- Konu Sahibi Munevvergul
-
Zor cnm bulmak bulursada günbirlk bulacak onuda istemiyor bu erkeklern en iyi yalanları bunlarla kandrma banada oyle geliyor ilerde cinsellk ister gibi eve çagrmk ne alaka arayıp sorma yok aramayı sevmiyorum msj atmam bak bakim arama kaytlarına Allah blr kimlerle kaç saat görüşmüştük seven merk eder cnm. Bırak şu kendini kaf dagnda gören şebeğiBunu da dedim. Diyor ki sanki çok zor cinsellik yaşayacak birini bulmak. Niye seninle uğraşayım diyor.
Sizi eski konularınızdan hatırlıyorum. Hemen hemen aynı dönemlerde boşanmıştık. Yaşlarımız da aynı civarlarda galiba. Tekrardan hayata tutunmaya çalışmak çok zor oldu ama insan birine güvenmek sevmek istiyor bir müddet sonra. Benim size tavsiyem bu süreçte size değer veren sizi önemseyen erkeklerle görüşün. Zaten biz boşanma sürecinde değersizlik duygusunu fazlasıyla yaşadık ve bunu atlatmak zaman aldı. Kendinizi ikinci kez yaralamayın. Bu adamla devam etmeyin daha fazlaÖyle haklısınız.
Haklısınız belki de. Bana karşı çok ince ve değer verir gibi duruyor. Zaten ben illa sevgiliyiz falan demedim ki. Kendisi çekti o konulara. Benim evlilik dışı boşanmış olsam bile cinsellik yaşamayacağımı biliyor. Kendisine söyledim. Genel olarak içine kapanık bir adam başta çok ses etmedim. Acaba tarzı mı bu. Zaten ben de günde 10 saat konuşalım. 1000 lerce mesaj atalım insanı değilim. Ama benim esas sinirimi bozan hem erken falan demesi hem konuyu buralara getirip eve çağırması. Kendisi getirdi konuyu oralara.Çok safsınız Çoook, size ilgi göstermeyen birine kendi kendinize sevgilim diyorsunuz, en önemlisi 1 ayda ne bekliyorsunuz? Adam evine çağırıyor ve siz hala anlamıyorsunuz, nasıl ama nasıl bu kadar saf oluyorsunuz, gerçekten artık her yüze gülüp iki güzel söz söyleyeni kendinize aşık olmuş gibi görmekten vazgeçin, erkeklerin en büyük yalanlarından biridir, cinsellik yaşayacak olsam başkasını bulamam mı? Bulamıyorlar işte böyle saf insanları gördükçe de ne koparsa kar diye bakıyorlar, değer veren adam merak eder, arar sorar, nerde ne yapıyor bilmek ister, yok memlekete gitti aramadı, bide soruyorsunuz neden aramadı diye, muhattap olmayın basın engeli baksın dalgasına, kendinizi bu kadar hafife aldırmayın,,,,
Evli falan değil biliyorum.Bir ayda seni seviyorum ve sevgilim arada aşk yoksa beklenmez. Topuklarına vura vura kaç derim. Evli bile olabilir veya yedek klubesinde kaçıncı yedeksin acaba.
Sen her dediğine ne inanıyorsun? Adamın seni evine çağırma sebebi belli, sen ne kadar cinsellik yaşamak istemiyorum desen de, aynı eve girince o bişeyler yaşanacağını biliyor, değer vermiyor işte, en yoğun aşk yaşayanlar bile günde 10 saat konuşmuyor 1000 mesaj atmıyor, ama bu kişi size hiç özel hissetiricek bişey demiyor, kendiniz dediniz asker arkadaşı gibi davranıyor diye,Haklısınız belki de. Bana karşı çok ince ve değer verir gibi duruyor. Zaten ben illa sevgiliyiz falan demedim ki. Kendisi çekti o konulara. Benim evlilik dışı boşanmış olsam bile cinsellik yaşamayacağımı biliyor. Kendisine söyledim. Genel olarak içine kapanık bir adam başta çok ses etmedim. Acaba tarzı mı bu. Zaten ben de günde 10 saat konuşalım. 1000 lerce mesaj atalım insanı değilim. Ama benim esas sinirimi bozan hem erken falan demesi hem konuyu buralara getirip eve çağırması. Kendisi getirdi konuyu oralara.
