Seni seviyorum ya da sevgilim demeyen erkek

Telefonla konusmayi , mesajlasmayi sevmiyor.

1 aylık bir ilişki ve siz " beni sevdiğini söyle " diyerek adamı sıkıştırıyorsunuz. Burası acayip tuhaf geldi.

Sevgilim diyorsunuz adam cevap vermiyor çünkü sevgili olarak görmüyor çok açık değil mi ?

1 ayda 25+ birisi seviyom seni derse kaçarım. 1 ayda ne sevgisi olsun. Üstelik arada samimiyet yok, eve gel demesi olmamış. Samimi olsan, sohbet ederken vakit akıp gitse anlarım eve gitmeyi ama öyle de değil: sen romantik ilişkiye dönüşsün diye iteliyorsun o da başka şeyler itelemek peşinde yol yapıyor sanki. Dikkatli olup üzerine düşmemekte fayda var. Teşbihte hata olduysa kusuruma bakmayın lütfen.

Sevmiyo ki sevgilisi de o yüzden değilsin bu kadar net. Evine gelen iki ilgi gösterip başından atacak birini arıyor.

Sevgilimle ilişkimiz 2 aylıkken askerlik konusu açılmıştı. Laf lafı açtı, "şu an askere gitsen beklemem" demiştim ve çok ciddiydim.
Siz 1 aylık tanışıklıkta sevdiğini söylemesini bekliyorsunuz. Neyinizi tanımış da sevmiş olabilir ki 1 ayda? Henüz adı konulmuş bir ilişki bile yok aranızda.

Bunun dışında, mesajlaşmak ya da konuşmak istememesi anormal bence. Gerçekten hoşlanan insan görüşmek, konuşmak için fırsat yaratır, hoşlandığı kişiyi tanımaya çalışır.
Size karşı heyecanı ve ilişkiye yönelik düşünceleri yok bence.

Koyduğu kategori belli. 1 ay bile olsa en azından sıcak davranabilir istese. Herşey seni belli bir ayarda tutabilmek için. Sana ümitde vaad etmiyor net şekilde belli. Eve çağırması zaten olayın en belirgin kısmı. Sadece cinsellik yaşama derdinde..

Evine gitsen asker arkadaşı gibi davrancak mı bakalım..Bak canım adamın içinden gelmiyorsa zorla dedirtmenin yaptırmanın mantığı yok.Adamı sal gitsin.Seninle olmaya hevesli değil mantıklı kızsın anlıyorsun bal gibi de...1 ay ne ki?At gitsin yeni ufuklara doğru yol al..Bu arada bence erkek bir adım gelmedikçe bayan da gitmemeli.Sen bayağı üstüne düşmüşsün adamın.Hem 1 ay bence sevgili olmak için yeterli bir zaman değil.

Eşimle 11 yıldan sonra evlendik. Lisaden beri bir şekilde beraberiz. Seni seviyorum vs demezdi aşkım, canım hiç. Ama değer verdiğini hissettiğim için hiç takılmamıştım. Evlendik maşallah diyeyim adamın için aşk böceği kaçtı.

Ancak bu bir şeyler evlendikten sonraya kalsın diye imiş. Sizin ilişkinizdeki yaş, bakış açısı, yaşanmışlıklar, tanışma şekli ile ilgili bilgi sahibi olmadığımız için en iyi siz bilirsiniz bu beyin neden demediğini. Eğer ki sizin için önem arz ediyorsa iletişime geçilebilir. Sevgilim dediğimiz insana böyle bir şeyi sormayacak isek de ne bileyim.

Kudurmus kız bu manda

İki ihtimal var: ya cinsellik yaşamak istediği için sonrasında da çok Umut bağlamasın diye şimdiden ayar veriyor veya başkası var onun netleşmesini bekliyor. Bence durumu iyi analız edin.

Merhaba ben boşandım. Ama o hiç evlenmemiş. Evet çocuk severim falan söylüyor. Ama bağlanma sorunum falan var dedi. O nedir onu da anlamıyorum ama. Mesela memleketine gitti bi kez telefon etmedi. Ben demiyorum 10 saat konuşsun. Sürekli mesaj atıyor. Ben de başlarda umursamaz göründüm rahatsızlığımı dile getirmedim. Ama en son patladım ya bi beş dakika bile mi arayamazdın dedim. Diyor haklısın. Sürekli öpmek istiyor falan ama elimi bi le öyle gevşek arada tutuyor. Evine çağırdı gelemem dedim. Açıkçası rahatsız olmaya başladım. Yanılıyor muyum bilmiyorum. Benim seviyorum desin demesinden kastım deli divane aşk değil ama sevgili gibi olalım istiyor fakat sevgili gibi davranmıyor. Haksız mıyım?

Klasik takılmalık kız arayan erkek tavrı. Niyetiniz evlilik ise bu adamla olmaz. Aynı düşüncede değilsiniz

Bir ayda ne sevgisi oluşacak ki?Ben eşime anca bi senede seni swviyorum diyebilmiştim
Ama o zaman evine de davet etmesin bi zahmet. Saatlerce oturalım vakit geçirelim demesin. Zaten deli divane aşık olacak gibi bi beklentim yok. Ama biz abla kardeş değiliz ki. Ciddi bir havası var zaten kendinin ama bi güzel laf söylemek çok mu zor.

Haklısınız. Duruş derken zaten gitmeyeceğimi söyledim. Sizce başka ne yapabilirim?

Tek amacı cinsellik. İki koklaşıp başından savacağı birini arıyor. Kaççççç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…