Seni seviyorum ya da sevgilim demeyen erkek

Sürekli yazıyorum erkeklerle veya insanlarla ilgili lütfen hislerinize güvenin. Yorum yapmayın, içten içe sizi kuşkulandıran bir durum varsa üzerine gitmeyin. Düşünmeyin. Şans vermeyin. Kişinin beyanından çok davranışları önemlidir. Biz sevgi açlığından birileri ne anlatırsa anlatsın inanmak istiyoruz. Bir travma yaşadıysanız onu atlatırken, fırsatçı insanlara açık olursunuz.

Aslında iltifat sözlerini kastetmiştim ama onlar bile çok nadir ağzından çıkıyor. Tamam çok erken kabul. Ama adam sürekli beni yanında istiyor. Dün mesela 6 saat dışarda birlikte vakit geçirdik hiç ayrılmaya niyeti yok ama öyle sıcak da davranmıyor.

Kesinlikle haklısınız. Ama anlayamıyorum konuları kendisi açıyor. Annem seni tanısa çok sever diyor. Çok iyi bir anne olursun diyor. Ama yine de uzak duruyor. Ben başta çok erken diye fevri davranıp bir şey demedim. Fakat içten içe rahatsız oldum. Zaten benim başımdan kötü bir tecrübe geçmiş üzülmüşüm. Belki o istese evlenmek ben istemeyeceğim. Zaten böyle bir şeyin konusunu açmadım da. Ama bir türlü sevgili miyiz yoksa asker arkadaşımı çözemiyorum. Dün de zaten ona muhtaç olmadığımı. Değer vermeyen birini de istemediğimi söyledim. Bugün hiçbir şey yazmadı ben de yazsa bile resmî durmayı düşünüyorum.

Canım ciddi ilişkiyi geçtim normal bi ilişki de olamıyor. Benden beklentileri sanki eşitim ya da nişanlısı gibi. Ama davranışları sanki ben onun asker arkadaşıyım.

Bu emojiyi biraz açıklasanız
Ben açıklayayım hemen. Adam sizinle yatma peşinde. Boşandığınızi da biliyor, sizinle yatacak. Kısa bir süre sonra da telefonları filan açmayacak.
Iki çift kelime yazmaya üşenen, 1 arama tuşuna basıp aramayan bir insan evine neden davet eder, bunu anlamak zor mu.
15 yaşında kız degilsiniz ki anlamiyorsunuz diyelim. Bazi şeyleri anlamanız lazim artik.

Erkeklere karşı saha secici daha dikkatli olmanız lazım. Secimlerinizi bu şekilde yaptığınız sürece her türlü ilişkiniz terk edilmek ya da boşanmak olacaktır. Biraz daha mağrur durun.

Sizi daha dun tanımış .neden evine davet ediyor olabilir. Lütfen bi düşünün. Evine neden davet ediyor. Aramaya zamanı yok ama evinde misafir agırlamaya zamanı var. Öyle mi?

Ailesini de aramıyormuş canim benim ya..ailesibi de evine davet ediyor mu.

Bu sorunlu tiplerin ortak kliseleri vardır. Ya ailesi ile sorunları vardır. Ya psikolojik sorunları vardır. Ya güven ve bağlanma sorunu vardır. Ya da ailesini bile aramiyordur.

Ben sorunun problemin ta kendisiyim , ben yürüyen arızayım demiyor da 2 kuruşluk aklıyla adam kandırıyor. Hey Allahım ya

Evet, günübirlik ilişkiyi sevmeyen erkekler var. Hem de çoklar. Belli bir ( birkaç kadın olsa hiç fena olmaz misss) olsun, sadece onunla olsun. Duygusal bağ olmasın falan. E karşıdaki kadın da duygusal beklentide olunca, bu herifler de mertlik edip aslında ne istediklerini söylemeyince böyle şeyler oluyor.

İleride hani beni çok seviyordun dememeniz için böyle davranıyor bence ciddi birşey düşünüyor

Şokopop bir video yapmıştı can tanrıyarın petek dinçözü nasıl piyasadan sildiğiyle ilgili, izlemiş miydin onu cherry. ayrılık sonrası çok eziyet etmiş kadına, harbden de sildi piyasadan kadını, biz çocukken zirveydi her şarkısı şimdi esamesi yok.

Cidden noldu o kadına yaw

O kadının değişik güçleri vardı bi o kalmış aklımda neyse konuyu dağıtmayalım öhömm ne diyorduk seni seviyorum demiyordu
Ama can tanrıyar harbi şerefsiz adammış izleyince ağzım açık kalmıştı neler yapmış kadına.

Konu sahibine sözüm şudur sevilseydin bunu bilirdin karşim

Ağır abi mi takılıyor acaba?
Hani kadınlar kocalarına beni seviyor musun dediklerinde seni seviyorum yerine “sevmesem evlenirmiydim” diye cevap verir ya. Onun gibi hoşlanmasam seni yanımda istermiyim mesajı mı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…