Seni seviyorum ya da sevgilim demeyen erkek

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.

1 aylik konusmada beklentileriniz fazla...
Yaslar kac? Sizi 30 yas ustu gibi anımsıyorum nickinizden ama karsinizdaki erkek pek sorumluluk sahibi degil gibi geldi
Sizi sevmiyor, evine davet etme sebebi malum, beni darlama diye restini cekiyor. Siz ne kadar çok alttan alirsaniz o kadar ezilirsiniz. Bir durusunuz olsun, kendinizi ezdirmeyin. Yoksa bu adam istedigini alsa ertesi gün sizi tanimaz bile...

Bana bu erkek sanki düzgün uzun sureli bir ilişki yasamamis ve bir kadinla nasil iletisim kurulur bilemiyor gibi geldi.

Bence şu an cok yenisiniz. Siz de biraz kendinizi geri cekin, ölçün tartin. Belki zamanla kendiliğinden gelişir, içinden gelerek söyler

Açıkçası 1 aydır tanıştığım insan bana seni seviyorum dese inanmam, samimi de bulmam. Zaman gerektiren şeyler bunlar bence zamana bırakın. İçinden geldiğinde söylediğinde daha mutlu olursunuz eminim.

Adam bana güven vermedi sevgilim demiyor ama evine davet ediyor.
başkasıyla da konuşuyor olmasın?
Erkekler ilk zamanlar daha istekli olur aksine.

Üzgünüm ama sizi sevmiyor gibi görünüyor ipini çözün merasında otlasın

Aman boşverin uğraşmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…