Senin başında bir erkek yok ki

Ye parası dünyaya bir daha mı geleceksin boyat saçını da

Başında erkek yok diyerek eşinizi bayağı bir kışkırtmış.ALLAH kolaylık versin böyle bir kadınla zor

Asıl hatanız bu yapmanız gereken şeyleri yapmamanız.
Erkeklerin bazılarına böyle fedakarlıklar yaramıyor.
Açıkcası konuyu ilk okuduğumda sizin çalışmadığınızı düşünmüştüm ki o durumda bile çoçuğunuzun yediği içtiği gündem olmamalı.
Ama iyi sayılabilecek bir maaş alan bir kadın olarak gördüğünüz muamele gerçekten içler acısı ve kabul edilemez.
Ben ilk büyük kavgada hele de ortada çocuk varsa 'boşanın' diyenlerden değilim.
Karşılıklı iyi niyet ve sakin bir iletişimle çözülmeyecek bir sorun değil.
Ama öncesinde kv'ye iyi bir ayar lazım.
Eşinizin de biraz burnunu sürtün,hemen dönmeyin geri.
Aileniz size 'barış' tavsiyesi verse de bunu eşinize belli etmesinler,bu iş ancak onlar da sizi arka alır ve eşiniz restinizi görürse çözülür.

Hem ailenin hem de eşinin ne kadar ciddi olduğunu anlaması için bir şey yapmalısın. Ne bileyim eşyalı bir ev tut mesela, çocuğa bakıcı tut. Ayaklarına kapanacaktır seni güçlü görünce. Yapamazsın bırakıp gidemezsin sanıyor. Gerçekten pişman olur ve birşeyleri düzeltmeye çalışırsa dön derim. Yuva yıkmak için hem çok saçma hem de çok doğru bir sebep. Seni ezmişler. Artık gücünü eline alma zamanı

Tabi ki evlilikte senin paran benim param durumu olmamalı ama ikinizin de kendinize ayıracağı bir miktar olmalı kişisel ihtiyaçlarınız için. Eşiniz nasıl kendisi için sigara, protein tozu alabiliyorsa siz de istediğinizi almalısınız hesap vermeden. Paranızı nasıl harcayacağınız da sizin bileceğiniz iş. İster saçınızı boyatırsınız, ister ayakkabı çanta alırsınız, ister bebeğinizin onlara göre israf olan ihtiyaçlarını karşılarsınız.

Eşinizi kendiniz için para harcamamaya o kadar alıştırmışsınız ki şimdi ufacık şeyler bile gözüne batıyor. İyilikleriniz gereklilik olmuş artık. Bir insanı on gün sırtınızda taşıyıp on birinci gün indirirseniz neden indirdin der.

Kayınvalidenize söyleyecek söz bile bulamıyorum. Eşiniz nasıl kaldırabiliyor ettiği o lafı onu anlayamadım. Ucu kendisine de dokunuyor sonuçta. Aslında üzerinize yürümesi tamamen annesine kendini ispatlamak için olmuş bence ama o da anlaşılan annesine toz kondurmayangillerden ki yine siz suçlu olmuşsunuz.

Barışıp barışmamak sizin bileceğiniz bir durum, eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Durumu düzelir mi en iyi siz bilirsiniz. Ama unutmayın kendi sigarasını, çocuğunun beslenmesinden önde tutan, çocuğuna yeteri kadar değer vermeyen insan zaten size de değer vermiyordur.

Cocugun bogazindan gecen iki lokmaya mi goz dikmisler, ayip gercekten.
Ben bio gidaya inanmiyorum ozellikle marketten alinanlara o ayri ama bu kimseyi ilgilendirmez.
180 lirayi nelere harcamiyoruz ki..
Esinizde kv olacak cadaloz da oldukca fenalar hatta kv bildigin varos.

Boyle anne, kaynanalar olmaz olsun.
Bi de anayim diye övunuyor.
Bayramlik agzimi acmamak icin kendimi zor tutuyorum
Ara sira benim esim de kizin bezi, mamasi filan diye şaka yapiyordu ben de aninda senin sigaran daha fazla para tutuyor derdim. Cevabi cok guzel ve yerinde vermissiniz. Ben sizde suc gormedim. Eşiniz de lutfen buyusun bir zahmet. Ya buyusun, ya da boşanin.
Kv-nizin de vur vur dediyini yerde keşke dilini arı soksaydi da konusa bilmeseydi...

Bugün benim çalışma saatinde annemlere gelip oğlumla vakit geçirmiş. Annemle konuşmuşlar beni suçlamış annesini savunmuş. Suçlu olduğunu dusunmediginden pişmanlık yok ama çok üzgünmüş.

Sahsen pişmanlık duymadığı için o eve dönmem. O kadının yanına da çocuğumu bırakmam. Ağır da konuşmak istemiyorum ama ikisi de şeref yoksunu.

