Seni koca diye pesimde gezirdigimden utaniyorum

"başka sebepler, olaylar da var" diyorsan eyvallah.
ama burada paylaştığın durum bence de biraz garip.
yorum yazan kızlara sinirlenme. sorununun bizim gözümüzde "dizi izlerken kocam benim yanımda oturmuyor. o yüzden köpürdüm" durumuna sokan sensin arkadaşım.
yine diyorum, uzun yılların verdiği yorgunluk vardır, ona bişey diyemem.
keşke sorununu anlatırken farklı konulardan, bi kaç farklı örnek vererek anlatsaydın.
hem biz seni "yanlış anlamazdık" hem sen iyice gerilmezdin. açmış olduğun konu gerçekten bir çoğumuz için "millet neyle uğraşıyo" diyeceğimiz bi konu.
bizlere kızma kırılma olur mu

Tüm bu söylediklerinizi ben eşime söylemeye haya ederdim hadi öyle bir saygısızlık yaptım kesinlikle eşim sizin eşiniz gibi kuzu gibi davranmaz bu bir .ikincisi ise bir günlük ziyarete gittiğiniz başka bir evde sizi neden ilgi manyağı yapsın ki yani aşkınızı ele karşı ispatlamak mı amacınız ? Ne gerek var ? Sürekli sizin yanınızda zaten anne babasının yanında bir gün oturduysa dünyanın sonu değil ya çok abartmışsınız mevzuyu.kayınvalidemin evinde bir şeye bozulsam kırılsam bile suratımı asmam oflamam bir iki gün sabreder giderim zaten yani kayınbaba ve kayınvalideyede saygı yok sizinle evlendi diye anne babasından nefret mi etsin . son olarak başka çiftlere özenip sinirlenirizi bozmayın bence . Söylediklerim size ters gelebilir ama sonuçta buraya yazmışsanız eleştiriyede açıksınızdır diye düşünüyorum Allah huzur mutluluk versin sakinleşmeye çalışın bence eşinizdende özür dilemelisiniz

Oturmaya yada bigece kalmaya gittiğiniz bi evde eşiniz beden sürekli sizin halini hatrını sorsun anlayamadım.anne babasını görmeye gitmiş onlar ile ilgilenmesi doğal olanı zaten beraber gelmişsiniz oraya.Ama siz eşinizi onlardan kıskanıyorsunuz sanırım.yada ailesini bakınız oğlunuz beni sizden daha çok seviyor diye hava atmak isyodunuz sanırım.Buraya yazdıklarınızı eşinizede söylediniz ve o da sustuysa bayağı sabırlıymış demekki

Ablam neyin patlamasını yaşıyorsunuz bu sadece film izledi bana sahip çıkmadı işi değil onun öncesi de var gibi geldi.

Sizde eşinize karşı Ne sevgi kalmış ne de saygı

arkadaslar bunu okursaniz daha iyi anlarsiniz konu sahibini

Son düzenleme:

O kadar lafa bunu mu diyor, pes. İki laf etse umut var dicem.
Bir üstteki yorumu okumadan önce bile bana adamın davranışları hoş gelmedi, "fazla" umursamaz geldi ve sıkıntılarınızı gördüğü halde hiiç takmayan birini gördüm anlatımınızdan, ve patladığınızı anladığım için öncesinin olduğunu hiç düzelme göstermediğini de anladım, eş yahu niye ayıp olsun biraz güler yüz iki konuşma arada dokun ilgilen neredeyse hiç görmemek nedir, ana baba evinde sayılmıyor mu eş yani, ilginin nesi ayıp, ki başkalarının yanında da öyle galiba enişteye de bir şey demediğine göre, evdeyken bambaşka başka yerde bambaşka olmak da hoş gelmiyor bana.

esinin enistesi konu sahibine saydirmis az daha dovecekmiş eside oyle mal mal seyretmiş konu sahibinin hakli oldugu yerler var

Demişler bide bu kadar laf saydırıyosun kocana saygısızlık kocan ne kadar sabırlı filan.. Kadın zaten bundan şikayetçi.. söylenen hakaretlere tepki verecek yürekte olsa eniştesine karşı korur karısını yanlışı da olsa ve ya ailesinin yanında da hürmet eder..

