Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

Boyle davraninca iste bunlari hissediyorum ailesine bu denli sevgi gosteriote beni dis kapinin mandali yerine koymasina

Suratı asık,oflayan puflayan bir kadının yanına neden gelsin ki adam,deli mi?

Hoş yine de kurtulamamıs laflarınızdan garibim.
Ama bana sormasi gerekmiyormu hayatim biseyemibcanin sikildi neden yuzun dustu falan diye inan bunu bile sorsa yetecekti bana

Cunku daha once de coookk konularda sahip cikmadi bana gorumceminnkocasiyla nerde dovus edicektik seyretti iste ben bukadar doluyum bu yuzden

Ama bana sormasi gerekmiyormu hayatim biseyemibcanin sikildi neden yuzun dustu falan diye inan bunu bile sorsa yetecekti bana

Surekli surat dusuk trip atan bi haliniz varsa normallesmistir. Sormuyordur.

Ailesinin yaninda onlara ayak uydurup film izliyor diye bunlari yazan bi kadin bence surat asmayi da normallestirmistir.

Ya onlarin yaotigo bencede ayip hele damat resmen yerde yatiyor bacaklarini ayrimis bende koltuktayim yerin dibine giriyorum kimse takmiyor beni rasiz oluo mutfaga gittim pesime bile gelmiyor ben kizmayimda kimler kizsin soruuorum

E biliyor neden öyle davrandıgını cünkü.
Ailesiyle anlasamıyormusun neden sıkıldın o kadar?

Surekli surat dusuk trip atan bi haliniz varsa normallesmistir. Sormuyordur.

Ailesinin yaninda onlara ayak uydurup film izliyor diye bunlari yazan bi kadin bence surat asmayi da normallestirmistir.
Daha oncede uyardimnbeni unutma orda yanimda dur ylaniz birakma diye ve yine umursamiyor iste suratimin sebebini biliyor yanimdan geciyor bakmiyor bile film izlesin bunlar umrumda degil aadece bukadarmi degersizim ben ya gozunda

Anlıyorum, sahiplenilmek istiyorsun. Özellikle görümcen kocasına sarılıp tv izlerken seni tek başına bırakması hoş olmamış. Oğlan çocukları gibi hareket etmiş... Buna kızabilirsin. Defalarca uyarmana rağmen hep böyleymiş. Bu noktada kendine şunu sor: ben bu adamı seviyor muyum? seviyorsam benim sevgim bir ömür onu böyle kabul etmeye yetecek kadar büyük mü? Eğer cevabın "hayır" ise kendini bu mutsuzluktan kurtar... Hoşnut olmadığın bir şeyi sürdürmek zorunda değilsin. Bir şey seni bu kadar sinirlendiriyorsa o şeyden uzaklaşman gerekir...

E biliyor neden öyle davrandıgını cünkü.
Ailesiyle anlasamıyormusun neden sıkıldın o kadar?
Biliyorsa gonlumu almaya calismasi gerekmiyormu sence ondan 2 kela guzel soz bekledigimi bile bile umursamamasi cok gurur kirici
Evet aiesiyle sorunlarim vardi beraber otuuruoduk ayrildik kotu bi sekilde ve suan iyiyiz ama ben bu eve gelince olmuyo duramiyorum oluyorummm

Sen bence ailesini ve eşini inanılmaz derecede kıskanıyor sun... Evinizde nasılsınız

Halbuki beni onun kadar seveni bulamam diye evlenmistim onunla....onun sevgisi daha agirdi resmen o uzulmesin diye evlenmistim...simdiki konuma bak...ayrilmam cok zor cocugum var...evde de bole olsaydi siddet falan gorseydim kesinliklebayrilidim ama simdilik degil onla mutluyum aslinda cunkubevimizde cok mutluyuz
Cok iyi analiz etmissin resmen oglan cocugu gibi burda aptal gibi yemek yediriyorlar simariyor galiba

Beni yalniz birakma, yanimda dur falan demeniz ne kadar garip ya. Savasa mi gidiyorsunuz sanki.

Ben de cogu arkadas gibi hic bi sorun gormedim anlattiklarinizda.

Bu arada siz dizi esnasinda kendinizi, diziden sonra kocanizin basinin etini yerken bazen bezdiginizi vurdugnuzu soylediginiz minik kiziniz nerdeydi?

Keske siz de ilginizi ona yoneltip sinir olmasaydiniz bu kadar

Siz kendinizi soyutlamışsınız onların yanında sizde katılın sohbete filime ne gerek var kendi kendinizi dışlattyorsunuz surat döküp oturmaya görümceniz sarmaş dolaş diye yada herkes aynı şeyi yapıyor diye sizde yapmak zorunda değilsiniz siz farklı olun sizin görümcenizden yada başka çiflerden farkınız olsun sevgi yada sahiplenmek erkeğin sert olduğunu göstermez siz yanlız hissettiğiniz için görümcenizde aşk oyunu yanınızda oynadığı için bu kadar sinirlenmişsiniz takmayın farklı olmak her zaman bir kazançtır

Anlıyorum,ama yazık esine cok üstüne gitmişsin.Sana da yazık,mutlu olmadıgın yere gitme.Yalnız iyi saydırmıssın,ben böyle saydırmaya o yataktan sag cıkarmıydım emin degilim,yok yok eminim cıkmazdım.
Ha gitmemezlik edemem diyorsan da
Gül eglen bosver, onlar sıkılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…