- 28 Eylül 2009
- 3.547
- 5.592
- 683
- 41
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
cok üzüldüm. hic de musrif degilsiniz aksine oldukca tutumlusunuz. sonuçta 1 tane evladiniz var onun icin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz.Ben aylik 4000 lira maas aliyorum ve maasim yattigi gibi esimin hesabina kuruşuna dek gonderiyorum ortak kullaniyoruz dolayisiyla harcamalarimi goruyor ve ben zor sartlarda calisarak kazandigim paradan yaptigim yumurta masrafi bu ksilerin gozune batiyor. Haksizliga ugradigim icin sesimi yukseltip sinmedim. Ben masrafli miyim peki asla. 3 yildir iki defa kuafore gittim bir botum iki tane cantam var haftada 4 gun calisirim iki gun bir kot pantolonumu iki gun diger pantolonumu giyerim kıyafete bile harcama yapmam buna rağmen müsrif damgası yedim
Kendinize de para harcayın siz kazanıyorsunuz onlar kim oluyor Zaman akıp gidiyor gençken böyle şeylerin isteği oluyorBen aylik 4000 lira maas aliyorum ve maasim yattigi gibi esimin hesabina kuruşuna dek gonderiyorum ortak kullaniyoruz dolayisiyla harcamalarimi goruyor ve ben zor sartlarda calisarak kazandigim paradan yaptigim yumurta masrafi bu ksilerin gozune batiyor. Haksizliga ugradigim icin sesimi yukseltip sinmedim. Ben masrafli miyim peki asla. 3 yildir iki defa kuafore gittim bir botum iki tane cantam var haftada 4 gun calisirim iki gun bir kot pantolonumu iki gun diger pantolonumu giyerim kıyafete bile harcama yapmam buna rağmen müsrif damgası yedim
Dün gelmiş oğlumun yanına ben işteyken. Biraz vakit geçirip benim sinirli olduğumu ona bağırdığını söylemiş anneme. Ailem eşimi çok sever bu arada. Annem de kayınvalidenin bana haksızlık ettiğini belirtmiş. Çıkarken tüm paramı ona gonderdigimden '' biliyorum parası yok maaş gününe kadar '' diyip 300 lira nakit ve kredi kartı bırakmış çocuğun masrafları için annem reddetmiş ama bir yere sıkıştırıp gitmiş hiç konuşmadık yaniNe edepsiz kayinvalideymis o oyle. Siz baba evine gittikten sonra esinizin ilgisi nasildi arayip sormadi mi yapma etme bosanmayalim gibi seyler soylemedi mi?? Eger soylemediyse geri adim atmayin boşayin sizi gözden cikarmis bir adamla yasayamazsiniz
Bu evlilik o kadının yüzünü görmeme vesile olacağından ben de bitirme taraftariyim. Ama boşanmak bu soğuklarda ev tutup eşya döşemek ne zor geliyor
Ev eşimin. Biz evlenmeden evvel almıştı. Hiç katkım yok dolayısıyla hakkım da yok
Erkek yok ki bunun başında diyerek kendi oğlunu bayağı gömmüş.Kadına bak ya hu.
Erkek yok ki bunun başında diyerek kendi oğlunu bayağı gömmüş.Kadına bak ya hu.
Ne demek hakkım yok. Tabii ki var. Kanunları bilmiyorsunuz bir avukatla konuşun. Çocuğun velayeti sizde olduğu sürece, çocuk 18 yaşına gelene kadar o evde yaşayabilirsiniz. İster misiniz istemez misiniz o ayrı konu ama buna hakkınız var.Ev eşimin. Biz evlenmeden evvel almıştı. Hiç katkım yok dolayısıyla hakkım da yok
Sen de kendimi gördüm ve o kadar üzüldüm ki akıl hastası bir kv var ve eşin onu ne kadar manyak olursa olsun haklı buluyor üstelik ailen hala boşanma diyor aynı beladan ben de cekiyorum her şey tipa tip aynı ben yapamıyorum bari sen yap çocuğunun lokmasını sayan ailesinin ağzına bakan bir manyakla ömrünü heba etmeEşimin annesiyle oğlumun doğumuyla başlayan bir anlaşmazlık var. O sürekli kendi bildiğini yaptırmaya, eski çocuk yetiştirme usullerini bana uygulatmaya çalışır ben ise sürekli araştıran sorgulayan beslenmesinden eğitimine dek en ince ayrıntısını hesaplayan bir anneyim. Dolayısıyla çatışıyoruz.
Ben çocuğuma organik gıdalar alıyorum mümkün olduğunca gıda teröründen uzak tutmaya çalışıyor paketli gıdadan kaçınıyorum. Bu da normal ürünlere göre bir miktar pahali. Eşimin annesi aldatıldığımi organik ürünün olmadığını iddia ederek beni müsrif bulduğunu belirtti zaman zaman.
