- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
adam protein tozlarıyla vücudunu geliştirirken beyni cücük kadar kalmış haberi yok
Kabirdeki hesabı bilen Allahtan korkan insanlar yapar mı bunları hayatım. Sanki bir tek onlar çocuk doğurdu,gelinler ana baba evladı değil .Rahatsızlar işte bunlar kabirde nasıl hesap verecek düşünmüyorlar ondan
Eee sizde hata. Ne diye maaşı olduğu gibi onun hesabına aktarıyorsunuz. Bundan sonra kendi hesabınızı kendiniz tutun. Musluk kesilince anlar beyefendi protein tozunu, sigarayı... Biraz cevval olun lütfen ne diye kısıyorsunuz kendinizden. O evin "Bey i" olarak eşşek gibi geçindirsin de görsün bakalım. Sizin kazandığınızla aldığınız yumurtanın hesabını yapmasın.Ben aylik 4000 lira maas aliyorum ve maasim yattigi gibi esimin hesabina kuruşuna dek gonderiyorum ortak kullaniyoruz dolayisiyla harcamalarimi goruyor ve ben zor sartlarda calisarak kazandigim paradan yaptigim yumurta masrafi bu ksilerin gozune batiyor. Haksizliga ugradigim icin sesimi yukseltip sinmedim. Ben masrafli miyim peki asla. 3 yildir iki defa kuafore gittim bir botum iki tane cantam var haftada 4 gun calisirim iki gun bir kot pantolonumu iki gun diger pantolonumu giyerim kıyafete bile harcama yapmam buna rağmen müsrif damgası yedim
Ailem tartismanin sonunda soylediklerimle haksiz konuma düştüğümü söyledi şiddet olmadığından boşanmayı düşünmemi istemiyorlar ama bu benim hayatım kararı ben veririmYuh bu ne biçim kadın. Döv bunu nedir. Dövse sevinecek. Ailenizinde size hak vermemesi üzücü.
Aynen katılıyorum. Ben normalde bol bol harcarım maaşımı. Hatta kredi kartı az düşük gelsin eşim bu ay az harcama yapmışsın diye şaşırır. Zzamanında aman ondan bir tane yeter bundan 2 tane yeter deseydim şimdi belki gözüne batardı harcamalar. Ben de çalışıyorum niye istediğimi almayım ki.İşte siz normal zamanda gereksiz tutumlu olunca sizin isteğinizle yapılan bir harcama göze batıyor, niye imkanlar dahilinde alip giymiyorsunuz, 3 yildir kuaföre gitmiyorsunuz, niye maasi oldugu gibi eşinize gönderiyorsunuz bu kadar fedakarlığa hiç gerek yok..
Ay ben çalışmıyorsun sandım annesi ne aldığın orjanik tavuktan bizim gelin alır biz buz dolabını atarız bir çoğu çöpte olur çalışıyor kendi parası kendi kazandığı parayı da hesap edeceksek annemle vay halimize ben de çalışırken alırdım şimdi işsizim ona bile konuşursa mecbursun diyorum birde ben kazansam hiç konuşturmam sen otur bacım çocuğunla 4 bin sana hayde hayde yeter çekme bu dangözü ailene de pes ne damatçılarmış.hiç ticari yönünü düşünmedim. hesap kitap yapmadım. eşimdi çünkü eş idik. dolayısıyla benim evliliğimde para mevzu olmamalıydı. ki ben paraya o kadar değer vermem çantamda buruşuk banknotlar ceket ceplerinde unutulmuş paralar olur derleyip tutacağım saklayacağım bir şey değil. manevi seyleri küçük kağıt parçalarını saklarım cüzdanımın en değerli yerinde ama aslında para daha mühimmiş ki bunca olayı bana yaşattı bu haksızlığa maruz kaldım.
velhasıl haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?