Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Elseven

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
904
500
18
37
Suan okadar sinirliyim ki bugece kaynanamlarda kaliyoruz allahtan birgeceline ..geldigimiz saatten beri esim olacak salak yuzume bile bkamiyir birakti beni bunlarin icine suratimin asikligini oflamalarimi goruyor yanima bile gelmiyor geldigimizden beri ayi gibi yatiyor yiyor iciyor birkere bile halimi hatrimi sormadi goruncemle kocasida vardi sarilip film izliyorlar ben de kenarda kul kedis gibi otuuryorum esim olacak adamda saf saf film izliyo anasi ve babasinin ortasinda ve benim asla sevmedigim bir diziyi kenisininde takip etmedigi diziyi oyle icten izliyorki guya ayak uyduryor onlara...yahu ben kimim ne sifatla ordayim kimin karisiyim ya bana sahip cikmiyor bu sahis ben bunun soyadini ne diye tasiyorum yaa herkez yatinca saydirdim gozumde 10 yasindaki cocuktan farkin yok adam diye seni pesimde tasiyorum cok pismanim dedim sinirleri alinmis bi sekilde yatiyor saydiriyorum ya resmen benle bida muhattap olma adam ol ole gel dedim nefret ediyorum senden dedim gozunun onunde taciz edilsem seyredersin sen dedim nediyon yaa diyo tek kelimesi bu..yastigi aldim karsi koltuga yattim umrunda bile degil bi erkek bukadar saftirik olmamali ya bi saflik var bunda resmen saf kocam var iste rezil oldum herkeze suanda bosan deseler gozumu bile kirpmam..cok iyidir ama fazla iyidir iste bu sekilde savunmamasiz anaci babcainin teki keske hic evlenmeseydim onla anasiyla yasamaya layik o es edinmeye baba olmaya degil...her annesigile geldigimizde bole davraniyo daha once cok tartistim bunu iki guzelbdavransa benimde yuzum gulecek burada...o bana bole degersiz davrandigi icin kaynanamlarda degersiz goruyo halbuki sinartsa sakaykada olsa karima laf yok falan dese birazcik guzel soz silese yanlarinda mutlunolucam evde ole degil bambaska evde ama bunlarin yaninda olu gibi asikkkkk resmen ana babaya asik gozlerinin iicne bakiyo onlarla konusmaktan beni unutuyo ya cok doluyum bana biseyler deyin nolurr yarin kahvaltida kaynanmlar anlicak gece kavga ettimizi kesin cunku sinirden ölüyorum....ben sunu anladim adam dedigin biraz sert olucak tavrii koymayi bilecek karisna sahip cikacak ,kilibik adamlardan nefret ediyodum basima geldi

Ben ortada bi problem goremedim?
Bende ailemin yaninda mic mic olmak istemem. Bu kotu bisey mi?

Ayrica ne bu sinir ne bu ofke.
Takip etmedigi diziyi ailesi izliginde ayak uydurup izliyor diye bile ofkeleniyorsunuz.

Sakin kafayla oturun su yazdiklarinizi dusunun.

sakin ol bi önce mantıklı düşünmen için...bende da var benzeri o rahat umursamaz davrandıkça sinir oluyorsun değilmi aynen bende...azcık elini masaya vursun istiyorsun yok be güzelm olmuyor işte elini masaya vurannında nizamı yok gözünün üstüne koyuveriyor sonra kocan bu seni kabul etmekten başka çaren yok yada ayrılcan

Sakin lütfen.

Bu kadar hakaret etmenizi, öfkelenmenizi gerektirecek şey nedir anlamadım.

Belki ihmalkarlık.. Bu durum da bu denli soğumanızı sağladıysa eşinizden bu evliliği toparlayamazsınız.

Şahsen bu kadar hakaret ettiğim, olumsuz düşündüğüm Adamla evliliğe devam etmeye ben zorlanırdım.

öncelikle sakin ol. sabah kahvaltıda ne yap ne et sinirini belli etme... en önemlisi bu. hatta her zamankinden sıcak davran eşine, çayını falan sen koy... ekmeğine yağ sür ver. sen önce trip atma, davranışlarını değiştir, kvnin önünde her zamankinden daha yakın ol, eve gidince eşinle ciddi ciddi konuş, sinirlenmeden rahatsız olduğun şeyleri söyle. Bir daha gittiğinizde yine sıcak davran, sevgi kelebeği gibi uç eğer eşin yine böyle davranırsa o zaman düşünürsün başka ne yapman gerektiğini. Şimdi sakin ol...

Yazdıklarınızdan pek bir şey anlayamadım.
Ailesinin yanında samimi davranmadı diye mi kızdınız? Yoksa başka problem mi var? Anlaşılmıyor pek.

Bence eşin seni yanında eş die gezdirmemeli bu kadar saygısızlık olmaz anne babası sonuçta idare et nolucak ayricaa ANNE BABASINA SAYGISI SEVGİSİ OLMAYAN İNSAN ne iyi bir eş nede iyi bir baba olur..... Bune biçim konuşma şekli yaa seni duyanda onların yanında sanki şiddet uygulayıp eziyor sanır....

Yazdıklarınızdan pek bir şey anlayamadım.
Ailesinin yanında samimi davranmadı diye mi kızdınız? Yoksa başka problem mi var? Anlaşılmıyor pek.

Enişte görümceye sarılmışda, kocası bu hanım ablaya sarılmamış. O da kocasına ' sen ne biçim adamsın. beni taciz etseler sesin çıkmaz diye laf söylemiş 'diye laf söylemiş

Bi adam karisina sahip cikmayi bilmiyosa bu yaxdiklsrim az bile
Sizi sokağa mı attı yada aç mı bıraktı
Belki ailsinden çekiniyordur sizle yanyana oturmaktan gorumcenizin yaptığı ayıp bence neymiş öyle cıvık cıvık hareketler insan biraz ağır başlı saygılı olur büyüklerinin yanında

İlkndefa yapmiyorki bunu kapidan daha once dediginiz gibi yaptim ama yine ayni yapisinda var omur boyu degistiremem ben bu sahsiyeti annesi kapiya geldi azonce oglum pijama getirdim istersen al giy dedi nasil guzel cvp veriyo saol annecim ben giydim iyi geceler sana optumm neler bunu farkinda olmadan yapiyor okadar ictenki onlara ama bana deger sifir onlarin yaninda

Sizinle ilgilenmemiş olabilir, önceden uyarmış da olabilirsiniz, bu yüzden de sinirlenmiş olabilirsiniz. Ama neden bu kadar şiddetli sinirlendiniz? Buraya yazmadığınız bir şey mi oldu? Biri kötü bir laf mı etti? Çok ağır konuşmuşsunuz. Yazdıklarınız kadarı olduysa tepkiniz çok fazla olmuş.

Konu nasıl tacize geldi hayretle okudum.
Bu kadar rahatsız oluyorsan keşke gitmeswydin, zira bunları sayınca dönüp uyuyan adam gitmesen kavga edecek gibi gelmedi bana.

En azından karşılıklı üzülmemiş olurdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…