Seni komalık yaparım

Sevgi bitmiş ki daha önemlisi saygı bitmiş.. Çok aklıbaşında bir kişi izlenimi verdiniz bana. Güzel bir mesleğiniz var. Bir çocuğunuz mutlu olsun diye diğer çocuğunuzu itekleyen biriyle aynı evde olmak zorunda değilsiniz. Tabii ki insanlar medeniyse çocukları ayrılıktan en az derecede etkilenir. Sonuçta eşler ayrılıyo birbirinden çocuklarla ebeveynler değil. Ki ilk yavrunuz babasıyla görüşüyormuş, aynısını 2. yavrunuz içinde sağladığınız sürece size maddi ve manevi olarak destek vermeyen saygısını yitirmiş biriyle aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz bence. Hakkınızda hayırlısı olsun..:enbuyukkk:

Evliliğe,ayrılığa,ilişkiye böyle bakan kadınların varlığını bilmek umut veriyor bana.. çocuğunuzuda böyle yetiştireceksiniz eminim..

yine de durup düşünmek gerek,herkesin sinirli dönemleri olabiliyor,belki eşinizde öyle bir dönemidir,biraz zaman verin bence..

eğer buna layıksa..​

arkadaslar bana kullandigi bu cünle, bardagi tasiran son damla oldu... yani bu cümleden cikarak evliligimi bitirmek degil benimkisi... cok daha baska sorunlarimiz var... en son kizim olayida beni ona felaket kinlendirdi...

kim ve ne olursa olsun, benim yavrularima ne ruhsal nede bedensel aci veremez... ben bir anne isem önce cocuklarimi sonra kendimi korumam sarttir...

eger 3 yildir birseylerin degismesi icin defalarca günlerce saatlerce oturup karsiniza alip uygun bir dille konusupta bugüne kadar elde ettiginiz birsey yok ise, hatta dahada kötüye gidiyorsa... bence bitmis demektir...

insanin kendine kendinden baska hic kimse daha büyük zarar veremez... bu bir gercektir...

eger hala beklersem, endisem sudurki, sonraki bir zaman icinde daha agir, belkide telafisi olmayan sorunlarla karsinizda olabilirim...

benim icin bu evlilik bitmistir, ve bunu esime pazar günü tam ve net söyledim... ya gidecek yada ben gidecegim...

benim icin bundan sonra hayatimda sadece iki kücük kadinim var (YAVRULARIM)... bir erkegin bizim cemberimiz icinde yeri yoktur... biz birbirimize hem es hem arkadas hemde ebeveyn oluruz...

slm lar

canım benim inan söyleyecek söz bulamıyorumm
allah ıslah etsin eşinizi ne diyim başka

benimde 2 tane kızım var
böyle şeyler okuyunca inanın şimdiden nasıl evlendiricem kızlarımı diye düşünmüyor değilim
allah evlatlarımızın karşısına hayırlı insanlar çıkarsın aminn

AMIN canim... bana kalsa kizlarima hayat yolunda verecegim en büyük ders, es secerken kirk kez tartmalari olacak... ama onuda yapinca yine olabiliyor sorunlar... tek bildigim sey, hicbir zaman kimsenin ic yüzünü taniyamiyorsunuz... tanidiginizda ise gec olmus oluyor...

hepimizin cocuklari ve kendi hakkimizda hayirlisi insallah

canım inşallah bundan sonraki hayatında sen ve kızların için herşey çok güzel olsun..

yazdıklarından anladığım kadarıyla ayakları yere sapasağlam basan kararlı bir kadınsın..

Hakkında herşeyin hayırlısı olsun...

sevgiler..

(Her üvey baba o proğrama çıkan karektersiz cibiliyetsiz gibi olmaz ama bunuda belirtmek istedim )
Evet bende arada bakıyorum o proğrama ve insanın aklı almıyo gerçekden nasıl insanlarla aynı ortamda yaşıyoruz. Bunlar belki komşumuz belki tanıdığımız belki iş arkadaşımız... O proğramı izlediğimden belli tek başıma apartmana ve eve girip çıkarken tedirgin olmaya başladım açıkcası. Çokda etkilenirim zate :1shok:
Allah hepimizi bu gözü dönmüş insanlardan korusun :Saruboceq:

en doğrusunu yaparsın canım benim...
bu adamla ömür geçmez yni...
inşllh herşey iyi olru senn için....

ıns canım bundan sonrakı yasamında kızlarınla mutlu olursun...cocugu olan annelerın evlenmeden once bırkere degıl yuzkere dusunmesı gerekır bence gercı ınsanların ıcyuzlerınıde gormek okadar kolay degıl bu devırde...

