Senin başında bir erkek yok ki

Kendinizden aşırı taviz vermişsiniz
Kvnin döv bunu diye tezahürat yapması sizden nefret ediyor anlamına geliyor başında erkek yokki diyerek oğlunu cesaretlendirip size saldırmasını sağlıyor evlerden ırak
Organik ürünlere gelince size göre çocuğunuzu en iyi şekilde beslemek istiyorsunuz bunda ne var ki
Aşırı fedakarlık yapmış olduğunuzdan üstünüze vazife olmuş bazı şeyler
Birikim yapmak istiyorsanız kendiniz yapın madem
maaşı eşinizin hesabına göndermek nedir
annesiyle ilişiğinizi kesin ama boşanmayı düşünmeyin derim
Tekrar birleşmek isterse eşiniz
Şartlarınızı koyun ortaya
Kv ile beni muhatap etme diyebilirsiniz
Maaşımı kendi harcamalarımı aldıktan sonra ortaya koyarım gibi bi formül düşünün ister harcayın ister biriktirin
Her zaman derim kv ile aranıza bir mesafe koyun samimi olunca her lafımsöyleyebileceğini sanıyorlar

Ne biçim insanlar var ya...

Barışir mısınız eşinizle bilmem ama kv ile hiçbir şekilde görüşmemeyi evinize de sokmamayu sart koşun

Eee sizde hata. Ne diye maaşı olduğu gibi onun hesabına aktarıyorsunuz. Bundan sonra kendi hesabınızı kendiniz tutun. Musluk kesilince anlar beyefendi protein tozunu, sigarayı... Biraz cevval olun lütfen ne diye kısıyorsunuz kendinizden. O evin "Bey i" olarak eşşek gibi geçindirsin de görsün bakalım. Sizin kazandığınızla aldığınız yumurtanın hesabını yapmasın.

Canım bu koca senin paranı sana yedırmeyıp seni aldatabilir bile fitnesste işi ne akıllı olun vrrmeyın paranızı kadın zengın olsa dahi evin cocuğun nafası erkeğe aittir Allah sormuyor bile kul hiç karısamaz ha kadın verırse bu lütuftur hayırdır

Maasinizin bir kısmını yollasaniz anlarım da neden hepsini ona yolluyorsunuz ?hiç mi özel ihtiyacınız yok makyaj malzemesi, cilt bakım ürünü falan? Çalışan kadın prestiji için üstüne başına şık giyinmeli bence kurumsal imaj için bile önemli .Ben de maaşın bir kısmını yolluyorum evi idare etsin diye ama giyimime, arada aldığım organik atistirmaliklara (iş yerine fındık fıstık kuru üzüm alırım organik sertifikalı ),kuaforume ve cilt bakım urunlerime kimse karışamaz.
Fedakarlık yapınca daha değerli olmuyoruz ben hayattan bunu anladım. Annem de mal mülk sahibiydi hep fedakarlık yaptı varlık içinde yokluk çekti. Şimdi arkasından parasını babam harcıyor değmez yani. ..

Sadece oglunun parasini yemiyorum çalışıyorum kendi parami kazanabiliyorum diyebilmeniz gerekiyordu. Yani kv nin sizin aile ilişkilerine karisma hakkini esinizden aliyor belli annesinin agzini kapatabilirdi canak tutmuş. Esiniz sizden ozur dilemedikce dönmeyin kv gorusmeyin hadsiz. Iki gun sonra olecegiz zaten iatedigimizi yiyip icemedikten sonra ne anlami kaldi calismanin yasamanin

Cevaplarınız için teşekkürler. Aslında söylediklerinizi tartışmadan sonra ben de söyledim lafımı asla sakınmam.
Üstüme yürüyüp elini kaldırınca indir o elini kırarım bana vuramayacagini bilirsin dedim. (Kadına şiddet konusunda hassas olduğumu bilir ve bunu uygularsa dönüşü olamayacağının farkında olduğundan hemen elini indirdi)
Benim üstüme yürüyene çocuğunun lokmasını sayana adam demem dedim
Babamı arayıp ben bu hadsizlerle ayni ortamda kalamam aynı havayı solumak istemiyorum diyip eşyalarımı toplayıp evi terk ettim.
Eşimin bu bakimsizligimla aldatacagini düşünmüşsünüz ama eşim beni bakımsız olsam da aldatmaz her ne kadar kaslı olsa da:) pek yakışıklı sayılmaz ben de pek çirkin değilim.

Paramı harcayamam size tuhaf gelmiş haklisiniz inanın giyim kuşam hiç dikkatimi çekmiyor saçlarımı hiç boyamadım cilt bakımı nedir bilmem ama bir sinema tiyatroya gitme gibi ihtiyaçlarım isteklerim oluyor bunu da çocuğumdan vakit çalmamak için erteliyorum tutumlu değilim ama mecburen masrafsizim

Aynen katılıyorum. Ben normalde bol bol harcarım maaşımı. Hatta kredi kartı az düşük gelsin eşim bu ay az harcama yapmışsın diye şaşırır. Zzamanında aman ondan bir tane yeter bundan 2 tane yeter deseydim şimdi belki gözüne batardı harcamalar. Ben de çalışıyorum niye istediğimi almayım ki.

Allahım şu kvler ne zaman dönemin, gıdaların, hastalıkların, toplumun değiştiğini idrak edebilecek?! Vur vur demesi nedir Allah aşkına!! Ailenize bu cümleyi söylediniz mi? Sizin yerinşzde olsam kocamla barışsam bile kv ile görüşmem.

Ay ben çalışmıyorsun sandım annesi ne aldığın orjanik tavuktan bizim gelin alır biz buz dolabını atarız bir çoğu çöpte olur çalışıyor kendi parası kendi kazandığı parayı da hesap edeceksek annemle vay halimize ben de çalışırken alırdım şimdi işsizim ona bile konuşursa mecbursun diyorum birde ben kazansam hiç konuşturmam sen otur bacım çocuğunla 4 bin sana hayde hayde yeter çekme bu dangözü ailene de pes ne damatçılarmış.

Öyle kaynana düşman başına vermesin ne demek vur demek. Şeytan git iki patlat görsün vur demenin ne olduğunu dedi tövbe tövbe. Ya hayvana vurmaya tahammül edemezken torun vermiş oğlunun her şeyini karşılamış bir kadına nasıl vur der. Hiç mi insanlık Yok bu kadında... boşanın demedim hiç kimseye ama siz boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…