Seni Seviyorum Der mi..???

BebisKoM88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
4.214
0
Kizlar Esiniz veya Sevgiliniz en son nezaman size Seni Seviyorum dedi? Veya herzaman söylermi yoksa daha cok sizmi söylersiniz?
 

BebisKoM88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
4.214
0
Önce ben yazim bari kaydirigubbakcemile3

En son dün gece esim msj atti seni cok seviyorum diye ama ben hergün söylerim :kedi:
 

Babyfayce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
178
1
29
Ya her gün en az beş defa söylüyoruz birbirimize. Ya abartmıyorum ilk günden beridir çoğalan, katlanan bir sevgimiz var. Ama en çok hoşuma giden iki gün önce 'oy yavrum yaa bitanem ben sana seni çok seviyorum demeyecem çünkü az geliyor bu sözcük' demişti.

birde gece sahura kadar uyumayıp ders calıstıgımı biliyor, uyanmış gece yarısı 'gözümün nuru seni cok seviyorum' dedi.

sabahta: bana mesj çekmişti aynen söyle

O:Askm erkeklerden uzak dur olr mu hayatım?
Ben:Tamam askm, ama sende kızlardan...
O:Benm hayatımda dört bayan var. biri sen, biri annem, biri ablam, biri de yeğenim. baska bayanla isim olmaz konusmam bile.
Ben:Askm kurban olurum cok seviyorum seni.
O:Bende sana esim benim cok ama cok seviyrm
Ben: Ölürüm sana ya
O:ölme askm hep benmle ve doğacak cocuklarmzla ysa
Ben:ınsallah askm benm, yasama sebebimsn zaten

Böyle gelişip gider işte =) Offff kızlarr dua edin lütfen kavusalım bizde cooooook seviyorum onu asla sıkılmam ona seni seviyorum demekten,... Ve duygularımı da düşüncelerimi de filtrelemeden yazarım hep. Nazar değmessin offf offf cok seviormm
 

serin7979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
1.955
1
bu belli olmaz ki günaydın der gibi rutin olmak zorunda değil sevgiliyken hergün söylerdi söylemeden telefonu kapattı mı arardı seni seviyorum der kapatırdı hatta tek o cümleyi söylemek içn arardı sımarıklıgından ama yerimseniben şimdi bazen sabah işe giderken bazende öğle tatilinde aradıgında seni cok seviyorum biliyorsun değil mi der
 

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.865
6
31
O hep söyler
Bende söylerdim de
Aynı sınıftayız her yurda bıraktığında aynı şey olunca
Sıkılıyordum ben kafamçokkarıştı

Ben bilmiyorum çok duyunca o kelimenin
Anlamını yitirdiğine inanıyorum..

Ama şimdi bende uzakta 2 aydır köyüne gitmek zorunda kaldı
Şimdi sık,sık söylüyoruz özleyince insan
duygularına hakim olamazmış hiçte sıkılmıyorum
Eskisine nazaran:nazar:
 
Son düzenleme:

BebisKoM88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
4.214
0
Ya her gün en az beş defa söylüyoruz birbirimize. Ya abartmıyorum ilk günden beridir çoğalan, katlanan bir sevgimiz var. Ama en çok hoşuma giden iki gün önce 'oy yavrum yaa bitanem ben sana seni çok seviyorum demeyecem çünkü az geliyor bu sözcük' demişti.

birde gece sahura kadar uyumayıp ders calıstıgımı biliyor, uyanmış gece yarısı 'gözümün nuru seni cok seviyorum' dedi.

sabahta: bana mesj çekmişti aynen söyle

O:Askm erkeklerden uzak dur olr mu hayatım?
Ben:Tamam askm, ama sende kızlardan...
O:Benm hayatımda dört bayan var. biri sen, biri annem, biri ablam, biri de yeğenim. baska bayanla isim olmaz konusmam bile.
Ben:Askm kurban olurum cok seviyorum seni.
O:Bende sana esim benim cok ama cok seviyrm
Ben: Ölürüm sana ya
O:ölme askm hep benmle ve doğacak cocuklarmzla ysa
Ben:İnsallah askm benm, yasama sebebimsn zaten

Böyle gelişip gider işte =) Offff kızlarr dua edin lütfen kavusalım bizde cooooook seviyorum onu asla sıkılmam ona seni seviyorum demekten,... Ve duygularımı da düşüncelerimi de filtrelemeden yazarım hep. Nazar değmessin offf offf cok seviormm


Aminn canim insallah kavusursunuz bir ömür mutlu olursunuz....:Saruboceq:
 

