Seni kardeşim annem babamdan daha çok seviyordum diyen eş ?

Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. O işte bu tür konuların konuşuluyor olmasının evliliği, karı koca ilişkisini zedelediğini düşünüyor. Bu konuyu dile getiren böyle hesaplar yapan kişi ona göre eşine kuşku ile bakıyor , güvenmiyor, aldatacak potansiyelde görüyor vs vs. Yani kayıtsız şartsız ve şeffaf bir ilişki olmalı diyor ama ben tam da sizin gibi düşünüyorum
 
Evet bir şeyi çok söylersen gerçekleşme ihtimali artar diye bir şeye ben de inanıyorum ama bana sebebini sorduğunda söylemem gereken bir durumdu. Laf olsun diye açmadım. Üstü kapalı dünyanın binbir türlü hali var dedim. Çünkü o arsa gerçekten alabileceğimiz bir miktardaydı, öncekiler bizim birikimimizden daha düşük miktara bile satılmıştı ihale olduğu için, biz de hayalleri daha somut düşündük ve aklıma da yarısı benim üzerime olsun fikri geldi çünkü birikimde benim de katkım vardı ki katkım olmasa bile hiç jest olsun diye de kendisi demeliydi bu teklifi , öyle mi ?
 
Anladım o zaman siz haklısınız eşiniz maalesef güven sarsmış
 
Nasıl yanı asıl sen bana mı guvenmıyorsunda benım uzerıme yapmaktan kacıyorsun ? Dıye sorardım..

Manipülasyon oyunları...Narsıst sızın esınız..Narsıstler boyle yapar..Haksızken konudan konuya zıplaya zıplaya magduru oynarlar...

Günümüzde de hatta sıkça kullanılan prenses erkek dedıklerı tip...
 
Eski eş kocasının bir şeylerinden rahatsız olup o kadınından laf etmiştir. Kadında sizin evli kuzeni bekliyormuş da öyle hemen aldatabilmiş eşini. Olumsuz şeyleri sürekli söylemeye gerek yok elbette katılıyorum ama sizin kuzenin aldatası varmış hatta bilinenin öncesi vardır, aldatmayacak insan aldatmaz karısının laflarıyla.
 
eşin ya çok alıngan ya da oyununu bozdun üste çıkıyo :)
 
Tabii ki canım için de varmış ben asla onu savunmuyorum aldatmasını meşrulaştırmaz. Ama eşeğini aklına karpuz kabuğu sokmak diye bir şey de var sürekli biri bana birilerini anlatırsa bana karşı cezbedici olur merak duygusu uyandırır yani
 
Benim annem ev hanımıydı, babam tüm mal varlığını annemin üzerine yapmıştı, bana bir şey olursa kimseye muhtaç olma benden emekli maaşı da kalır, evlerden birinde oturur diğerlerinin kirasını alırsın sana çocuklar bakmasa bile paran ile kendine baktırırsın derdi. Benim babamda Karadenizli ve son derece ataerkil kafa yapısına sahipti.
 
Çok gereksiz bir muhabbet olmuş.
Herkesin sevgisi ayrıdır elmayla armutu karşılaştıramayacağımız gibi anne sevgisiyle kardeş sevgisiyle çocuk koca sevgisini de karşılaştıramayız. Hepsinin yeri ayrıdır.
Adamın aldatmak vb o taraklarda bezi yoksa bunu dillendirmek de çok çirkin. Aynı şeyi sen yaşasan kocan da sana belki bir gün beni aşdatırsın malın yarısını benim adıma yap dese ne düşünürsün tepkin ne olur. Biraz empati
 
Eşiniz çok yanpirik..

Aile de herkesin yeri ayrıdır. Sevmeyi sevgiyi böyle kolay harcayan bir adama pek güvenemem.

En az 20 senesini birarada geçtiği annesi, babası, kardeşini harcayan sizi haydi haydi harcar.

Tapular konusunda da çok haklısınız.
 
Züğürdün çenesinin yorulmasi meselesine dönmüş
Öncelikle ben annemi babamı kardeşlerimi dünyaya değişmem. Ama eşim aile olmakla birlikte başka bir anlam taşıyor. Çocuklar ve eşim benle bir bütün gibi oluyor. O yüzden sevgilerini tartmak çok saçma. Ya da tercih de bulunmak... Eşim öncelikli gelir ama uygun şekilde aile kavramının içinde bulunduğu sürece. Yoksa elin oğlu.