Alıcaksın vazoyu kıracaksın kafasında böylelerinin...Yere kapaklancak iki seksen..Sonra diyeceksin ki Senmisin beni tehdit eden,aha işte ben seni komalık yaptım bile....:dilcikar:

bu cümleye malesef katılmıyorum,,,neden mi???

kendi ayakları üzerinde durabilen eli ekmek tutabilen kültürrlü bir kadın var karşımda,,,en önemliside bir anne,,,

sanırım iki çocuğunuzda çok küçük,,,,,neden bir boşanmanın ardından yeni bir evlilik,,,neden kendinize tekrar sorunlar açıyorsunuz,,,kim kimi tanıyabiliyorki hayatta,,,heleki bir annenin adım atarken 1000 defa düşünmesi gerek,,,,adı üstünde üvey baba...ü-v-e-y-b-a-b-a....

allah hiç bir çocuğu bu duruma düşürmesin,,,

umarım bundan sonraki hayatınızı daha güzel yaşarsınız çocuklarınızla,meleklerinizle beraber,,,,

sevgilerle....

arkadaslar,

sadece birseyi belirtmek istiyorum, her üvey babaya tas atmayalim lütfen... ne üvey babalar varki insanin kendi babasindanda yakin ilgili ve alakali olabiliyor... benim babamda bir üvey babaydi ama üvey cocugunu hic kendilerinkinden ayirmadi... bugün ise maddi manevi hayati düzende babalik yaptigi cocuk...

benim esimde hic bi kötülük yapmadi kizima... cok ilgi alaka gösterdi, taki yaklasik bir yil önce cok degismeye basladi... tam olarak sebepleri kavrayip bilemiyorum ama iste sonucta bu hatayi yapacak seviyeye geldi... allahim ona akil bana sabir versin (amin)...

çok mantıklı bir karar...
evladına kötü davranan bir baba herşeyden önce benim baba tarifime uymaz...
koca, baba her neyse adam olamayan bir adamla da işim olmaz...

arkadaşım neden öyle bir kocanın kahrını çekiyorsun ki işinde var.Bırak Allah aşkına böyle diyen adamdan hayır mı gelir insana.

tatlım bitir gitsin bana kalırsa. iş bir kere çığrından çıktı mı asla rayına giremiyor. madem ekonomik özgürlüğün de var. çekmeye devam etme. bugün sözlü olur, yarın eyleme döner. (annemin tecrübesiyle sabittir) senağlama
yaşadığın kadar daha yaşayacağının garantisi var mı? kızınla yeni bir hayat kurunca, ona sarılıp yatınca tüm sıkıntıların bitecektir.
tabii bunlar bizim yorumlarımız. katılan da olur katılmayan da. en doğru değerlendirme senindir. sevgiyle. a.s.
NOT:VALLAHİ ADAMLAR ŞUNLARI Bİ OKUSA BİZİ KOMAYA SOKARLAR. :roflol:

canim cok uzuldum sevgin kalmadiysa yapilacak tek sey yollari ayirmak birde kizini ezdirme dunyadaki en degerli varligini

canım bu durumda en mantıklısı ayrılmak eşimde bana bi sinir anında bu kelimeyi demişti çok kırıcı ama senin birde çocugun var ona olan davranışları herseyden önemli bence iyi düşünn

her zaman söylüyorum iyisi olmaz yenisi olur....
ayrıca şuna istediğiniz kadar tepki verin kızın bence ben kendi fikrimi söylüyorum karşı çıkmanızada gerek yok kız çocuğu olan bir kadın maddi durumda varsa yani çok olmaısna gerke yok çalışıyorsa ayakları üzerindeyse evlenmemeli ... evlenecekti kızının babasından nediye ayrıldı...öz babasına güven olmuyo bu devirdee.. üvey babaya mı olur yapmayın allah aşkına boşanmakta evlenmek kadar hakk... boişandıysan çalışıyorsun kızına bak elin adamıyla kızın aynı evde hiç yakışı kalmaz

ben birkaç sayfa yorumu okudum size yapılan tehditte çok ağır olmaması gerekiyor ama kızınıza davranışına o kadar üzüldümki anlatamam birde demişsinizya diğer kızımı şımartıyor diye ben çok etkilendim bundan öbür kızınızında çok sevildiği belkide şımartıldığı eşit davranılan bir ortama ihtiyacı var şuan nasıl?

Sen gereken cevabı vermişsin. ve korumak zorunda oldugun bir kızın var. bugun ittirdiyse onu ve sana seni komalık yaparım dediyse. birgün kızınıda komalık yapabilir.
bunlar yasanmadan yolları ayırmak en mantıklısı seninde düşündüğün gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…