Ama kiskansaydim daha fazla beklentileim olurdu ben sadece ufacik guzel soz yaaa musluman naber bari de yaaaaaSen bence ailesini ve eşini inanılmaz derecede kıskanıyor sun... Evinizde nasılsınız
O zaman gitme sen de kv'nin evine. Bir bahane uydur, hastayım de. Gerekirse numara yap, yatak döşek yat. Bahane mi yok... Onlara gitmeyi azaltabildiğin kadar azalt... Anca böyle bu stresi azaltabilirsin.Anlıyorum, sahiplenilmek istiyorsun. Özellikle görümcen kocasına sarılıp tv izlerken seni tek başına bırakması hoş olmamış. Oğlan çocukları gibi hareket etmiş... Buna kızabilirsin. Defalarca uyarmana rağmen hep böyleymiş. Bu noktada kendine şunu sor: ben bu adamı seviyor muyum? seviyorsam benim sevgim bir ömür onu böyle kabul etmeye yetecek kadar büyük mü? Eğer cevabın "hayır" ise kendini bu mutsuzluktan kurtar... Hoşnut olmadığın bir şeyi sürdürmek zorunda değilsin. Bir şey seni bu kadar sinirlendiriyorsa o şeyden uzaklaşman gerekir...
AmmaanBütün duygulanırını böyle uçlardamı yaşarsın adam napsın kucağındamı gezdirsin seni anasının babasının yanında bide işe gitme derdin vardı dimi senin çocuğunu nasıl bırakıcaktın diyehiç derdin yok belliki
Ben cay servisi yaparken mutfaga su icmek icin gittiginde karsilastik bi naber canim de yaa en sacmalasindan soru sor ufacik gulumse askim de sessizce cokmu seybistedim evet dertlerimi yaziyorum kk ya uyeyim her derdimi yazicam dertten sayan olup olmamasi umrumda degilBütün duygulanırını böyle uçlardamı yaşarsın adam napsın kucağındamı gezdirsin seni anasının babasının yanında bide işe gitme derdin vardı dimi senin çocuğunu nasıl bırakıcaktın diyehiç derdin yok belliki
Evet niye sasirdin bukadarAmmaanbu o üye mi hani çocuğunu bi türlü birakamayan ajitasyon konusu olan
Sadace bir guleryuz isterdimAnne baba ziyaretinde seni kucağına alıp oturtsun mu isterdin?
Valla öyle acıklı bi konunun üstüne bu konu baya hafif geldi ondan şaşırdımEvet niye sasirdin bukadar
Naber canim mi desinBen cay servisi yaparken mutfaga su icmek icin gittiginde karsilastik bi naber canim de yaa en sacmalasindan soru sor ufacik gulumse askim de sessizce cokmu seybistedim evet dertlerimi yaziyorum kk ya uyeyim her derdimi yazicam dertten sayan olup olmamasi umrumda degil
Evde böyle değilmiş. Ailesiyle vakit geçiriyor. Gayet normal, bizde kp in belki 20 kez anlattığı gençlik hikayelerini ilk kez gibi dinleriz hele eşimin artık 60. Dinleyişi falandır. Gayet içten kendimizi vererek.birbirimizle mıç mıç oturmayız. Tarzımda değildir başkalarının yanında aşkitooommm olmak. 1 günlüğüne kalmaya geldiniz ama kocanız peşinizde gezdirdiğiniz köp.. pardon koca oldu öyle mi? Bence siz sorun yapacak yer aramışsınız. Ne yapsın adam anne babasına gelmiş,sizi evde avutuyordur zaten.Sadace bir guleryuz isterdim
Valla o konuyu okumaya başladığımda dedim kadın hasta veya çocuk Allah korusun ondan bahsediyor acayip sinirlenmiştirValla öyle acıklı bi konunun üstüne bu konu baya hafif geldi ondan şaşırdım
Hihi hafiflemisim ozmanValla öyle acıklı bi konunun üstüne bu konu baya hafif geldi ondan şaşırdım