Simdi gördüm. 4000 lira maasinizi adama veriyorsunuz oda çocuğun yemegine göz dikiyor. Bunlarin malı olsa ne olur olmasa ne olur. Bosanmaya kalksaniz hakkinizi bile vermek istemezler. Köpek gibi pisman olmadan o eve dönmeyin.. Aileniz de ayri ilginç. Kizim yok. Ama elin oğlu üstüne yürüse sererim onu oraya. Ne demek ya. Annesi ile de bir daha görüşmeyin. Çocuğu da uzak tutun. Genel olarak babaannelerin de görme hakki var, ama böyleleri çocuğu anca size karşı doldurur

Dov bunu ne demek yahu o anda donup sen dovmeyi gorursun deyip bi iki tane cakasim geldi resmen. Bizler buyuktur deyip saygisizlik yapmazken bu insanlar bu haddi kendilerinde nasil buluyorlar. Aileniz nasil olurda bu kaynanaya bisey demez.

Ne edepsiz kayinvalideymis o oyle. Siz baba evine gittikten sonra esinizin ilgisi nasildi arayip sormadi mi yapma etme bosanmayalim gibi seyler soylemedi mi?? Eger soylemediyse geri adim atmayin boşayin sizi gözden cikarmis bir adamla yasayamazsiniz

Şuanda kayınvalidenize çok sinir oldum,sınırını çok aşmış. Şiddete azmettirmesi ve başında erkek yok lafı bile nasıl bir zihniyete sahip olduğunu gösteriyor,üstelik farkında olmadan öz oğlunu adam yerine koymadığını da göstermiş oldu. Eşinize aslında en büyük ayıbı bizzat kendisine yapıldığını söyleyin. Torununu yediği lokmalar bu kadar battıysa ilerde kim bilir neler der. Uzak durun şu saatten sonra, eşinize de resti çekin öz anası bile olsa insan bir yere kadar sabreder.

evin kesesine karışan, 'döv' emri veren dış kapının dış mandalı bir kaynana.
annesinin dolduruşuyla eşinin üstüne yürüyebilen bir koca.
tüm bunları sorun olarak görmeyip boşanma diyen bir aile.
sonuç; nereden tutarsan elinde kalan bir evlilik.

Essek olursan sırtına semeri vuran cok olurmus yaa ben konu sahibi icin demiyorum da beni essek zannetti benim kaynana,kocamin eski sevgilisini söyledi bana,kocam tuvaletteyken akli sira kaynanacilik oynayacak. Onun evindeydik. Sonra kalktık eve gectik esimle oyle bir kavga ettim ki yatak ayirdim. Sebep ama sevgilisi olması degil,sevgilisinin akrabasini evime sokmus olmam. Burnumun dibine. Esimin komsusu bu kisi kaynanamin yani. Sonra kaynana diyorki dilimi essek arisi soksaydi da söylemeseydim valla oglum seni seviyor sana asik oldu seninle evlendi. Ilk etapta diyorki ne var senin "arkadasin olmadi mi hic"dondum dedimki oldu bundanda oglunun haberi var ama ben seref.... degilim evime aldim o insanlarin akrabasini. Sonuc dugunleri olcak komsu oglunun,esimi de göndermiyorum ben de gitmiyorum. Elleriyle yapiyorlar bazi seyleri bu kaynanalar. Ay derdimi döktüm k bakma :)

Allahın belası kaynanalar yuva yıkılınca kına yaksınlar. Alıp oğullarının tuşrşusunu kursunlar. O zaman torunlarını rüyalarında görürler. Döv bunu heee? Senin gibileri asıl ıslak odunla dövmek lazım. Canım öfkeyle kalkıp evliliğini bitirme. Ona o sevinci yaşatma. Eşinle inadına iyi ol ki kudursun kıskançlıktan. Pislik kadın. Nasıl bir kadın başka bir kadının şiddet görmesinden zevk alabilir ya. Benimki de yapırabilseydi lohusa halimle kocama dövdürecekti. İçlerinde nasıl bi hasetlik barındrıyolarsa anlamak mümkün değil. Bunları tek yaşayan sen değilsin. Bunu bilmek bir nebze seni rahatlatabilir canım. Eğer eşinin de devam etmekte gönlü varsa kesinlikle mesafeni koy eşinle muhabbetine bak. Evladınızda var. Aman acele karar verme. Zamana yay biraz. Sevindirme o kadını.

Bu nasil kaynana midem bulandi. Bu kadinla gorusmeyin mumkunse birdaha muhatap olmayin evinize sokmayin. Vur ne demek bu devirde. Oyle anne olmaz olsun

evde bir basina kalinca anlar kocan insallah kiymetinizi. burnunu iyice surt.
kv ile de gorusme sakin, densiz, hadsiz kadin.
organik gida iyidir, cocuk o daha. paket urunlere alismasin. buyudukce yavas yavas sizin yedikleriniz gibi yer. organik besin etkisini hemen gostermez, siz temeli saglam atiyorsunuz. ki evladi insanin en kiymetlisi, her seyin en guzelini kuzularimiz yesin, helali hos olsun onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…