Bi adam karisina sahip cikmayi bilmiyosa bu yaxdiklsrim az bileSizin nasıl bir uslubunuz var inanamadım okuduklarima
Eşe söylenecek söz mü bunlar
Esinizde sakinligini nasıl korumuş hayret doğrusu
Sahip çıkılmaktan beklentiniz/ kastettiğiniz ne tam olarak bilmiyorum ama hiçkimse sizin sahibiniz olmasın.Bi adam karisina sahip cikmayi bilmiyosa bu yaxdiklsrim az bile
Yazdıklarınızdan pek bir şey anlayamadım.
Ailesinin yanında samimi davranmadı diye mi kızdınız? Yoksa başka problem mi var? Anlaşılmıyor pek.
Sizi sokağa mı attı yada aç mı bıraktıBi adam karisina sahip cikmayi bilmiyosa bu yaxdiklsrim az bile
İlkndefa yapmiyorki bunu kapidan daha once dediginiz gibi yaptim ama yine ayni yapisinda var omur boyu degistiremem ben bu sahsiyeti annesi kapiya geldi azonce oglum pijama getirdim istersen al giy dedi nasil guzel cvp veriyo saol annecim ben giydim iyi geceler sana optumm neler bunu farkinda olmadan yapiyor okadar ictenki onlara ama bana deger sifir onlarin yanindaöncelikle sakin ol. sabah kahvaltıda ne yap ne et sinirini belli etme... en önemlisi bu. hatta her zamankinden sıcak davran eşine, çayını falan sen koy... ekmeğine yağ sür ver. sen önce trip atma, davranışlarını değiştir, kvnin önünde her zamankinden daha yakın ol, eve gidince eşinle ciddi ciddi konuş, sinirlenmeden rahatsız olduğun şeyleri söyle. Bir daha gittiğinizde yine sıcak davran, sevgi kelebeği gibi uç eğer eşin yine böyle davranırsa o zaman düşünürsün başka ne yapman gerektiğini. Şimdi sakin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?