Ya adamin adamligina, kocaligina, her bir seyine cirkin hakaretler etmissiniz, neyin degerini bekliyorsunuz? Herif bosasa hakli, cok saygisizsiniz. Kendiniz saygisizlik yapip, ustune deger, saygi, sevgi bekliyorsunuz. Ama gordugunuz gibi o isler oyle olmuyor. "oglum pijama getirdim" tavriyla sizin tavriniz ayni mi ki adamdan ayni guzellikte davranis bekliyorsunuz? Pes.İlkndefa yapmiyorki bunu kapidan daha once dediginiz gibi yaptim ama yine ayni yapisinda var omur boyu degistiremem ben bu sahsiyeti annesi kapiya geldi azonce oglum pijama getirdim istersen al giy dedi nasil guzel cvp veriyo saol annecim ben giydim iyi geceler sana optumm neler bunu farkinda olmadan yapiyor okadar ictenki onlara ama bana deger sifir onlarin yaninda
Mevzu tam olarak bu işte. Sen bir laf atsaydın naber canım deseydin. Sizin suratınızın asıklığından dolayı adam yaklaşmaya çekinmiştir zaten.Adamin tarafindan bakalim bir de.
Adam anasina babasina gidiyor, yaninda karisi somurtarak ofluyor pofluyor. Siz kocanizdan once, evine girdiginiz o insanlarin karsisinda dustugunuzun durumun farkinda misiniz acaba? Yaptiginiz seyin kabaliginin? Derdiniz ne ki, orada sorun cikartiyorsunuz? Adamla ayni evde yasiyorsunuz, cikmis gelmissiniz, Orada millete surat yapiyorsunuz. Niye sizin halinizi hatrinizi sorsun yahu? Adam sinirlense de ailesine hurmeten sorun yok gibi normal davranmis.
Siz bence kendi hareketlerinizi sorgulayin. 3 yasinda bebe degilsiniz, babasi misafirlige goturmus de sikilip eve gitmek isteyen huysuz bir cocuk gibi davranislariniz. Siz orada kocanizdan ilgi bekleyeceginize, yasinizin olgunluguna gelin, kendi hareketlerinize bir bakin. Rezil etmissiniz kendinizi.
Ya arkadaslar anlamiyorsunuz galiba buraya gule eglene geldik iceri girdik adam selam vermiyo yaaa gorumcenin kocasinin yerde yayisindan rahatsiz oluyorum mutfakta tek basima otuuruorum bunu anlayiota yanima gelmiyo anlamiyomuusnuz yaaEvde böyle değilmiş. Ailesiyle vakit geçiriyor. Gayet normal, bizde kp in belki 20 kez anlattığı gençlik hikayelerini ilk kez gibi dinleriz hele eşimin artık 60. Dinleyişi falandır. Gayet içten kendimizi vererek.birbirimizle mıç mıç oturmayız. Tarzımda değildir başkalarının yanında aşkitooommm olmak. 1 günlüğüne kalmaya geldiniz ama kocanız peşinizde gezdirdiğiniz köp.. pardon koca oldu öyle mi? Bence siz sorun yapacak yer aramışsınız. Ne yapsın adam anne babasına gelmiş,sizi evde avutuyordur zaten.
Valla gayet o mutlu olsun diyebistemeyerek geldigim evde degersiz bir kulkedisi gibi hissettirliyorum bunda benim.sucim.yok kadin lar guzel soz isterYa adamin adamligina, kocaligina, her bir seyine cirkin hakaretler etmissiniz, neyin degerini bekliyorsunuz? Herif bosasa hakli, cok saygisizsiniz. Kendiniz saygisizlik yapip, ustune deger, saygi, sevgi bekliyorsunuz. Ama gordugunuz gibi o isler oyle olmuyor. "oglum pijama getirdim" tavriyla sizin tavriniz ayni mi ki adamdan ayni guzellikte davranis bekliyorsunuz? Pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?