Senin başında bir erkek yok ki

cok üzüldüm. hic de musrif degilsiniz aksine oldukca tutumlusunuz. sonuçta 1 tane evladiniz var onun icin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz.
aileniz sanırım sizi yük olarak görüyor ya da cok cahil insanlar, yoksa böyle bir durumda sizi haksiz bulmalari inanilir gibi değil. Allah yardımcınız olsun ama esiniz pisman degilse dönmeniz çok büyük hata olur.
ailenizi zorlayin destek isteyin, gerekirse 5 gun çalışıp bakici tutun ya da kreşe verin, bir sekilde siz bakarsiniz ona. zaten nafaka da alirsiniz.
Allah yardımcınız olsun

Kendinize de para harcayın siz kazanıyorsunuz onlar kim oluyor Zaman akıp gidiyor gençken böyle şeylerin isteği oluyor

Adam saka gibi.iki kurusluk seyin lafini etmis.direkt soguma sebebi zaten basli basina.olanlarda kat be kat arttirmis.

Siz tum harcamalarimiz ortqk gorunuyor vs diyorsunuz ama sizin bir harcamaniz yok anladigim kadariyla.emin olun siz harcama yapsaniz daha kotu olaylar yasarsiniz.

Eger birlesirseniz herkes kendi harcama planini kendi belirlesin.sizde madem harcama yapmayi sevmiyorum diyosunuz onun spor salonuna odeyeceginize kenarda tutun

Dün gelmiş oğlumun yanına ben işteyken. Biraz vakit geçirip benim sinirli olduğumu ona bağırdığını söylemiş anneme. Ailem eşimi çok sever bu arada. Annem de kayınvalidenin bana haksızlık ettiğini belirtmiş. Çıkarken tüm paramı ona gonderdigimden '' biliyorum parası yok maaş gününe kadar '' diyip 300 lira nakit ve kredi kartı bırakmış çocuğun masrafları için annem reddetmiş ama bir yere sıkıştırıp gitmiş hiç konuşmadık yani

Anladığım kadarıyla işiniz falan var.Her tartışma da böyle yapacaksa eşiniz boşanmak en iyisi

Bu evlilik o kadının yüzünü görmeme vesile olacağından ben de bitirme taraftariyim. Ama boşanmak bu soğuklarda ev tutup eşya döşemek ne zor geliyor

boşanma sıkıntılı bir süreç . boşanma yolunu tercih etmeden evvel bence paranızı artık vermeyin . eşiniz sınırını bilsin. kayınvalide ile de mesafe koyun aranıza. öyle bir kadın tabi ki hanzo bir çocuk yetiştirmiş olacağından dolayı eşinizin eğitimi süre alabilir. tabi bu dediklerim eşinizin sizinle yaşamayı seçmesi durumunda olanlar. boşanma taraftarı ise yapacak birşey yok.

Ev eşimin. Biz evlenmeden evvel almıştı. Hiç katkım yok dolayısıyla hakkım da yok
Ne demek hakkım yok. Tabii ki var. Kanunları bilmiyorsunuz bir avukatla konuşun. Çocuğun velayeti sizde olduğu sürece, çocuk 18 yaşına gelene kadar o evde yaşayabilirsiniz. İster misiniz istemez misiniz o ayrı konu ama buna hakkınız var.

Sen de kendimi gördüm ve o kadar üzüldüm ki akıl hastası bir kv var ve eşin onu ne kadar manyak olursa olsun haklı buluyor üstelik ailen hala boşanma diyor aynı beladan ben de cekiyorum her şey tipa tip aynı ben yapamıyorum bari sen yap çocuğunun lokmasını sayan ailesinin ağzına bakan bir manyakla ömrünü heba etme

Ne zaman isteseniz anlata bilirsiniz. Benim kv daha kotu)))

uzmeyin kendinizi yeterince fedakarlik yapmissiniz.Esiniz belliki annesinin doldurusuna fena gelmiş.Gelirinizde iyiymis..ama barisirsaniz bile biraha ayliginizi yollamayin esinize.
malesef hic bi erkek kiymet bilmiyor.
Ben de esime guvenirim ama herkesin hesap karti kendindedir yine harcamalarimiz ortak o ayri ama oldugu gibi esinizin hesabina yollamak bence yanliş.

İkinci çocuk yaptığınızda organik unla değil normal unla beslenecek büyük ihtimal ama ben sizin hassasiyetinizi anlıyorum. Fakat demek ki organik kullanacak kadar rahat bir ekonominiz yok, annenizin evinde bebeğiniz organik besleniyor mu şimdi mesela.
Bu tartışma boşanmak için yeterli değil ama kv ile bir daha görüşmemek için yeter de artar bile. Kadın resmen nefret ediyor sizden ilk fırsatta döv bunu diye yardırmış, terbiyesiz dayak meraklısı kadın!
Fevri şekilde yaklaşmayın, çocuk sonrası eşler arasında gerilim olur ama kvnin yüzüne bakmasanız yeridir

Evet sağlık konusunda hassasım kendim de organik olmasa da glütenden uzak durmaya sebze ağırlıklı beslenmeye calisirim oğlum büyüyünce ona da bu konuda hassas davranmasını öğütleyeceğim.
Ikıncı çocuğu hiç düşünmedim ama olsa da ona da aynı şekilde yaklasirdim aynı sekilde beslerdim.
Annemin evinde de beslenmesi organik ürünlerle yapılıyor sütünden yumurtasına unundan etine kadar her yedigini özenle seçerim. Buna bütçem fazlasıyla yetiyor.
Eşimin annesi bambaşka bir organizma pek muhattap olmamaya çalışır mesafe koyardım ama bu defa haddini fazla asti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…