- 22 Haziran 2018
- 10
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi loveyoumom
-
zaten muhatabim kayinvalidem diye sustum bu insan ameliyat sirasinda dr istenmemesine ragmen cebine para koymasinida biliyor ozel hastanede oldu fakan ayriyetten dr kendisi gerek yok demesine karsi cebine sikistirdigini soyledi ben bana gucu ywttigi icin bu kelimeyi kullandigini dusunuyorum adamina gore muamele yaniL loveyoumom kardeşim insanlar bilmeden konuşur şeytanın oyununa gelme burada senden çok uzakta olan insanların olumsuzluklarla dolu tavırlarına bakma... adam kendi zayıflığından ne dediğini bilememiş. senin muhatabın kayınvaliden sen elinden geleni yap kalbini ferah tut. başkaları iyilik yapılmayı hak etmese bile sen iyilik yapan olmayı hakediyorsun....
Keşke her koca senin gibi karısını sevse ya, amca!
hayir suan sormadim ama soracagim aldigim sorumlulugu yerine getireyim soracagimdiğer bakan kişilerle konuştunuz mu. onları da tehdit etmiş mi bu şekilde yoksa size özel mi.
eşinize de söyleyin bence.
Birde ben baba diyorum bu insana bir yil once kaybettim kendi babami artik baba demek agrima gider icimden iyi bakmak geliyordu bakiyorumda ama evine teslim ettikten sinra gorusmicem esime de soyledim birsey demedi ayrica
babana simdi bizim evimizde bisey deme sakin dedim insallah sag salim sozumu yerine getireyim sonra zaten sorar niye arayip sormuyor diye cvp verirsin dedim tamam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?