Iki gün önce akşam yemeğinde bir aile yakınımızdan bahsettik. Annesi ve ben övgüyle bu beyin çalışkan olduğunu dolayısıyla mal mülk sahibi olduğunu belirttik. Eşim bu kişiden pek hoşlanmaz o da lafa ''biz organik beslenirken onlar mal mülk yapıyor'' dedi her zaman bu konuda igneler. Ben de çocuğun gidasinin masrafının aylik 180 lira olduğunu haftalık kullandığımız yumurta ederinin 15 lira olduğunu ancak kendisinin 12 liraya günlük sigara içtiğini aylik yakıt masrafının bedelinin 400 lira olduğunu kısıtlamayı kendisinde yapması gerektiğini çocuğun lokmasını saymamasi gerektiğini söyledim. Annesi saydırmaya başladı eşim bana bağırdı ben de ona bağırdım daha yüksek bir tonda. üstüme yürüdü. Kayinvalidem döv bunu döv vur dedi babasını çağır gelsin alsın erkek yok ki bunun basinda dedi ben de saydırdım babamı aradım evi terk ettim.
Boşanmayı düşünüyorum ama ailem eşimi haksız bulmuyor annesinin de bizden uzakta oturmasından dolayı evliliğimi bitirmemem konusunda israrci. Şimdi çocuğuma başbaşa ne yapacagimi düşünüyorum.
Ne zaman isteseniz anlata bilirsiniz. Benim kv daha kotu)))Essek olursan sırtına semeri vuran cok olurmus yaa ben konu sahibi icin demiyorum da beni essek zannetti benim kaynana,kocamin eski sevgilisini söyledi bana,kocam tuvaletteyken akli sira kaynanacilik oynayacak. Onun evindeydik. Sonra kalktık eve gectik esimle oyle bir kavga ettim ki yatak ayirdim. Sebep ama sevgilisi olması degil,sevgilisinin akrabasini evime sokmus olmam. Burnumun dibine. Esimin komsusu bu kisi kaynanamin yani. Sonra kaynana diyorki dilimi essek arisi soksaydi da söylemeseydim valla oglum seni seviyor sana asik oldu seninle evlendi. Ilk etapta diyorki ne var senin "arkadasin olmadi mi hic"dondum dedimki oldu bundanda oglunun haberi var ama ben seref.... degilim evime aldim o insanlarin akrabasini. Sonuc dugunleri olcak komsu oglunun,esimi de göndermiyorum ben de gitmiyorum. Elleriyle yapiyorlar bazi seyleri bu kaynanalar. Ay derdimi döktüm k bakma :)
uzmeyin kendinizi yeterince fedakarlik yapmissiniz.Esiniz belliki annesinin doldurusuna fena gelmiş.Gelirinizde iyiymis..ama barisirsaniz bile biraha ayliginizi yollamayin esinize.Ben aylik 4000 lira maas aliyorum ve maasim yattigi gibi esimin hesabina kuruşuna dek gonderiyorum ortak kullaniyoruz dolayisiyla harcamalarimi goruyor ve ben zor sartlarda calisarak kazandigim paradan yaptigim yumurta masrafi bu ksilerin gozune batiyor. Haksizliga ugradigim icin sesimi yukseltip sinmedim. Ben masrafli miyim peki asla. 3 yildir iki defa kuafore gittim bir botum iki tane cantam var haftada 4 gun calisirim iki gun bir kot pantolonumu iki gun diger pantolonumu giyerim kıyafete bile harcama yapmam buna rağmen müsrif damgası yedim
Onunda maceralarini dinlemek isterimNe zaman isteseniz anlata bilirsiniz. Benim kv daha kotu)))
Evet sağlık konusunda hassasım kendim de organik olmasa da glütenden uzak durmaya sebze ağırlıklı beslenmeye calisirim oğlum büyüyünce ona da bu konuda hassas davranmasını öğütleyeceğim.İkinci çocuk yaptığınızda organik unla değil normal unla beslenecek büyük ihtimal ama ben sizin hassasiyetinizi anlıyorum. Fakat demek ki organik kullanacak kadar rahat bir ekonominiz yok, annenizin evinde bebeğiniz organik besleniyor mu şimdi mesela.
Bu tartışma boşanmak için yeterli değil ama kv ile bir daha görüşmemek için yeter de artar bile. Kadın resmen nefret ediyor sizden ilk fırsatta döv bunu diye yardırmış, terbiyesiz dayak meraklısı kadın!
Fevri şekilde yaklaşmayın, çocuk sonrası eşler arasında gerilim olur ama kvnin yüzüne bakmasanız yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?