Bu kadınlar ne istediğini gerçekten bilmiyor. Annesine babasina saygısı olmayanın size nasıl saygısı olacak.

Uslup ,kendini ifade ediş önemli ,bayan derdini anlatıyor.bu arada gözümüzde bi resim bi kadın canlanıyor.Aksi ,sürekli surat yapan bağırıp çağıran azarlayan şirret bi kadın modeli.konu sahibini tanımıyoruzki gözümüzde canlanan bu kişi üzerinden yorum yapıyoruz
Bahsettiği gün sahip çıkmayı gerektirecek bir durum yok.anlattığı olay üzerinden ise ylllar geçmiş aynı ortama gelinmeye başlanmış ise asgari müşterekte buluşmak ve unutmak gerek.Bir diğer dip notta kocası sormuyorsa kendisi sorsaymış yada kendisi oturup sarılsaymış kocasına

esinin enistesi konu sahibine saydirmis az daha dovecekmiş eside oyle mal mal seyretmiş konu sahibinin hakli oldugu yerler var

Ben o durumu okumadan da haklı buldum, haklı olduğu yerler değil de zaten hepsi bağlantılı bence, adam ne yapıyorsa aynı özelliğinden dolayı yapıyor sonuçta, bunu konu sahibi de biliyor, burada da patlamış benim anladığım..
Böyle olmamalı bana göre, illa cıvık olmaya da lüzum yok, yokmuş gibi davranıyormuş neredeyse.

Katılıyorum.
O kısmı okurken bir iki laf eder diye bekledim ama yok.

Ben ilk mesaja göre yorum yaptım yani sadece anlattığı gün için garip geldi yani sadece eşinin o gün öyle davrandığını düşündüm şimdi olayın öncesi varmış bakış açım değişti konu sahibini haklı buluyorum kocasıda sümsüğün teki bahsedildiği gibi enişte konu sahibine saldırmaya kalkıyor kocası sessizce izliyor bu olaydan sonra kesinlikle görümce ve kocasıyla ilişkimi keser aynı ortamda bulunmazdım kocada sürekli böyle yokmuş gibi davranıyorsa Onunda icabına bakardım belki bende boşanırdım sinir bozucu bir durum

Bence konu sahibi eniste ve gorumceyi kiskanmiyor, eniste edepsizce oturarak konu sahibine 'bence' gövde gösterisi yapıyor(ben bu evde istediğimi yaparım yani seni saymiyorum) demek istiyor.konu sahibi bunu anlıyor ama anlatamiyo.eside "eniste biraz toparlan da"dese yeterli gelecek ama demiyor işte niyeyse.Ins doğru anlamisimdir.

Sen bence eşinin ailesine karşı olan sevgisini kiskanmssn annesi babası tabiki sevcek bundan daha doğal ne olablr ki ayrıca onların yanında nasl sarılıp otrcaktnz utanmadan biraz saygı bu kadar hakaret etcek hic bisey yok ortada oturun düşünün sizin sinirleriniz bozulmus

Çok saçmalamışsın be kuzum

Eşinin karakteri buysa asla değiştiremesin... en iyisi mi gğzellikle şikayetinizi dile getirin. Ne bileyim işte eşini tanırsın , anladığı bir dil vardır. Eniştesi ile diyaloğunuz çok gereksiz olmuş. Kim bilir ne yaptınız veya dediniz de bir erkek sizi dövmeye kalktı. BilmiyoruM ama ben haklı olsam asla kimse ile kavga edecek derecede tartışmam. Ne gerek var kendimi o dereceye düşürmeye. ..

Tovbe estagfurullah konuya bak. Ee benim kocam da buna benzer hic sikayetci degilim valla du saydiram da yazam suraya hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…