- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
Ablam neyin patlamasını yaşıyorsunuz bu sadece film izledi bana sahip çıkmadı işi değil onun öncesi de var gibi geldi.
Tüm bu söylediklerinizi ben eşime söylemeye haya ederdim hadi öyle bir saygısızlık yaptım kesinlikle eşim sizin eşiniz gibi kuzu gibi davranmaz bu bir .ikincisi ise bir günlük ziyarete gittiğiniz başka bir evde sizi neden ilgi manyağı yapsın ki yani aşkınızı ele karşı ispatlamak mı amacınız ? Ne gerek var ? Sürekli sizin yanınızda zaten anne babasının yanında bir gün oturduysa dünyanın sonu değil ya çok abartmışsınız mevzuyu.kayınvalidemin evinde bir şeye bozulsam kırılsam bile suratımı asmam oflamam bir iki gün sabreder giderim zaten yani kayınbaba ve kayınvalideyede saygı yok sizinle evlendi diye anne babasından nefret mi etsin . son olarak başka çiftlere özenip sinirlenirizi bozmayın bence . Söylediklerim size ters gelebilir ama sonuçta buraya yazmışsanız eleştiriyede açıksınızdır diye düşünüyorum Allah huzur mutluluk versin sakinleşmeye çalışın bence eşinizdende özür dilemelisiniz
Sizde eşinize karşı Ne sevgi kalmış ne de saygı
arkadaslar bunu okursaniz daha iyi anlarsiniz konu sahibiniOturmaya yada bigece kalmaya gittiğiniz bi evde eşiniz beden sürekli sizin halini hatrını sorsun anlayamadım.anne babasını görmeye gitmiş onlar ile ilgilenmesi doğal olanı zaten beraber gelmişsiniz oraya.Ama siz eşinizi onlardan kıskanıyorsunuz sanırım.yada ailesini bakınız oğlunuz beni sizden daha çok seviyor diye hava atmak isyodunuz sanırım.Buraya yazdıklarınızı eşinizede söylediniz ve o da sustuysa bayağı sabırlıymış demekki
Okadar açıklama yaptım okumadan yorum yapıyosunuz o sawundunuz eşim yeni ewliyken az daha beni eniştesine döwdürtecekti adam bana saydırıyor eşim seyrediyor işte ogun bu nefret duygusu geldı bana ogun ewdn kaçtm peşime bile gelmedı hatta enısteden yana oldu kapıyı suratıma çarptı hamıleydm üstelik kawga sebebi ise görumceme kaş kaldırarak konuşuyomuşum kocası döwecektı benı resmen benim eşimde oturdu seyretti işte ..bu yazdığm şeyler birıkim anlıyormusunuz yargılamayı çk iyı bılıyorsunuz birde açılımını dinleseydiniz bu iste ..ogun sahp çıkmadı dıye boşanmanın eşiğndn dönduk we çk hassasm bu konuda benim rahatsızlımı anlamayıp yanıma gelmedığı ıçn o kötu gunu anımsadım ondan bukadar sinir. Yazmışsnz kocanız yılışsn mı napsn adam dıye .bakın bakalm benım ıstedığm o mu yazmısmym öle bise , sadecd yuz ifadmı gördugu halde hala umursamaması ben onun karısıyım ya bana dıs kapı mandalı süsü werıyor.söyleyin şimdı kım haklı
herkez yatinca saydirdim gozumde 10 yasindaki cocuktan farkin yok adam diye seni pesimde tasiyorum cok pismanim dedim sinirleri alinmis bi sekilde yatiyor saydiriyorum ya resmen benle bida muhattap olma adam ol ole gel dedim nefret ediyorum senden dedim gozunun onunde taciz edilsem seyredersin sen dedim nediyon yaa diyo tek kelimesi bu..yastigi aldim karsi koltuga yattim umrunda bile degil
esinin enistesi konu sahibine saydirmis az daha dovecekmiş eside oyle mal mal seyretmiş konu sahibinin hakli oldugu yerler varO kadar lafa bunu mu diyor, pes. İki laf etse umut var dicem.
Bir üstteki yorumu okumadan önce bile bana adam hoş gelmedi, "fazla" umursamaz geldi ve sıkıntılarınızı gördüğü halde hiiç takmayan birini gördüm anlatımınızdan, ve patladığınızı anladığım için hiç düzelme göstermediğini anladım, eş yahu niye ayıp olsun biraz güler yüz iki konuşma arada dokun ilgilen neredeyse hiç görmemek nedir, ana baba evinde sayılmıyor mu eş yani, ilginin nesi ayıp, evdeyken bambaşka başka yerde bambaşka olmak da hoş gelmiyor bana.
esinin enistesi konu sahibine saydirmis az daha dovecekmiş eside oyle mal mal seyretmiş konu sahibinin hakli oldugu yerler var
Demişler bide bu kadar laf saydırıyosun kocana saygısızlık kocan ne kadar sabırlı filan.. Kadın zaten bundan şikayetçi.. söylenen hakaretlere tepki verecek yürekte olsa eniştesine karşı korur karısını yanlışı da olsa ve ya ailesinin yanında da hürmet eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?