Seni komalık yaparım

bi kerem o kizi iten elleri kirilsin
öbür dünyadan alacagin olsun
ayril bacim yazik degilmi kizina simdi bi itmeyle baslar sonra pat küt girisir

kurban olsun sana kiymetini cook sonra anlar ozaman cok gec olur

$IDDETE HAYIR!!!!!!!

umarım en yakın zamanda kurtulursun tek yazacağım şey ve dileğim bu cnm:1hug:

Allah gönlünüze göre versin ......bu olaya ben kızınız açısından bakıyorum bende boşanmış bir ailenin kızıyım ve annemle babmın yarılmadan önceki halleri aklıma geldikçe içim acıyor ...kızınız böyle sevgisiz biriyle aynı ortamda tutumayın bunu şiddtle tavsiye ediyorum...siz zaten anlamışsızın bazı şeyleri, bittiğini görmüşsünüz ama kızınızı daha sağlıklı bir ortamda büyütün........

sanırım, malesef aranızdaki saygıyı yitirmeye başlamışsınız
özellikle eşinizin kızınıza karşı tavrını hiç beğenmedim o çocuğun psikolojisi zaten bozuktur anne ve babasının ayrılmış olması onun için büyük bir travma olmuştur bence kocanıza kızınızı ve kendinizi ezdirmeyin allah yardımcınız olsun

canım sunu demek ıstemış sana şiddette uygularım...
bence ikinizinde sevgısı kalmamıs...ayrıca zaten babdan ayrı bır kız cocucgu var ve oda sıkıntı ıcerısınde bır sekılde...
o cocugun psıkolojısınıde dusunmek lazım...
allah yardımcın olsun...her sey tez zamanda yoluna gırer ısallah..canım

bakın benim ilk evliliğim..eli yüzü düzgün oturmasını kalkmasını bilen çevremde çok beğenilen lisans mezunu biriyim..istediğim anda bi işe girebilirim.ailem bana destek olacağını söylüyor..anlayışlıdırlar da..yaşım da genç ve benim evliliğim inanın ki burda herkesin ağzı bir karış açılıp şaşıracağı derecede kötü ki ben bu tepkileri görmeden anlayamamıştım bu derece felaket olduğunu..sadece tehdit olsa tamam derim sinirlendi söylüyo ama bunu icraata da geçirmiş sudan sebeplermle ortalığı yıkan dağıtan,aldatan,ilgilenmeyen bana her türlü baskıyı yapan bi kocam var..ve ben iki küsür yıldır sabrediyorum bi çocuğum var belki düzelir biraz daha sabredeyim yuvam yıkılmasın dedim dedim dedim ve ben onun izni olmadan asla bi yere gidemem aileme bile göndermiyo.anlatmakla bitmez yani..ama burda yazılanları okudukça benim kafam bi dank etti bana bunları yaşakmaya asla hakkı yok dedim ve arkadaşımız da bence en iyi tepkiyi veriyo..eğer göz yumarsa arkası fazlasıyla geliyo kimsenin kimseyi ne sebeple olursa olsun ezmeye hakkı yok..

elin ekmek tutyormuş ozman kusura bakma ama bir ayıyla aynı evde yaşamana da gerek yok komalık he erkeğe bak bee! önce para kazansın da sonra erkelk taslasın

eşin neye dayanarak öyle dedi çok merak ediyorum..

arkadaşların dediği gibi sorun çözülmeyecek boyuttaysa yolları ayırmak senin için mantıklı

Canım sinirden o lafı etmiştir..hepimiz yeri geldimi bu tip laflala karşılaşıyoruz...ama kimse komalık olmuyor..kolay değil o iş öyle..bakma sen sinirden demiştir bazen biz bile kendimizi tutamayıp ne tehtidler savuruyoruz farkında olmadan...

arkadaslar hepinizin yorumu icin tesekkür ediyorum...

ben su kanaatteyim... eger iki insan bir yuva kuruyorsa, bu mutlu olmak icindir... eger mutlu olmak icin biri caba gösteriyor, digeri hayati insana zindan etmeye calisiyorsa devamli batakliga beraberinde cekmeye ugrasiyorsa benim icin maksat yerini bulmamis demektir...

