- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Amacı cinsellik, net.Beni evine davet ediyor
Beni evine davet ediyor
telefonda çok konuşmayı sevmem dedi
Çok mesaj da atmaz
sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi
Diyor beni sorgu suale çekme
Size sadece cinsellik amaçlı yaklaştığı o kadar belliki.Beni evine davet ediyor
Bana bu erkek sanki düzgün uzun sureli bir ilişki yasamamis ve bir kadinla nasil iletisim kurulur bilemiyor gibi geldi.Bilemedimyaş, iş, boşanmış/evlenmemiş, son ilişkisi ne zaman olmuş, diğer sosyal ilişkilerinde nasıl öğrenebilir miyiz Klişe olacak ama ciddi erkekler az biraz gelecek planı da çıtlatır, misal çocuk seviyorum gibisinden. Gelecek planı var mıymış?
Açıkçası 1 aydır tanıştığım insan bana seni seviyorum dese inanmam, samimi de bulmam. Zaman gerektiren şeyler bunlar bence zamana bırakın. İçinden geldiğinde söylediğinde daha mutlu olursunuz eminim.Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Üzgünüm ama sizi sevmiyor gibi görünüyor ipini çözün merasında otlasınMerhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Aman boşverin uğraşmaya değmezMerhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?