- Konu Sahibi NUR-SEL-PIN
-
arkadaslar hepinizin yorumu icin tesekkür ediyorum...
ben su kanaatteyim... eger iki insan bir yuva kuruyorsa, bu mutlu olmak icindir... eger mutlu olmak icin biri caba gösteriyor, digeri hayati insana zindan etmeye calisiyorsa devamli batakliga beraberinde cekmeye ugrasiyorsa benim icin maksat yerini bulmamis demektir...
evet bizde cok severek evlendik... ne zorluklara katlandim hep direndim ama artik takatim kalmadi... sevgi gün geliyor gercekten bitiyor... seviyorum demek yetmiyormus ben bunu anladim... mutlu olmak icin sevgi disinda saygi deger destek inanc direnc ve caba gerekli... tek tarafli olmuyor... öyle tostos hayat ne geitrecek diyip oturup bakmakla olmuyor... basari kendiliginden geldim demiyor, emek ister caba direnc ister... bunlarda sadece elele olur... eger ben evliligimde mutlu degilsem cocuklarimda mutlu olamaz asla... cünkü depresyonda gözü birseyi görmeyen eli birseyi tutamayan bir anneye ihtiyaci yok cocuklarin...
ve ayrilmak demek, cocugu babasindan ayirmak anlaminami geliyor hemen? benim büyük kizim babsini görüyor, hatta ayni masaya oturup iki olgun insan gibi konusabiliyoruz kizimiz ile ilgili mevzularda... demekki oluyor eger iki tarafta olgun ise...
kimse dünyada mutsuz olmayi haketmiyor ve mecburda degil... heleki en az cocuklar huzursuz bir ortamda büyümege mahkum degil... bende bu kanaatim ve inancimla yola cikiyorum...
slm lar
canım benim inan söyleyecek söz bulamıyorumm
allah ıslah etsin eşinizi ne diyim başka
benimde 2 tane kızım var
böyle şeyler okuyunca inanın şimdiden nasıl evlendiricem kızlarımı diye düşünmüyor değilim
allah evlatlarımızın karşısına hayırlı insanlar çıkarsın aminn
canım devir çok kötü. atv de müge anlıya çıkan olaylardan yaşamak istemiyorsan biran önce ayrıl. bu adam kızına ya küçükken zarar verir ya da büyüdüğünde çok daha pişman olabilceğin şeyler yapabilir. bu devirde insan nerdeyse kendi babasına bile güvenemeyecek. üvey babada büyütme o kızı.
AMIN canim... bana kalsa kizlarima hayat yolunda verecegim en büyük ders, es secerken kirk kez tartmalari olacak... ama onuda yapinca yine olabiliyor sorunlar... tek bildigim sey, hicbir zaman kimsenin ic yüzünü taniyamiyorsunuz... tanidiginizda ise gec olmus oluyor...
hepimizin cocuklari ve kendi hakkimizda hayirlisi insallah
tatlım bitir gitsin bana kalırsa. iş bir kere çığrından çıktı mı asla rayına giremiyor. madem ekonomik özgürlüğün de var. çekmeye devam etme. bugün sözlü olur, yarın eyleme döner. (annemin tecrübesiyle sabittir) senağlamatesekkür ederim arkadaslar...
ya evet icim rahat degil kizimi eline birakirken... aslinda hic ama asla hic ummazdim bunlari ondan, ama kendisinede dedigim gibi, senin ic yüzün bu demekki ama 5 yildir cok iyi sakladin tebrik ederim dedim...
ben sabah 6 da is aliyorum yani 5.15 de yola cikiyorum aksam saat 5 e kadar calisiyorum sonra bes bucukta eve gelmeden ek isime gidiyorum aksam eve gelmem 6 oluyor.. yani 13 saat yokum evde..
zaten maddi yük hep üzerimde... maneviyat desen solda sifir...
yiprandim ya cok yiprandim... halim kalmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?