Iyi de bende bayilarak gitmiyorum ona. ben davet etmiyorum mesela o da etmesin. Eltiyiz ve görüşmek zorundayiz malesef.E tamam işte. Siz ben gideyim o zaman, amcan kalsın diye başlatmışsınız, onlar da sizin dediğinizi demişler size. İlk mesajda durduk yere kadın size çirkeflik yapmış gibi yazmışsınız ama durum pek öyle değil. Siz eltiyle karşılıklı olarak birbirinizden hoşlanmıyorsunuz, herkes de farkında. Görüşmeyin bence.
Küçük kızı neden kiskaniyim. Amcasini paylasamiyor benimle bende çok istiyosan kalsın dedim ve güldüm. Siz olsaniz ne tepki verirdinizSenin yaptığında tuhaf hakkaten.
Küçücük kızı kıskanmışsın.
Tamam amcan kalsın beraber uyuyun nedir yani kendini küçültmüşsün.
Çocuk o sonuçta. Tamam belki annesinden ötürü senle hoşlaşmayabilir ama o ne derse desin "tamam canım yine geliriz sende gel bize ama şimdi gidip uyumamız gerek" diyip eşine de hadi canım deseydin o lafı da işitmezdin. Ortada laf sokmaya hazır bir elti varken sen resmen ayağına top veriyorsun.
Ben davet etmeyerek bunu yapıyorum zaten yada gelmek istediginde bi bahane bulup geçiştiriyorum. Misafir kim olursa olsun bu muameleyi hak etmiyor bence
Aynı şekilde karşılık verin...
Size geldiklerinde ‘sen istenmiyorsun gidebilirsin,insan istenmediği yerde durur mu’ deyiverin...
Biraz sizde patavatsızlaşın...
Amcasını paylaşamıyor demenden belli ama zaten.Küçük kızı neden kiskaniyim. Amcasini paylasamiyor benimle bende çok istiyosan kalsın dedim ve güldüm. Siz olsaniz ne tepki verirdiniz
Bunu hangi laf üzerine söyledi?
Sen gidelim diye tutturduktan sonra söylemiş gibi.
Ayrıca senin ağzın yok mu yapıştır cevabı sana laf söylediğinde.
"Elticiğim görüşmek için yırtınan sensin saat 8de görüşelim demiştin ama çirkeflik saatine mi denk geldik acaba?" De mesela laf soktuğunda.
Ya da genelde ne diyor nerden vuruyor söyle ben sana kalıplaşmış laf sokma cümleleri sıralayayım dönüşümlü olarak saydır elticiğine.
Her zamanki gibi sen ve mikemmel fikirlerin sksmsnsBunu hangi laf üzerine söyledi?
Sen gidelim diye tutturduktan sonra söylemiş gibi.
Ayrıca senin ağzın yok mu yapıştır cevabı sana laf söylediğinde.
"Elticiğim görüşmek için yırtınan sensin saat 8de görüşelim demiştin ama çirkeflik saatine mi denk geldik acaba?" De mesela laf soktuğunda.
Ya da genelde ne diyor nerden vuruyor söyle ben sana kalıplaşmış laf sokma cümleleri sıralayayım dönüşümlü olarak saydır elticiğine.
Durumu açıkladım sadece. Amcasını çok seviyor bende sorun değil istediği kadar takilabilirler mesaji vermeye çalışmıştımAmcasını paylaşamıyor demenden belli ama zaten.
Ben olsam son mesajımda olan şeyi söylerdim işte. Annesine laf sok o hakediyor ama o daha çocuk yani sen gülerek de söylesen kahkaha da atsan tamam amcan kalsın sen onla uyu lafın malesef hoş olmamış.
Haha seyyar araba alcam dolaşcam KK sokaklarındaAhahaha amme hizmeti yap sen.
