Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

O zaman gitme sen de kv'nin evine. Bir bahane uydur, hastayım de. Gerekirse numara yap, yatak döşek yat. Bahane mi yok... Onlara gitmeyi azaltabildiğin kadar azalt... Anca böyle bu stresi azaltabilirsin.

Ammaan bu o üye mi hani çocuğunu bi türlü birakamayan ajitasyon konusu olan

Ben cay servisi yaparken mutfaga su icmek icin gittiginde karsilastik bi naber canim de yaa en sacmalasindan soru sor ufacik gulumse askim de sessizce cokmu seybistedim evet dertlerimi yaziyorum kk ya uyeyim her derdimi yazicam dertten sayan olup olmamasi umrumda degil

Anne baba ziyaretinde seni kucağına alıp oturtsun mu isterdin?

Yazdiklarinizi okudunuz mu?

Ne kadar kaba ve cirkin seyler soylemissiniz esinize.

Tek sorun buysa azcik sıkılıverin hanimefendi birsey olmaz.Evde hic boyle degil diyorsunuz.Sorun ana babasinin gozune bakmasi mi, ortalarinda oturmasi mi? Ayrica oyle bir durumda uflayip puflanmaz.Beklenir odaya cekilince sıkıldım vs me diyecekseniz denir..

Bence uyuyun, sabah sakin kafa ile tekrar dusunun.

Adamin tarafindan bakalim bir de.
Adam anasina babasina gidiyor, yaninda karisi somurtarak ofluyor pofluyor. Siz kocanizdan once, evine girdiginiz o insanlarin karsisinda dustugunuzun durumun farkinda misiniz acaba? Yaptiginiz seyin kabaliginin? Derdiniz ne ki, orada sorun cikartiyorsunuz? Adamla ayni evde yasiyorsunuz, cikmis gelmissiniz, Orada millete surat yapiyorsunuz. Niye sizin halinizi hatrinizi sorsun yahu? Adam sinirlense de ailesine hurmeten sorun yok gibi normal davranmis.
Siz bence kendi hareketlerinizi sorgulayin. 3 yasinda bebe degilsiniz, babasi misafirlige goturmus de sikilip eve gitmek isteyen huysuz bir cocuk gibi davranislariniz. Siz orada kocanizdan ilgi bekleyeceginize, yasinizin olgunluguna gelin, kendi hareketlerinize bir bakin. Rezil etmissiniz kendinizi.

Naber canim mi desin

Esinize oglan cocugu gibi davraniyor demissinz ama asil cocuk gibi davranan sizsiniz..

Sadace bir guleryuz isterdim
Evde böyle değilmiş. Ailesiyle vakit geçiriyor. Gayet normal, bizde kp in belki 20 kez anlattığı gençlik hikayelerini ilk kez gibi dinleriz hele eşimin artık 60. Dinleyişi falandır. Gayet içten kendimizi vererek.birbirimizle mıç mıç oturmayız. Tarzımda değildir başkalarının yanında aşkitooommm olmak. 1 günlüğüne kalmaya geldiniz ama kocanız peşinizde gezdirdiğiniz köp.. pardon koca oldu öyle mi? Bence siz sorun yapacak yer aramışsınız. Ne yapsın adam anne babasına gelmiş,sizi evde avutuyordur zaten.

Ya adamin adamligina, kocaligina, her bir seyine cirkin hakaretler etmissiniz, neyin degerini bekliyorsunuz? Herif bosasa hakli, cok saygisizsiniz. Kendiniz saygisizlik yapip, ustune deger, saygi, sevgi bekliyorsunuz. Ama gordugunuz gibi o isler oyle olmuyor. "oglum pijama getirdim" tavriyla sizin tavriniz ayni mi ki adamdan ayni guzellikte davranis bekliyorsunuz? Pes.

Mevzu tam olarak bu işte. Sen bir laf atsaydın naber canım deseydin. Sizin suratınızın asıklığından dolayı adam yaklaşmaya çekinmiştir zaten.

Ya arkadaslar anlamiyorsunuz galiba buraya gule eglene geldik iceri girdik adam selam vermiyo yaaa gorumcenin kocasinin yerde yayisindan rahatsiz oluyorum mutfakta tek basima otuuruorum bunu anlayiota yanima gelmiyo anlamiyomuusnuz yaa

Valla gayet o mutlu olsun diyebistemeyerek geldigim evde degersiz bir kulkedisi gibi hissettirliyorum bunda benim.sucim.yok kadin lar guzel soz ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…