Seni kardeşim annem babamdan daha çok seviyordum diyen eş ?

Ben de tam olarak aynı düşünüyorum bu konuda. Aile olduğumuz sürece önce eşim ve çocuğum gelir her zaman. Eşim de aynı düşünmezse artık eşim olamaz.

Bu arada boşanma durumunda mallar yarı yarıya bölünüyor ama evlilik malları satmasına, başkasının üstüne yapmasına engel olmuyor. O yüzden %1 ihtimal bile görüyorsanız ya yarı yarıya yapılmalı ya da mallara şerh koydurulmalı

Son zamanlarda hiç bu kadar haklı bir insan görmemiştim. Eşiniz ayak yapıyor hanımefendi. Konu tamamen maddiyat. Kardeştir kocadır sevgidir hepsi malın yüzde ellisini üzerinize istediğiniz için sizi bir şekilde suçlu ve pişman hissettirmeye çalışıyor. Kimse kimseyi anası babası kardeşi kadar sevmez. Hadi sever de farklı sevgi türleri... Yaşlı anama merhamet duyuyorum ama kocama erotik romantik artı sevgi karışımı garip bir şey. Bu elmayla armutu karşılaştırmak gibi.

Ne münasebet ya ortak aldığın arsa 6 dairenin hepsi neden sadece bir tarafın üstüne olsun ki? 6’sı da senin üstüne olsa eşin bunu kabul eder mi?

Eşin çok uyanık ve hiç iyi niyetli değil.

Tam tahmin ettiğim gibi bir evlilik çıktı resmen.
Tek bir diyalogdan bile çok şey anlaşılıyor.

Bir örnek vereyim size anne babam yaklaşık 35 yıl çalışıp ev araç vs birikimler yaptı.tabii ki hepsi babamın üzerine çünkü annem benim kocam ,canım kocam diyordu.
Boşanma davasına gidecek kadar büyük bir kavgaları oldu,annem mallardan hak talep ettiğinde babamın net tavrı şu oldu senim ne hakkın var,çalışıp ben yaptım aldım diye pis cümleler kullandı.

Başka bir örnek daha vermek isterim.
adam kadını aldattı.
ilk iş evi ve aracı satış yaptı,elde ettiği parayı borçlu gibi gösterdigi kişiye ödeme yapmış gibi göstermek oldu.
Mal diyince aklı çıkıyor hepsinin.ne eşini ne çocuklarını düşünür bunlar

Feci manipüle edilmişsiniz.Konu nasıl çarptırılmış, nerelere getirilmiş, dikkatiniz başka yöne kanalize edilmeye çalışılmış. Sevgiye gelince, elbetteki farklı sevgiler bunlar ama kendi açımdan söyleyeyim eşimi kök ailemden ve köpeğinden daha çok sevme ihtimalim asla yok.

Alınan mallar erkeğin üzerine olunca sorun olmuyorda kadın üzerine ya da ortak olunca neden sorun oluyor?
Genel olarak alışılmış direkt erkeğin üzerine olmasına kadın sesini çıkarınca kocasına güvenmeyen biri oluyor. Madem öyle sen ben yoksa her şey sizin üzerinize olsun.
Eşiniz sevgi üzerinden sizi manipüle etmeye çalışıyor.
Kendine her türlü itaat eden kadın arıyordu herhalde.
Hiç gelmeyin laf cambazlıklarına.

Son cümlede şok oldum.

Konulara bakınca emin olamadım. Benim bildiğim Marmaid değil sanırım. Onların çocuğu yoktu çünkü
Yok siz karıştırmışsınız belli ki..biz eşimle uzun bir flört döneminden sonra evlendik ve 2 çocuğumuz var. Evli bir adamı ayartmak falan tövbeler olsun, evlerden Irak.. o ben değilim

Yok siz karıştırmışsınız belli ki..biz eşimle uzun bir flört döneminden sonra evlendik ve 2 çocuğumuz var. Evli bir adamı ayartmak falan tövbeler olsun, evlerden Irak.. o ben değilim
Ay evet kusura bakmayın tekrar sonradan fark ettim. Yine de eşiniz çok uyanık. Hiç bakmayın dediğine.

sizi böyle konuşarak razı etmeye çalışıyor
ben ilk okuduğumda ailesinden miras ihaleye çıktı sandım
kusura bakmasın haklı falan değil
neler okuyoruz burada
manipulesine izin vermeyin

siz çalışıyor musunuz bu arada?

Son cümlede şok oldum.
Niye şok oluyorsunuz ki? Beni koşulsuz seven, bana her daim sevgisini hissettiren, ellerinden geldiğince beni mutlu etmeye çalışan ve kararlarıma hep saygı duyan, düşsem bile, yanılsam bile arkamda olan, her daim güvenebileceğim bir ailede büyüdüm. Köpeğim(benim can evladım) desem o,bu hayatta tanıdığım en ama en masum varlık.. Eş bugün olur yarın olmaz, bugün sever yarın ne olacağı belli olmaz.Eş sevgisi koşulludur diğer sevgilerle kulvarları farklıdır. Hiçbir garantisi de yoktur. Niye deli gibi seveyim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…