kaşımak gerekli.

Esiniz her sinirlendiğinde abuk subuk konuşsa sonra da gönlünüzü amaya çalışsa ne düşünürsünüz? Mesela "seni istemiyorum, düş artık yakamdan" dese siz sırf ustune cok düştüğünüz icin... Ve ardından da gönül almaya kalksa pişman olsa. Ve bu durum 3 yıl boyle sürse? Artık ciddiye alınacak yanı kalmışmıdir? "ben seni istemiyorum" demenin Zaman'ı mi? Cünkü artık bende istemiyorum... Sevsemde istemiyorum.
gözünü korkutrdum

Bazı insanlar sinirlenince ağzından çıkanı duymazlar.
Evet kırıcı ama bile isteye söylemiyordur diye düşünüyorum.

insanlar garip gerçekten mesela bende eşimle kavga edresem dilimin ayarı kaçıyo eşim bi şeyler kırıyo :KK57:eşya falan

Bana böyle bir şey söylese, hiç haber vermem, bir gün eve gelir ve beni bulamaz. Yine insanlık bende kalsın diye "düştüm yakandan" diye bir not bırakırım. Sonra arasın dursun bakalım. İnsan ağzından çıkanı duymalı. Öyle paldır küldür konuş, kıymet bilme, kaybetmekten, kırmaktan korkma, eee o zaman ne anlamı var birlikte olmanın. Karşındaki senin kum torban mı, her türlü hoyratlığına dirensin ve her şeye rağmen yanında olsun? Bunu ilk defa yapıyorsa düzelmesi için şans veririm, uyarırım da, alışkanlık haline getirdiyse verilebilecek en sert tepkiyi çoktan hak etmiş demektir.

Mieze Özür dileyerek birsey soracağım.
Hamilelik takvimin vardı kaldirmissin kötü bişey yok inşallah

yorumlara bakmadım da ben gururlu takılan bir insanım elim de değil zira çoğuda zararlı.
seni istemiyorum dese eşim ben de seni istemiyorum artık derim ve istemem yani. o iş orda biter. bir kere ağza boşanalım, ayrılalım, istemiyorum lafları alındı mı yapılmalı yani..

Sizde aynısı ona söyleyin bence seni istemiyorum diye aynı acıyı oda çeksin derim allah yardımcın olsun kardeşim :KK56:

Bence en doğrusu karşınıza alıp içinizden ne geçiyosa konuşmanız. Gerçekten böyle düşündüğü için mi bunu söylüyor yoksa o an sinirden mi? İnsanların sinirlenme psikolojileri değişik değişik. Kimi kırıp döker kiminin dilinin kemiği yoktur. Bende kavga anında eşime hiç istemediğim şeyler söylüyorum, onun onurunu kırıcı. O an sinirden öyle söylüyorum ama aslında öyle düşünmüyorum. Oda bana söylüyor çok kırılıyorum diye engel olmaya çalışıyorum ama bazen ucu kaçabiliyor. Demem o ki olabiliyor. Bunun için en doğrusu eşinle konuşman. Hislerini anlatman. Bazı cevapları okudumda kimisi çekip giderim demiş. Bekara karı boşamak kolaydır. Önce çözüm aramak gerek sonuçta bu sadece evliliğin bitmesi için bi neden olmamalı. Heleki hala seviyorken. Senin de dediğin gibi sinir anında olan bir durum her zaman değil. Bunun için oturup çözüm aranmalı. Evlilik kolay değil.

Gerceklik payı varmıdır bilmiyorum.
Benim eski adamda derdi bana böyle
Bıktım senden cenenden git basımdan vs diye
Cene yaptıran kim ama!!!!
Neyse bende gittim bir gün basından mahkemede bile göremedi beni
Bir gece uyuduk sabah aldım basımı gittim
Ogünden belli hic görmedi beni
İcine oturdu tam bir öküz gibi.
Hala sürünüyor,haberim var
Ben ise yeniden evlendim:):D

Esiniz her sinirlendiğinde abuk subuk konuşsa sonra da gönlünüzü amaya çalışsa ne düşünürsünüz? Mesela "seni istemiyorum, düş artık yakamdan" dese siz sırf ustune cok düştüğünüz icin... Ve ardından da gönül almaya kalksa pişman olsa. Ve bu durum 3 yıl boyle sürse? Artık ciddiye alınacak yanı kalmışmıdir? "ben seni istemiyorum" demenin Zaman'ı mi? Cünkü artık bende istemiyorum... Sevsemde istemiyorum.