Şurada bir köşe versinler
Bir kaç başlık açarlar sana
Eltiye
Görümceye
Kv ye
Hadsiz kocaya
Komşuya
Laf sokma teknikleri diye :))
Inanin o an çok şaşırdım. Davet eden kendisi ve bu tepkiyi veren de o. Her ne olursa olsun misafire böyle denmez. Ha bende bayilarak gitmiyorum evine malesef aileyizNiye bu kadar pasif kalıp cevap veremiyorsunuz ki!!!
O lafı dedikten sonra bir insan evine gelene böyle saygısızca konuşmaz deyip çıksaydınız
Lütfen ağzınız laf yapsın biraz
Hakkınızı savunun
Hakkınızı savunmak gereken cevabı vermek çirkeflik değil sonuçta
Canımmm gel bizde kal o zaman hem ananın çenesinden bi nebze uzak kalırsın medeni bir aile ortamı görürsün küçüğüm deyip eltiye şöyle bi bakışDurumu açıkladım sadece. Amcasını çok seviyor bende sorun değil istediği kadar takilabilirler mesaji vermeye çalışmıştım
Sizden özel ders alabilirmiyim :)Haha seyyar araba alcam dolaşcam KK sokaklarında
Eltiye, görümceye, kvye, kvnin kenar komşusuna laf sokulur. 5 dakikada cümle kurulur hemen teslim edilir
Ben genelde o akşama kadar takilmiyodum o da bunun farkındaydi. Ne dese alinmadim çünkü laf sokmadim ama orali olmadim da. Gorusmemeye başladık mesaj atmaya emrivakilerle bize gelmeye başladı.Canımmm gel bizde kal o zaman hem ananın çenesinden bi nebze uzak kalırsın medeni bir aile ortamı görürsün küçüğüm deyip eltiye şöyle bi bakışatsaydın gece mutlu mesut biterdi zafer çığlıklarıyla çıkardın ordan azcık laf sokmayı öğren onu onun silahıyla vur bunca zaman susmuşsun bi kere bile laf soksan dumur olur zaten kadın
Oda bunu istiyor zaten. Beni saf dışı bırakmaya çalışıyor.O an çantamı alır çıkardım. Alık gibi kalırlardı arkamdan.
Elti kim Allah aşkına laf sokmasına müsade ediyorsunuz? Eş hatrı da bir yere kadar.
Ya şimdi eşin abisiyle görüşmek ister yani hakkı.Sizden özel ders alabilirmiyim :)
Ben genelde o akşama kadar takilmiyodum o da bunun farkındaydi. Ne dese alinmadim çünkü laf sokmadim ama orali olmadim da. Gorusmemeye başladık mesaj atmaya emrivakilerle bize gelmeye başladı.
kayinvalidemde durumun farkında zaten ama eşim aile içinde soğukluk olsun istemedigi için görüşme taleplerini geri cevirmiyor. Ben umursamadikca o daha da ileri gitti. Sevmemesini anlarim ama insan sevmediği insanla niye ugrassin bu kadar? Niye önemsiyor beniHaklısınız, kıskanç ve cidden patavatsız bir elti var ortada. Misafir çağırdığı evde “sen git” demek ne demek?
Eşinize söylemişsiniz, kv ile de uygun bir dille konuşun bir araya gelmek istemediğinizi söyleyin
Hiç olmuyorsa karşılaştığınızda aynısını, hatta fazlasını siz ona yapın. Arsızlığa vurun. Onun dilinden konuşun yani
Eşim aile arasında soğukluk olmasini istemiyomus. Patavatsiz o sen takilma biz onu öyle kabul ettik dediEşin abisiyle ayrı görüşsün çocukmusunuz canım bu ne tavırlar, terbiyesiz.
Onun istediği de benim çekip gitmem zaten. Söylediklerine alinmam falan. Ben alinmayinca takmayinca daha da artiyor ignelemelerÇok çirkin bir laf. Ben olsam çeker giderdim iki dk durmazdim orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?