Maddi duruma gelince, böyle tartışmalara girmeye gerek yok bence. Madem öyle laf lafı açtı da dendiyse de kocama eşine de iki evi yapmak yakışır ya demek şakaya vurmak işi yumusatabilir. Ayrıca eşine mal yapmak bu kadar zor gelmemeli. Bu bosanilacagi içinde değildir. Hayatta binbir türlü şey var. Allah yaşatmasın ama bir taraf aklını kaybedip bir sebepten mali mülkü satsa, kandırılsa, (şerh koydurabilirsiniz ama her mala olur mu bilmiyorum) her şey olabilir yani. Boşanmanın sizinde akliniza gelen ilk şey olması ve bunu dile getirmeniz olmamış. Ama esinizde evrene mesaj yolladin diye sacmalayacak yapacaklarına altlık bulmus gibi. Aman bilmiyorum... Biz züğürt olarak seni almaya jeti mi göndereyim helikopteri mi, bu hafta sonu maldivlere mi gitsek pukheti mi filan diye cenemizi yoruyoruz
 
Hayatta herkesin sevgi yeri farklidir. Esini esin olarak maksimum seversin , anneni annen olarak maksimum seversin vs. Ama zaten evlendikten sonra alinan her sey ortaktir. Esiniz sunu diyebilirdi askim ne fark eder ikimizden biri zaten ortak her seyimiz vs diye. Bana birden para gözleri para hırsindan dolayi dönmüş gibi geldi . Bence beni ailenden degilde parayi sevdiginden daha fazla sevsen iyi olurdu deseydiniz keske. Manipulatif ve paragöz biri gibi geldi bana
 

Bunu yaşayan çok insan var. Kendisi öyle yapar veya yapmaz, bu önemli değil. Siz neden kendi hakkınızı ya da çocuklarınızın hakkını başkasının merhametine bırakasınız ki?
Benim annem vefat etti. Sahip oldukları şeyler de babamla ortaktı. Babam bizim hakkımızı kimseye yedirecek bir insan değil ama öyle bir insan olsaydı bile istese de kolay kolay yapamaz şu durumda. Kardeşimin de benim de mirastan gelen paylarımız var.
Annemin senelerce verdiği emek neden sadece babamın inisiyatifine kalsın?

Eşiniz mal mülk erkeğindir kafasında.
Siz bu düşüncenin aksi bir talepte bulunmuşsunuz. Eşinize göre buna hakkınız yok. Çalışmanıza rağmen yok. O yüzden bu talebin altında art niyet arıyor.
Ben kadının emeğine çökmeyi normalleştiriyorum demiyor da, bu kadın anormal bir şey istediğine göre başka hesapları var diyor.
İnsan eşine sonsuz güvenmeli diyorsa her şey sizin üzerinize olsun o zaman.
 
Konu tapuymuş, adam allem etmiş kallem etmiş konuyu sevgiye getirmiş üstelik de aşırı saçma bir yerden. Orada "insan ana babasına kardeşine bile güvenemiyor" lafını etmesen bile başka ettiğin bir lafa takılıp konuyu değiştirirdi zaten. Sen de asıl konuyu unutmuşsun başlığı bile bu sevgi olayı üzerinden açmışsın. Adam şu an gayet mutlu konuyu bertaraf etti üstüne üstlük sana kendini sorgulattı

6 tane daire varsa ortada yarısını istemek çok normal hayat arkadaşı değil miyiz paylaşalım işte. Fark etmiyorsa 3ü senin üstüne olsun işte, niye fark etmeyecek kadar önemli konuyu bu kadar uzatıyor "Evet aşkım yarısı üstüne olur" demek yerine
 
beyefendide bi Kenan Baran havası sezdim baya manipülatif ve narsist birine benziyor.

bizim bi evimiz bi arabamız var, ev benim araba eşimin üstüne. ama biz hesaplayarak yapmadık bu ayrımı, ev kredisini ben çektiğim için benim üstüme oldu, arabanınkini eşim çektiği için onun üstüne oldu, iki krediyi de eşim ödüyor. böyle olmasaydı şayet evin her halükarda kendi üstüme olmasını isterdim.

kız kardeşim de yakın zamanda ev aldı, konuşa konuşa evi onun üstüne yaptırttım. çünkü henüz türkiyede resmi nikahları yok, yurtdışında nikahları var, konsolosluğa bildirim yapmadılar. evin %50 sini eşinin ailesi verdi, kalanı kendileri verdiler. ya dedim ortak tapu olsun ya da senin üstüne olsun. eşi de karşı çıkmadı, ne farkeder dedi ve ev kardeşimin üstüne oldu. dünyanın binbir türlü hali var.
 
Eşimi anamdan babamdan falan çok severim. Kardeşim yok. Ondan önce sadece çocuklarım gelir. Kendi kurduğum aileyi geldiğim aileden önde tutarım.

3 tapuyu istemenizde sorun yok. Normal. Hatta araba dediğin, tapu dediğin kadının üstüne olmalı. Avantajı güven, dezavantajı resmi vergi cart curtunu takip etmek zorunda olmak.

Eşin bunun üzerine yorum yapması ise ekstra absürd. Ne münasebet yani sen ben yoksa hepsi benim adıma olmalı. Birikiminizi vermeyin.
 
Ayrıca da babam genel anlamda iyi bir adamdır. Elinde varsa bugün bile bana vermekten çekinmez. Ne bileyim çocuğuma falan bakıyor lazım olduğunda. İçkisi kumarı kalmadı, karı kız dövme aldatma ayağı hiç olmadı.

Annemle babamın boşandığı dönemde kendisi de mal kaçırma olsun, nafaka ödememe olsun, üstüne borç bırakma olsun hepsini yapmıştı eski karısına ve ergen kızına. O yüzden erkeklere güvenmek hiiiiiç de zorunda değiliz biz kadınlar olarak kusura bakmasınlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…