- 22 Haziran 2018
- 10
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi loveyoumom
-
Ürkütücü bi durum.babamda anneme çok düşkündür.kaza geçirdi ölümden döndü annem.ama babam kimseyi tehdit etmedi.kv iyileşince durumu anlatın ve uzak durun derimtabiki esim mutfaktaydi o sirada hemen soyledim, yarim saat sonrada zaten ben mutfaktayken esime biseyler soyluyordu iyi vs vs diye iceri girdim bakmazsam neden getireyim dedim o da x soyluyorum o ise gidiyor dedim ben bakacagim dedim sustu ama aklimdan hic cikmiyor
Boyle bir sozden sonra insanin iyi bakacagi varsa da bakmaz.kayinpederim karima iyi bakmazsan "seni öldururum" dedi bende sakasima iyi bakmam icin diyorur diye dusunerek bakariz dedim gulerek ama "ciddiyim öldürürum" dedi.
kendisi tabiki cektiriyor kadinaBu kadar duskunse kendi baksın. Kadincagiza gün yüzü gösterdi mi acaba şimdiye kadar. Böyle tehditkar insan sanmıyorum ki karısına şiirler söyleyip yoluna güller sersin.
Evet calisiyor kizida eltimde calisiyor buyuk eltimle zamaninda kavga ettikleri icin ondan beklemiyorlar bakmasini bende kendi agzimla esim demeden dedim ben bakarim diye gecici bir durum dr da ben kosturdum gorumcemle helali hos olsunKayınpeder çalışıyor mu? Bu kadar kıymet veriyorsa, başkasına emanet edeceğine gözünün önünden ayırmasın, karısına kendi baksın beyefendi. Ne iğrenç bir adam. Kayınvalideyle aranız iyiyse bakın ama o da kocası gibiyse bir bardak su vermem ben olsam. Bir de eşiniz babasına ne demiş bu konuda? Umarım en azından o ağzının payını vermiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?