- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.101
- 248
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Aslında iltifat sözlerini kastetmiştim ama onlar bile çok nadir ağzından çıkıyor. Tamam çok erken kabul. Ama adam sürekli beni yanında istiyor. Dün mesela 6 saat dışarda birlikte vakit geçirdik hiç ayrılmaya niyeti yok ama öyle sıcak da davranmıyor.Bir ayda insan hoşlanabilir hadi diyelim aşıkta olabilir ama flört dönemi sayılacak kadar kısa zamanda sevgilim, seni seviyorum filan beklemek çok gereksiz.
Karşılıklı iltifat dönemidir. Seni seviyorumdan ziyade bu iltifat sözleri beklenmeli.
Bu incelik yoksa, romantizme böcek görmüş gibi davranıyorsa noktayı koyun derim.
Sürekli yazıyorum erkeklerle veya insanlarla ilgili lütfen hislerinize güvenin. Yorum yapmayın, içten içe sizi kuşkulandıran bir durum varsa üzerine gitmeyin. Düşünmeyin. Şans vermeyin. Kişinin beyanından çok davranışları önemlidir. Biz sevgi açlığından birileri ne anlatırsa anlatsın inanmak istiyoruz. Bir travma yaşadıysanız onu atlatırken, fırsatçı insanlara açık olursunuz.
O anlayış göstermenin de sonu yok bence, bu herifi 10 yıl beklesen 10 yıl ciddi ilişki kıvamına gelmez. Misal Petek Dinçöz yıllarca bekledi evlenmek için o rezil adamla evlenince de şiddet görüp boşandıGül gibi kız kendini ziyan etti bence, bu herif altından yapılma mıydı, başka erkek yok muydu ki yıllarca bekledi.... Çok bekleyince de bazı şeylerin hevesi, heyecanı kaçıyor aynen gazı kaçan gazoz gibi zaten tadı olmuyor.Bekle bekle 10 yıl beklersin böyle tipleri yani adamlar rahat çünkü sorumluluktan kaçıyor
Can Tanrıyar denen adam da iğrenç bir herif ayrıca kamu spotu da yapayım buraya
Hayır benim de iyi bir kariyerim var.Belki çok aşık olduğu birinden tekmeyi yemiştir o sebepten ciddi birlikteliğe uzaktır. Ya da Kariyer olarak senden çok mu üst seviyede acaba. (Etiketçi olabilir )
Herşey gayet net.Bunları alt alta oku, cevabı verirsin kendin:
Ben açıklayayım hemen. Adam sizinle yatma peşinde. Boşandığınızi da biliyor, sizinle yatacak. Kısa bir süre sonra da telefonları filan açmayacak.Bu emojiyi biraz açıklasanız
Evet, günübirlik ilişkiyi sevmeyen erkekler var. Hem de çoklar. Belli bir ( birkaç kadın olsa hiç fena olmaz misss) olsun, sadece onunla olsun. Duygusal bağ olmasın falan. E karşıdaki kadın da duygusal beklentide olunca, bu herifler de mertlik edip aslında ne istediklerini söylemeyince böyle şeyler oluyor.Zor cnm bulmak bulursada günbirlk bulacak onuda istemiyor bu erkeklern en iyi yalanları bunlarla kandrma banada oyle geliyor ilerde cinsellk ister gibi eve çagrmk ne alaka arayıp sorma yok aramayı sevmiyorum msj atmam bak bakim arama kaytlarına Allah blr kimlerle kaç saat görüşmüştük seven merk eder cnm. Bırak şu kendini kaf dagnda gören şebeği
Yem onlar, hep yem. Düşme tuzağa.Ama anlayamıyorum konuları kendisi açıyor. Annem seni tanısa çok sever diyor. Çok iyi bir anne olursun diyor. Ama yine de uzak duruyor.
Şokopop bir video yapmıştı can tanrıyarın petek dinçözü nasıl piyasadan sildiğiyle ilgili, izlemiş miydin onu cherry. ayrılık sonrası çok eziyet etmiş kadına, harbden de sildi piyasadan kadını, biz çocukken zirveydi her şarkısı şimdi esamesi yok.O anlayış göstermenin de sonu yok bence, bu herifi 10 yıl beklesen 10 yıl ciddi ilişki kıvamına gelmez. Misal Petek Dinçöz yıllarca bekledi evlenmek için o rezil adamla evlenince de şiddet görüp boşandıGül gibi kız kendini ziyan etti bence, bu herif altından yapılma mıydı, başka erkek yok muydu ki yıllarca bekledi.... Çok bekleyince de bazı şeylerin hevesi, heyecanı kaçıyor aynen gazı kaçan gazoz gibi zaten tadı olmuyor.Bekle bekle 10 yıl beklersin böyle tipleri yani adamlar rahat çünkü sorumluluktan kaçıyor
Can Tanrıyar denen adam da iğrenç bir herif ayrıca kamu spotu da yapayım buraya
Cidden noldu o kadına yawŞokopop bir video yapmıştı can tanrıyarın petek dinçözü nasıl piyasadan sildiğiyle ilgili, izlemiş miydin onu cherry. ayrılık sonrası çok eziyet etmiş kadına, harbden de sildi piyasadan kadını, biz çocukken zirveydi her şarkısı şimdi esamesi yok.
Evlendi. 2. Çocuğuna hamileCidden noldu o kadına yaw
Magazin merakınız varsa şokopop petek dinçöz diye aratırsan videosunu görürsünüz. Ben azılı magazinci olarak hemen atlayıp izlemiştim.Cidden noldu o kadına yaw
O kadının değişik güçleri vardı bi o kalmış aklımdaMagazin merakınız varsa şokopop petek dinçöz diye aratırsan videosunu görürsünüz. Ben azılı magazinci olarak hemen atlayıp izlemiştim.
Ama can tanrıyar harbi şerefsiz adammış izleyince ağzım açık kalmıştı neler yapmış kadına.O kadının değişik güçleri vardı bi o kalmış aklımdaneyse konuyu dağıtmayalım öhömm ne diyorduk seni seviyorum demiyordu
Ağır abi mi takılıyor acaba?Aslında iltifat sözlerini kastetmiştim ama onlar bile çok nadir ağzından çıkıyor. Tamam çok erken kabul. Ama adam sürekli beni yanında istiyor. Dün mesela 6 saat dışarda birlikte vakit geçirdik hiç ayrılmaya niyeti yok ama öyle sıcak da davranmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?