- 24 Mart 2019
- 3.058
- 4.179
- 133
- 38
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Sevmiyo ki sevgilisi de o yüzden değilsin bu kadar net. Evine gelen iki ilgi gösterip başından atacak birini arıyor.Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Subiminal mesaj gibiBunları alt alta oku, cevabı verirsin kendin:
Evine gitsen asker arkadaşı gibi davrancak mı bakalım..Bak canım adamın içinden gelmiyorsa zorla dedirtmenin yaptırmanın mantığı yok.Adamı sal gitsin.Seninle olmaya hevesli değil mantıklı kızsın anlıyorsun bal gibi de...1 ay ne ki?At gitsin yeni ufuklara doğru yol al..Bu arada bence erkek bir adım gelmedikçe bayan da gitmemeli.Sen bayağı üstüne düşmüşsün adamın.Hem 1 ay bence sevgili olmak için yeterli bir zaman değil.Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Kudurmus kız bu mandaMerhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
İki ihtimal var: ya cinsellik yaşamak istediği için sonrasında da çok Umut bağlamasın diye şimdiden ayar veriyor veya başkası var onun netleşmesini bekliyor. Bence durumu iyi analız edin.Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Merhaba ben boşandım. Ama o hiç evlenmemiş. Evet çocuk severim falan söylüyor. Ama bağlanma sorunum falan var dedi. O nedir onu da anlamıyorum ama. Mesela memleketine gitti bi kez telefon etmedi. Ben demiyorum 10 saat konuşsun. Sürekli mesaj atıyor. Ben de başlarda umursamaz göründüm rahatsızlığımı dile getirmedim. Ama en son patladım ya bi beş dakika bile mi arayamazdın dedim. Diyor haklısın. Sürekli öpmek istiyor falan ama elimi bi le öyle gevşek arada tutuyor. Evine çağırdı gelemem dedim. Açıkçası rahatsız olmaya başladım. Yanılıyor muyum bilmiyorum. Benim seviyorum desin demesinden kastım deli divane aşk değil ama sevgili gibi olalım istiyor fakat sevgili gibi davranmıyor. Haksız mıyım?Bilemedimyaş, iş, boşanmış/evlenmemiş, son ilişkisi ne zaman olmuş, diğer sosyal ilişkilerinde nasıl öğrenebilir miyiz Klişe olacak ama ciddi erkekler az biraz gelecek planı da çıtlatır, misal çocuk seviyorum gibisinden. Gelecek planı var mıymış?
Klasik takılmalık kız arayan erkek tavrı. Niyetiniz evlilik ise bu adamla olmaz. Aynı düşüncede değilsinizMerhaba ben boşandım. Ama o hiç evlenmemiş. Evet çocuk severim falan söylüyor. Ama bağlanma sorunum falan var dedi. O nedir onu da anlamıyorum ama. Mesela memleketine gitti bi kez telefon etmedi. Ben demiyorum 10 saat konuşsun. Sürekli mesaj atıyor. Ben de başlarda umursamaz göründüm rahatsızlığımı dile getirmedim. Ama en son patladım ya bi beş dakika bile mi arayamazdın dedim. Diyor haklısın. Sürekli öpmek istiyor falan ama elimi bi le öyle gevşek arada tutuyor. Evine çağırdı gelemem dedim. Açıkçası rahatsız olmaya başladım. Yanılıyor muyum bilmiyorum. Benim seviyorum desin demesinden kastım deli divane aşk değil ama sevgili gibi olalım istiyor fakat sevgili gibi davranmıyor. Haksız mıyım?
Evet öyleyiz ama canım sözcüğünü bile zorla söylüyor. Yani yapmacık olduğunu hissediyorum.onemli olan sevgisini hissettirmesi, o tur kelimeleri sevmiyor olabilir, seni seviyorum demek icin de erken göruyor olabilir. officially sevgilisiniz su an di mi
Ama o zaman evine de davet etmesin bi zahmet. Saatlerce oturalım vakit geçirelim demesin. Zaten deli divane aşık olacak gibi bi beklentim yok. Ama biz abla kardeş değiliz ki. Ciddi bir havası var zaten kendinin ama bi güzel laf söylemek çok mu zor.Bir ayda ne sevgisi oluşacak ki?Ben eşime anca bi senede seni swviyorum diyebilmiştim
Haklısınız. Duruş derken zaten gitmeyeceğimi söyledim. Sizce başka ne yapabilirim?1 aylik konusmada beklentileriniz fazla...
Yaslar kac? Sizi 30 yas ustu gibi anımsıyorum nickinizden ama karsinizdaki erkek pek sorumluluk sahibi degil gibi geldi
Sizi sevmiyor, evine davet etme sebebi malum, beni darlama diye restini cekiyor. Siz ne kadar çok alttan alirsaniz o kadar ezilirsiniz. Bir durusunuz olsun, kendinizi ezdirmeyin. Yoksa bu adam istedigini alsa ertesi gün sizi tanimaz bile...
Biliyor evet.Size sadece cinsellik amaçlı yaklaştığı o kadar belliki.
Boşandığınızı da biliyorsa tam olarak amacı bu maalesef.
Tek amacı cinsellik. İki koklaşıp başından savacağı birini arıyor. Kaççççç.Merhaba ben boşandım. Ama o hiç evlenmemiş. Evet çocuk severim falan söylüyor. Ama bağlanma sorunum falan var dedi. O nedir onu da anlamıyorum ama. Mesela memleketine gitti bi kez telefon etmedi. Ben demiyorum 10 saat konuşsun. Sürekli mesaj atıyor. Ben de başlarda umursamaz göründüm rahatsızlığımı dile getirmedim. Ama en son patladım ya bi beş dakika bile mi arayamazdın dedim. Diyor haklısın. Sürekli öpmek istiyor falan ama elimi bi le öyle gevşek arada tutuyor. Evine çağırdı gelemem dedim. Açıkçası rahatsız olmaya başladım. Yanılıyor muyum bilmiyorum. Benim seviyorum desin demesinden kastım deli divane aşk değil ama sevgili gibi olalım istiyor fakat sevgili gibi davranmıyor. Haksız mıyım?
Hayır evli falan değil. Ben böyle bi adamım diyor. Ailemi bile çok aramam. Ama hep aklımdadırlar falan diyor.Amac belliseni sadece cinsel olarak istiyor
Belki de baska bir iliskisi de var yada evli
Telefonda konusmak istememesi düsündürücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?