BebisKoM88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
4.214
0
bu belli olmaz ki günaydın der gibi rutin olmak zorunda değil sevgiliyken hergün söylerdi söylemeden telefonu kapattı mı arardı seni seviyorum der kapatırdı hatta tek o cümleyi söylemek içn arardı sımarıklıgından ama yerimseniben şimdi bazen sabah işe giderken bazende öğle tatilinde aradıgında seni cok seviyorum biliyorsun değil mi der

evet canim haklisin insan icinden gelince söylüyr zaten. Öyle mecburiyetten söylemesin zatenyerimseniben
 

zatara

özden
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
14
0
Bence çok güzel bu iki kelimeyi duymak we söylemek ama bence abartmamak lazım.bazı anlar wardır ve çok özeldir o anları degersizleştimemek lazım yani çok kullananlar beni yanlıs anlamasınlar ama herşey dozunda güzel bence.benden küçük bi tawsiye işi abartmayın kızlar... Bol sewmeler!!!!!!!!
 

_loading_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
1.729
1
en son sabah arabadan inerken söyledi
işe bırakmıştı beni aşkım
o zaman
hemde en güzelinden en anlamlısından
normalde gün içinde arar öylesine söyler kapatır
akşam yatarken ne bilim söylüyor işte
bende ona tabiki
kavgalı oldugumuz zamanda bile aksam konustugumda söylüyor
sonra tabi yumusayınca ortam kavga falanda kalmıyor:)
 

BebisKoM88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
4.214
0
Bence çok güzel bu iki kelimeyi duymak we söylemek ama bence abartmamak lazım.bazı anlar wardır ve çok özeldir o anları degersizleştimemek lazım yani çok kullananlar beni yanlıs anlamasınlar ama herşey dozunda güzel bence.benden küçük bi tawsiye işi abartmayın kızlar... Bol sewmeler!!!!!!!!

Haklisin hemsocum ama dedigim gibi icinden nezaman gecerse ozaman söylersin
 
L

lilalove

Ziyaretçi
ilk zamanlar eşimle konuşacağımızı konuşur, konuşmamız bitince onun kontörü bitene kadar seni seviyorum derdi. 50 kereden fazla :p
ben sıkılırdım. Bu kadar çok söyleme bak sonra sıkılırsın derdim. Milyonlarca kez söylesem bile sıkılmam derdi. Şimdi ben istiyorum ama o söylemiyor :mymeka: günde 2 bilemedin 5 kere söylüyoruz. mirmirmirmir
 

BebisKoM88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
4.214
0
ilk zamanlar eşimle konuşacağımızı konuşur, konuşmamız bitince onun kontörü bitene kadar seni seviyorum derdi. 50 kereden fazla :p
ben sıkılırdım. Bu kadar çok söyleme bak sonra sıkılırsın derdim. Milyonlarca kez söylesem bile sıkılmam derdi. Şimdi ben istiyorum ama o söylemiyor :mymeka: günde 2 bilemedin 5 kere söylüyoruz. mirmirmirmir

Bak yinede söylüyormus yeterde bence . Bazilari hic söylemez. Bana cok soran kisi var esine veya esin sana söylermi bizde yok diye. Kendini yinede sansli say canim
 

Osso

sıfırdan başlamak
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
339
2
1.5 yildir beraberiz, hala ilk gunku heyecanla elimi tutar, kalbinin atislarini dinlerim ve hep hizlidir.
dilinden de dusmez seni seviyorum sozcugu.. ben de ayni sekilde. bazen en olmadik zamanlarda sarasim gelir onu, gider bi operim. Bir keresinde cok kalabalik bir ortamda onu nasil sevesim geldi.. tam da en hassas donemimdeyim boyle adetimin ilk gunu... kalktim gittim yanina dudaklarina bi opucuk konduruverdim. kimseye aldirmadan:) hala soyler onu bana cok sasirtmistin beni diye:)
kisacasi bu heyecani hep yasamak isterim ben, ve herkes yasasin istiyorum.
:asigim:
 

Duygu

Popüler Üye
Pro Üye
23 Temmuz 2009
3.775
5
Ben 4 yıldan fazla zamandır aşıktım ama o bilmezdi:) Son bir yıldır biliyor çok çok mutluyuz birbirimizi çok seviyoruz. 2 ay oldu sözleneli. Yakında nişanım var. Beni benden daha çok düşünüyor koruyor kolluyor.. Ve eminim bir o kadar da seviyor.. Ama kızlar sevmiyor seni seviyorum demeyi. Basit buluyormuş. Bazen soruyorum beni seviyor musun diye dediği şey 'gözlerime bakınca anlamıyor musun?'
Yani sevmez bu lafı kullanmayı binde bir.. Ama inanın bana seviyorum diyenlerin bir çoğu da öylesine söylüyor. Bunu hissederek söyleyenlerin sayısı azdır. Biliyorum ki söylemese de beni ne kadar çok sevip değer verdiğini.. ılla dile getirmek değil, mühim olan ne kadar çok sevdiğini sana hissettirmesi...