Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

sen kendi babanın karşısında eşinle sarmaş dolaş oturabilir misin. memlekete gittiğimizde bende annemle babamın ortasında oturrum eşimi çoğu zaman unuturum bile.

Ben kocanız olsam ben de enişte yerde yayılıyor, görümceyle sarılıp oturuyorlar, ailemle dizi izliyorum diye surat asan, oflayıp puflayan, tavır yapan birine ne oldu neyin var diye sormam şahsen.çünkü ortada o kadar tavır yapmayı gerektirecek bir şey yok.bir de şu kadarcık şey için neler demişsiniz adama.suratınızın ortasına çakmamasına şaşırdım(yanlış anlaşılmasın, şiddete karşıyım, kötü bir şey yapmadığı halde bu kadar ağır laf işittiği halde o kadar sakin kalabilmesine şaşırdım).kendi evinizdeyken aranızın iyi olduğunu söylüyorsunuz, madem öyle, değer miydi yani o kadar kırıcı konuşmaya.

ya sen ne bakıyorsun buradaki bazılarına, eger bu kadar agresif yazmasan bu kadar haksız duruma dusmeyecektin aslinda.Naif bir dille anlatsan cogu kisi haklısın diyecekti.Ben nezamandir buradayım. Su bazı uyeleri anlamadim sen hic anlayamassin.Konu acilir gelin hanim dunyanin eziyetini gormustur ses etmemistir ona herkes, "vahh vahh ahh canimmm, okuz kocan, sende azicik disini goster ayy nasil sabrediyorsun ya ben olsam tencereyi kafasina gecirmistim." Tarzinda yorumlar okuyorum.Ama konu sahibi sinirle patlamışsa, haklıda olsa konu sahibini itin totosuna sokuyorlar tabiri caizse. Burası boyle biyer herbiri bir psikolog, herbiri sinir anında adeta öfke kontrol ustasi hataya yer yok. Susarsin ayy bu kadar pasif olma, sayar dokersin ruh hastasi olursun dicek laflari bitmez isin dozunu onlar bilir.Bosuna yirtma kendini yani

Bence sana bir hizmetci gibi hissettiriyor kocan hislerini anlıyorum.

Iki güzel söz söylese ayıp olmaz günah olmaz sen onun eşisin haklısın.

Bu salaklar saygı diye karısına yabancı gibi davranır aile önünde.

Bu yüzden onlara gitmek böyle büyük sorun işte.

Yerinde olsam gitmiyorum tek başına git derim.

3 kere sensiz gitsin soranlara da soyle beni insan yerine koymadigi için gelmiyorum duzelene kadar da gelmiycem diye.

Sen değil o düşünsün artık.

Ahahah bu yorumu çok sevdim :)

Ellerine sağlık.

Ben de okurken, şoka girdim.
Şu kk beni bazen çok şaşırtıyor.

Ana baba mı görmedik be!
Ailemi yılda 2 kez gören ben bile eşimle gelsem kötü hissetmesin diye devamli yanında gezinirim, hal hatır sorarım.

Çünkü ne olursa olsun orada benim için bulunuyor o.

Bu kadın da onun ailesinin yanında eşi için duruyor. Orada yediği yemeye bile cekinebilir. Kocası olarak iyi hissetirmek onun görevi.

Ben sinirlenip uzuldugumde benim de dilimden zehir dökülür resmen.

Ama beni tanıyan kocam o noktaya getirmesin madem duymak istemiyor!

Pitipiti, sen boşanmamış mıydın?

Sonraki yazdıklarınızda eşinizin hamileyken sizi evden attığını , enişteniz sizi dövecekken engel olmadığını, ailesinin bizde gelin annesinin yanında iki gün kalır dediğini okudum daha yeni.keşke ilk konuyu açtığınızda bunları yazsaydınız.böyle yorumlar almazdınız o zaman.biz de müneccim değiliz sonuçta, bildiğimiz kadarına
bakarak yorum yapabiliriz.

Allah eşine. ailesine varsa çocuklarınıza sabır versin.
Tamam zaten taraflı davranıp hemcinslerimize arka çıkıyoruzda. Burda haklı haksız çoğunlukla eşler ve ailelerine verip veriştiriyoruzda. Bu kadar da olmaz...

Yuvayı dişi kuş yapar siz de 4 elle sarılıp kaynaşın eşinizle yuva yapmak zor yıkmak çok kolaydır Şeytanı sevindirip yeri göğü ağlatmayın sakın ola bu sebeplerden ötürü eşinizden ayrılmayın

Sanırım barışmışsınız.. Hayırlısı olsun, bir şans daha vermen belki de en doğru olandır.. Umarım her iki taraf da aynı hataları tekrar etmez..
Çok teşekkür ederim baya oldu barisali ama burda kizarlar diye yazamadm

Bir gunlugune vidilmis kayinvalideye. Ben de sandim uzun bir sureligine. Siz biraz ilginin uzerinizde olmasini istemissiniz. Ben anlatulanlardan anormal birsey gormedim. Hatta siz fazkaca negatif enerji yuklemissiniz kendinize bosyere. Herseyi sorun yapmissiniz. Birakin bir gunu de ailesiyle dizi seyrederek gecirsin. Ben hatta esinizi asiri sabirli buldum. Boyle devam ederse birbirinuze sayginizi kaybedersiniz. Yapmayin. Bu gun vok sabirli olan esiniz baska bir zaman bardagi doldugunda yeter be diyebilir. Cunku herkesin de bir tahammul siniri vardir. Ilgi odagi olmaktan azicik vazgecin. Baska islerle ugrasin biraz.

Yahu bence gorumcen ve kocası normal degil oyle yapamadın diye sinirini niye kocandan çıkarıyorsunki
Belki öyle olmak istemiyor .ha tamam evet sahip çıkması lazim ama siz görümceyi öyle mıc mıc gordünüz diye siniriniz bozulmuş
Sakin ol biraz esinle konusma tarzin da hoş degil .adam degilsin falan vs böyle konusarak sende onu sinir etmeye çalışıyosun
Kv yanında sen sıcak davran kocana kendi evinde tavrını koy zamanla esinde anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…