Seni kardeşim annem babamdan daha çok seviyordum diyen eş ?

Ne kadar manipülatif bir adam ya, hepsi benim üzerime olur ne fark ederken derken neden hepsi senin üzerine olamıyor mesela? Tam bir kurnaz, lafı döndürüp dolaştırıp yine sizi suçlu çıkarmış. Evrene enerji menerji falan oohoo vallahi çok usta dikkatli konuşmak lazım bununla

Sende hiç böyle şeylere gerek yok boşansan zaten yarı yarıya paylaşım oluyor.Kanundan hiç haberin yok herhalde

Kesinlikle öyle, bazen konuşurken ne dediğimi neyi savunduğumu da unutuyorum ki ben de konuşmada ustayımdır ona rağmen…

Siz böyleyken eşiniz çok fazla ince hesap yapıyor gibi geldi bana. Siz daha iyi bilirsiniz ama yine de dikkatli olun bence

Kocam bana başkasıyla evlenirdim dese kapının önüne koyarım çok net. Ortada bunları diyecek bir şey de yok ne alaka. Siz yine sabırlısınız

Kesinlikle öyle, bazen konuşurken ne dediğimi neyi savunduğumu da unutuyorum ki ben de konuşmada ustayımdır ona rağmen…
Genelde kadınlar yapar bunu zaten, bugün çok güzelsin der nasıl yani dün değil miydim cevabını alır ama erkeğinki de hiç çekilmiyoooo

Sezon derken buna benzer kavgalar daha yaşanır demek istemediniz mi
O mesajı ben yazmamıştım da. Eşinizin aklında farklı planlar olabilir diye anladım ben. Bir erkeğin kadın üzerine mal yapmamak için bu kadar uğraşması çene çalması normal değil.

Sende hiç böyle şeylere gerek yok boşansan zaten yarı yarıya paylaşım oluyor.Kanundan hiç haberin yok herhalde
Kanunlardan tabiki haberim var , evlenince edinilen mallar boşanınca ortaktır, ikiye bölünür ama ben yine de o şekilde olmasını istemiştim nedenini bilmiyorum, bilinçaltımda o yakın akrabasının karısını 8 yıldır aldattığı kendisinden 20 yaş küçük kızla evlenip , çocuk yapması 50 küsür yaşından sonra, ben de travma yarattı demekki

Ben soğuk davrandım sabah , noldu niye soğuk davranıyorsun asıl surat asması gereken benim , ağır şeyleri bana sen söyledin dedi .. ben de tamam sen de bundan sonra beni daha az seversin dedim, herkesten çok değil dedim kimse beni sevmese de olur çocuklarımın sevgisi bana yeter dedim ( 3 yaşında oğlum , 8 yaşında kızım var ) hemen o da aynı şeyi söyledi..giderken de öpeyim de adet yerini bulsun dedi imalı imalı hafif sırıtarak, ben hiç yüz vermedim ama

Adam resmen senin gözünü korkutmaya çalışıyor bak birdaha dersen gözüm dışarı kayar diye. Para ikinizin ortaksa seninde daire istemek hakkın. Sakın manipülasyona gelme. Dünyanın binbir türlü hali var çocuklarım için güvence istedim kötü mü yaptım de.
Kendisi senin paranla evlere konarken sen tavrını unutmayacağım triplerine giriyormusunda kendine birkaç daire isterken o senin yaptığını büyütüyor? İstemeseydi o zaman hepsi onun olsaydı. Bunlar kendini çok zeki yada kurnaz sanıyor bu devirde babamın oğlu olsa hakkımı bırakmam.

Ya bence karşılaştırılabilecek sevgiler değil bunlar aileye duyulan sevgi ile eşimize duyduğumuz aşk sevgi çok farklı karşılaştırmak bile yanlış, mal mülk meselesine gelince de senin benim üzerine ne farkeder karıcım istersen senin üzerine yaparız da denilebilirdi beyefendi belki de beklemediği anda karşılaştığı için bu cümleyi şaşırmış olabilir. Daha hayal kurarken bu kadar gerildiyseniz bacım rabbim sizin için en iyisini vermiş arsayı nasip etmeyerek

Senin paranla sana paragöz iması yapıyor sende aynısını yap.

Bana diyorki bir de , ben karı koca sevgisini fazla yüceltmişim, karşılığının bu olacağını bilsem başkasıyla evlenirdim gibi bir laf dedi
Başkası parasını katmadığı halde alırdı daireleri evrene ne mesaj yolladığına dikkat etsin

Özür dilerim konu sahibi ama eşin çok uyanık evreni bile karıştırmış mal mülk isteme diye
Arkadaşlara katılıyorum dikkatli ol bence. Sen de ona deseydin benden mal sakınacağını bilseydim ben de başkasıyla evlenirdim

Aynen başkası da babasının aldığı eve ortak olmasını teklif ederdi eminim.. Bence eşiniz sizi biraz fazla yüce gönüllü görmüş maddi konularda belki kötü niyeti yoktur ama kontrolün kendinde olmasını istemiş gibi. Manipüle olmayın hiç ısrar ederse tamam hepsi benim üzerime olsun o zaman diyin.

Mal konusunda çok haklısınız kendime bile yüzde yüz kefil olmam bırakmama, aldatmama konusunda kaldı bir erkeğe olucam bu güvensizlik değil dünyanın bin türlü hali var, iyi günde herkes seviyor.

Ama siz daha kurnaz davranmalıydınız her doğru her yerde söylenmez. Onun üstüne bile olsa zaten evlendikten sonra edinildiği için yarısı sizin olmuyor mu? Ben de içimden güven olmaz diyorum ama dışımdan sen asla yapmazsın aşkım diyorum eşime. Çok da doğrucu davut olmayın.

Kök aile konusunda da söylemeden edemeyeceğim konuyla alakasız olduğunu düşünsem de. Anne, baba, kardeş farklı kulvarda diyen hadi neyse de , direkt olarak kök ailemi daha çok seviyorum diyen aile olamamıştır bence. Y kuşağı olarak bu konuda kök aileye haddinden fazla paye veriyoruz, bizden önceki kuşak bu dengeyi daha iyi beceriyordı bence. Kendi anne babalarınızı düşünün, anne baba kardeşlerinizi sizin çekirdek ailenizin önüne koysa, daha çok onları sevdiğini hissettirse aile gibi hissedebilir miydiniz?

Sohbete bakın ya
Issız adaya düşsen yanına alacağın 3 şey falan da dediniz mi
Gerçekten karı kocasiniz Cocuklariniz var belli ki bor kaç yıllık evlilik söz konusu sohbet derinliğiniz (!) beni benden aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…