evet bizde cok severek evlendik... ne zorluklara katlandim hep direndim ama artik takatim kalmadi... sevgi gün geliyor gercekten bitiyor... seviyorum demek yetmiyormus ben bunu anladim... mutlu olmak icin sevgi disinda saygi deger destek inanc direnc ve caba gerekli... tek tarafli olmuyor... öyle tostos hayat ne geitrecek diyip oturup bakmakla olmuyor... basari kendiliginden geldim demiyor, emek ister caba direnc ister... bunlarda sadece elele olur... eger ben evliligimde mutlu degilsem cocuklarimda mutlu olamaz asla... cünkü depresyonda gözü birseyi görmeyen eli birseyi tutamayan bir anneye ihtiyaci yok cocuklarin...

ve ayrilmak demek, cocugu babasindan ayirmak anlaminami geliyor hemen? benim büyük kizim babsini görüyor, hatta ayni masaya oturup iki olgun insan gibi konusabiliyoruz kizimiz ile ilgili mevzularda... demekki oluyor eger iki tarafta olgun ise...

kimse dünyada mutsuz olmayi haketmiyor ve mecburda degil... heleki en az cocuklar huzursuz bir ortamda büyümege mahkum degil... bende bu kanaatim ve inancimla yola cikiyorum...

slm lar

Allah yardimcin olsun abla...

Allah yardımcın olsun hayatım..ben en çok kızın için üzüldüm..Onun için bitirmelisin bu evliliğ.doğru bi karar almışsın..zararın neresinden dönersen kar..o yumruğu suratına indirip seni komalık etmeden uzaklaş biran önce..kızınında psikolojisi bozulmasın daha fazla..

bu nasıl bir laftır ya? cnm bence olay iyice kötü boyutlara gelmek üzere allah korusun...madem sevgim de bitti diyosun bence ayrıl yıllarını boşa harcama bu yaşlar geri gelmicek birde kızın varmış bu ortamda büyümeside sakıncalı...kızını düşün ki eminim düşünüyosundur..bence ayrılık doğru ama bence tabi karar senin cnm umarım hakkında hayırlısı olur...

Üzücü bir durum ve söylediğine göre ilk değil bu durumlar
Gereken cevap aklında zaten...

Hakkında hayırlısı olsun, herkes çektiğini bilir.
Ben sadece şunu söylemek istedim aslında, çocuğun var evet anne baba ayrılığı mutlaka çocuklara yansıyo bişekilde ama unutulmaması gereken bişeyde şuki; mutsuz bir evlilik heleki şiddetin olduğu bir evlilik çocukları ayrılmadan çok daha fazla etkiliyo (kendi çocukluğumdan biliyorum senağlama )

ayrılmak en basıt yoll..ılk once konusmayı denemelısın bence..ofkeyle kalkıp zararla oturma derım..mantıklı olanı dusun ve senın ıcın en hayırlı olanı seç..yuce Rabbım hakkında hayırlısını verır ınsallah..

kararınız mantıklı güçlü birisi olduğunuzu düşünüyorum arkaya baktığınızda görecek hiçbirşey yoksa düşünmeye değmez.Şunu da düşünüyorum bu bir geçiş dönemi olabilir mi?bundan öncesi de çok önemli herşey harika son zamanlar da sorunlar varsa düşünülmeli derim çünkü o nu hasta olarak kabul et,bizler hasta birisini yarı yolda bırakırmıyız elimizden geldiğince destek oluruz onun da problemleri olabilir bunu iyi anlamalısın ewlilik çok kolay değil bence emek ister ama yok sorunlar vardı şimdi çözülmeyecek kadarsa sewgi yoksa ayrı ruhlarda iseniz geçmiş olsun arkana bile bakma derim

canım devir çok kötü. atv de müge anlıya çıkan olaylardan yaşamak istemiyorsan biran önce ayrıl. bu adam kızına ya küçükken zarar verir ya da büyüdüğünde çok daha pişman olabilceğin şeyler yapabilir. bu devirde insan nerdeyse kendi babasına bile güvenemeyecek. üvey babada büyütme o kızı.

Sevgi ve saygını bittiği yerde çocuk yetiştirilmez. En hayırlısını dilerim sizin için. Umarım kızınızla çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…