Ya sorun şu ki cinsellik konularına getiriyor. Ama elimi tutmakta bile çok çekimser. Zaten ben ona illa sevgili olalım şöyle olsun böyle olsun demedim ki. İstemiyorum bu şekilde dedim. Sana mecbur da değilim muhtaçta. Diyor sen çok acelecisin. Ya ben demedim ki sana konuyu buralara getir ya da eve gidelim. Bana asker arkadaşı gibi davranıp sonra da eve gidelim öyle saçma ki.Sevildiğinizi hissedemiyor musunuz, yoksa sevilmediğinizi düşündüren bir toplum baskısı var içinizde? Yani biz eşimle arkadaş ortamında tanıştık, iki ay sonra elimi tuttu sevgili olduk. Sevdiğini söylemedi yani. Elele tutuşup sevgili olduk, bir sonraki buluşmada öpüştük. Sevgililikten 20 gün sonra seviştik. Çok hızlıydı belki ama hoşlandığını çok hissederdim bakışından, söylediklerinden, yaptıklarından. Çevremdeki arkadaşlar ailesine söylemiyor seneler geçti o adımı da atmadı derdi kulak asmazdım. Neticede yaşlarımız ufak olmadığı halde 3. Senemizde evlendik. Önemli olan sevişmek istemesi yada sevdiğini söylememesi değil, size ne hissettirdiği. Sevildiğinizi hissediyorsanız sorun yoktur. Her ilişki ağır gitmek zorunda değil. Önemli olan size hissettirdikleri. Bana sevdiğini geç söyledi ama hemen söyleyen deli divane davrananlardan daha nazik, daha düşünceliydi. Daha çok hissettirmişti yani. Siz de içinizi dinleyin, kadınlar gerçekten anlıyor. Sevdiğini hissediyorsanız dert etmeyin kendize
Bir erkek hem asker arkadaşı gibi davranıp eve çağırması, elini tutmadan cinsellik konuşması çok vahim M Munevvergul cüm.Ya sorun şu ki cinsellik konularına getiriyor. Ama elimi tutmakta bile çok çekimser. Zaten ben ona illa sevgili olalım şöyle olsun böyle olsun demedim ki. İstemiyorum bu şekilde dedim. Sana mecbur da değilim muhtaçta. Diyor sen çok acelecisin. Ya ben demedim ki sana konuyu buralara getir ya da eve gidelim. Bana asker arkadaşı gibi davranıp sonra da eve gidelim öyle saçma ki.
Çok nokta atışı bir yorum olmuşMaalesef evlenip ayrılmış kadınlara bakılan o iğrenç gözle bakıyor bu öküz herif. Değer verse 1 ayda eve çağırmaz. Duymak istediğiniz kelimeleri söylerdi. Zaten bu tip söylemler en çok ilk zamanlarda oluyor. Daha heyecan, daha taze duygular olduğu için. Sevişirken söylüyordur bu o kelimeleri kesin. İnşallah zamanınızı daha fazla boşa harcamazsınız.
Beklentiye girmeyin güçlü kadın imajı olussun gözünde ve gercekten oyle biri de olun yaniHaklısınız. Duruş derken zaten gitmeyeceğimi söyledim. Sizce başka ne yapabilirim?
Ya sorun şu ki cinsellik konularına getiriyor. Ama elimi tutmakta bile çok çekimser. Zaten ben ona illa sevgili olalım şöyle olsun böyle olsun demedim ki. İstemiyorum bu şekilde dedim. Sana mecbur da değilim muhtaçta. Diyor sen çok acelecisin. Ya ben demedim ki sana konuyu buralara getir ya da eve gidelim. Bana asker arkadaşı gibi davranıp sonra da eve gidelim öyle saçma ki.
Evli falan değil biliyorum.
Sizi eski konularınızdan hatırlıyorum. Hemen hemen aynı dönemlerde boşanmıştık. Yaşlarımız da aynı civarlarda galiba. Tekrardan hayata tutunmaya çalışmak çok zor oldu ama insan birine güvenmek sevmek istiyor bir müddet sonra. Benim size tavsiyem bu süreçte size değer veren sizi önemseyen erkeklerle görüşün. Zaten biz boşanma sürecinde değersizlik duygusunu fazlasıyla yaşadık ve bunu atlatmak zaman aldı. Kendinizi ikinci kez yaralamayın. Bu adamla devam etmeyin daha fazla
Belki çok aşık olduğu birinden tekmeyi yemiştir o sebepten ciddi birlikteliğe uzaktır.
Onu zorlamaktansa anlayış göstermen veya kendine uygun birini bulman daha mantıklı olucaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?