- Konu Sahibi NUR-SEL-PIN
-
ben ilk 3 sayfadaki yorumları okudum fakat kimsede bu adam seni komalık ederim diye neden dedi diye sormuyor.. acaba sen ona ne yaptında ilk5 yıl iyi giden bu ilişkiyi son anlarda bu hale getirdin diyede sormuyorlar anlamıyorum... sence tek suçlu omu dersin? tek suçlu o diyerek o adamada haksızlık etmiyormuyuz biraz? yahu bu adam delimiki durup dururken bu lafı etsin arkadaşlar mutlaka olmuştur bişeyde demiştir.. hadi diyelim adam yaptı bir eşşeklikayıp etti kadın tamamen bir melek sizce ayrılmayaherşey değermi yuva kolay yıkılırmı arkadaşlar yapmayın! bir evadın huzuru için diğer evladı öz ve öz babasından ayırmak ne kadar doğru sizce? sizce buarkadaş her iki evliliğindedemi gerçek bir melekti? bu kadarmı kusursuzdur bu konuyu açan? hadi biriyle geçinemedi diğeriyledemi? birde (diyelim) geçinemediği adamların her ikisinden 2 ayrı bebek? asıl masum olanlar bana kalırsa o çocuklar hatta tam bir zavallı olanlar onlar.. gerekirse katlanmasını bilmeli insan ki ilişkiler kolay bozulduğu gibi zorda olsa düzeltilebilirde zamanla yeterki yanlızca kendimizi tek taraflı düşünmeyelim... sen bence kurtar evliliğini ilk çocuğun yaşadıklarını diğerine yaşatma ve o adama ne kadar iyi davranırsan karşılığını göreceksin meyvasını diğer çocuğunda zaten yiyeceksin azcık zora geldimi gitme katlanmasınıda bilmeli insan 2 bebeğe..................
arkadaslar hepinizin yorumu icin tesekkür ediyorum...
ben su kanaatteyim... eger iki insan bir yuva kuruyorsa, bu mutlu olmak icindir... eger mutlu olmak icin biri caba gösteriyor, digeri hayati insana zindan etmeye calisiyorsa devamli batakliga beraberinde cekmeye ugrasiyorsa benim icin maksat yerini bulmamis demektir...
evet bizde cok severek evlendik... ne zorluklara katlandim hep direndim ama artik takatim kalmadi... sevgi gün geliyor gercekten bitiyor... seviyorum demek yetmiyormus ben bunu anladim... mutlu olmak icin sevgi disinda saygi deger destek inanc direnc ve caba gerekli... tek tarafli olmuyor... öyle tostos hayat ne geitrecek diyip oturup bakmakla olmuyor... basari kendiliginden geldim demiyor, emek ister caba direnc ister... bunlarda sadece elele olur... eger ben evliligimde mutlu degilsem cocuklarimda mutlu olamaz asla... cünkü depresyonda gözü birseyi görmeyen eli birseyi tutamayan bir anneye ihtiyaci yok cocuklarin...
ve ayrilmak demek, cocugu babasindan ayirmak anlaminami geliyor hemen? benim büyük kizim babsini görüyor, hatta ayni masaya oturup iki olgun insan gibi konusabiliyoruz kizimiz ile ilgili mevzularda... demekki oluyor eger iki tarafta olgun ise...
kimse dünyada mutsuz olmayi haketmiyor ve mecburda degil... heleki en az cocuklar huzursuz bir ortamda büyümege mahkum degil... bende bu kanaatim ve inancimla yola cikiyorum...
slm lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?