Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünü korkutrdumEsiniz her sinirlendiğinde abuk subuk konuşsa sonra da gönlünüzü amaya çalışsa ne düşünürsünüz? Mesela "seni istemiyorum, düş artık yakamdan" dese siz sırf ustune cok düştüğünüz icin... Ve ardından da gönül almaya kalksa pişman olsa. Ve bu durum 3 yıl boyle sürse? Artık ciddiye alınacak yanı kalmışmıdir? "ben seni istemiyorum" demenin Zaman'ı mi? Cünkü artık bende istemiyorum... Sevsemde istemiyorum.
tabi kaybetme korkusu varsagözünü korkutrdum
Esiniz her sinirlendiğinde abuk subuk konuşsa sonra da gönlünüzü amaya çalışsa ne düşünürsünüz? Mesela "seni istemiyorum, düş artık yakamdan" dese siz sırf ustune cok düştüğünüz icin... Ve ardından da gönül almaya kalksa pişman olsa. Ve bu durum 3 yıl boyle sürse? Artık ciddiye alınacak yanı kalmışmıdir? "ben seni istemiyorum" demenin Zaman'ı mi? Cünkü artık bende istemiyorum... Sevsemde istemiyorum.
Sırf o yuzden mı boşandınız ve ne sıklıkla söyledi bizde kavga ederız arada kırıcı konuşuruz ne bilim hemen gidip boşanmak doğru degılGerceklik payı varmıdır bilmiyorum.
Benim eski adamda derdi bana böyle
Bıktım senden cenenden git basımdan vs diye
Cene yaptıran kim ama!!!!
Neyse bende gittim bir gün basından mahkemede bile göremedi beni
Bir gece uyuduk sabah aldım basımı gittim
Ogünden belli hic görmedi beni
İcine oturdu tam bir öküz gibi.
Hala sürünüyor,haberim var
Ben ise yeniden evlendim:)![]()
Sırf o yüzden degil tabii ki.Sırf o yuzden mı boşandınız ve ne sıklıkla söyledi bizde kavga ederız arada kırıcı konuşuruz ne bilim hemen gidip boşanmak doğru degıl