En sevimsiz insan tiplemesi. Yak yık sonra bir şey olmamış gibi sırnaş/ davran. Karşıdaki insanı yok saymaya eş değer gözümde... Ne düşündüğünüz, ne hissettiğiniz umrunda değil. Umrunda ise kötü kalplidir kasıtlı yapmıştır.

Edit: ne olursa olsun evlilikle boşanma lafı ağıza sakız edilmemesi gerektiği gibi bunu söylemlerde söylenmemeli.

Valla evlilik bitirmek kolay mı Allah aşkına hemen ayrıl git dıyosnuz arkadaşlar . Bizde kavga ederız kırıcı seyler çıktı cok kez ağzımızdan ama ınsanız maalesef oluyor bence konuşmak konuşmak konuşarak halletmek cok Çok büyük dertler yoksa bunları hakedersiniz gelıp özür diliyor pişman oluyor sonuçta pat dıye hadı boşan. Ha aldatırsa döverse içki kumar olurda git ayrıl tabikş ama değer ğroblemlerı konuşarak hakkederdiniz benım fikrim çünkü bu Zaman'da Allah aşkına dört dörtlük ne evlılık var ne Ada'm ne kadın var herkeste problem var

Gerceklik payı varmıdır bilmiyorum.
Benim eski adamda derdi bana böyle
Bıktım senden cenenden git basımdan vs diye
Cene yaptıran kim ama!!!!
Neyse bende gittim bir gün basından mahkemede bile göremedi beni
Bir gece uyuduk sabah aldım basımı gittim
Ogünden belli hic görmedi beni
İcine oturdu tam bir öküz gibi.
Hala sürünüyor,haberim var
Ben ise yeniden evlendim:):KK70:
Sırf o yuzden mı boşandınız ve ne sıklıkla söyledi bizde kavga ederız arada kırıcı konuşuruz ne bilim hemen gidip boşanmak doğru degıl

sen de bana bu tarzda konuşmanı affetmiyorum. bir daha söylersen gerçekten giderim gibilerinden tehdit et. hatta cok rahatsız oluyorsan bıraz annene varsa ablana vs gıt gözunu korkut :KK22:

Bir kavgada söylenecek sözleri ben ikiye ayırırım.

1. Bundan sonra tekrar görüşeceğim bir kişi ise belli bir sınıra kadar gider, orada dururum.
2. Hayatımda gereksiz yer işgal ediyorsa, olmaması olmasından daha iyi biri ise SON sözlerimi söylerim, bir daha da pişmanlık duymam.

Eşle olan kavgalarda o "SON" söz kısmına hiç bir zaman gelinmemeli. Hele de sonrasında pişman olunuyorsa.

Ben sizin yerinizde olsam, eşimi karşıma alır, bu söylediği sözün beni ÇOK, ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ama ÇOK incittiğini, karı-koca arasında bu sınıra gelinmemesi gerektiğini, hani tahtaya çivi çakılıp çıkarılsa bile izinin kaldığını, bunların da evliliği yıprattığını ve bir daha seni istemiyorum derse bavulumu toplayıp gideceğimi kendisine sakin sakin söylerdim.

Bizler çocuk değiliz. Sokakta oyun oynarken arkadaşımızla kavga edip ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi davranmaya devam edemeyiz.

Hele de çocuğumuza anne veya baba olarak seçtiğimiz kişilerle seviyeyi bu kadar düşürerek konuşmamalıyız.

Ben de tekrar evlenmek istiyorum. Allah nasip eder de karşıma uygun biri çıkarsa ona en baştan söyleyeceğim: "Ayrılalım, boşanalım, seni sevmiyorum, seni istemiyorum, defol git" gibi kelimeleri lütfen boşanmaya karar verirsen söyle. Aklında boşanma yoksa tartışmayı buralara kadar getirme, çünkü bunları duyduğum an ben giderim.

Back
X