Senin benimle zorun ne elticim?

Iyi de bende bayilarak gitmiyorum ona. ben davet etmiyorum mesela o da etmesin. Eltiyiz ve görüşmek zorundayiz malesef.

Küçük kızı neden kiskaniyim. Amcasini paylasamiyor benimle bende çok istiyosan kalsın dedim ve güldüm. Siz olsaniz ne tepki verirdiniz

Aynı şekilde karşılık verin...

Size geldiklerinde ‘sen istenmiyorsun gidebilirsin,insan istenmediği yerde durur mu’ deyiverin...

Biraz sizde patavatsızlaşın...
Ben davet etmeyerek bunu yapıyorum zaten yada gelmek istediginde bi bahane bulup geçiştiriyorum. Misafir kim olursa olsun bu muameleyi hak etmiyor bence

Küçük kızı neden kiskaniyim. Amcasini paylasamiyor benimle bende çok istiyosan kalsın dedim ve güldüm. Siz olsaniz ne tepki verirdiniz
Amcasını paylaşamıyor demenden belli ama zaten.
Ben olsam son mesajımda olan şeyi söylerdim işte. Annesine laf sok o hakediyor ama o daha çocuk yani sen gülerek de söylesen kahkaha da atsan tamam amcan kalsın sen onla uyu lafın malesef hoş olmamış.

Ahahaha amme hizmeti yap sen.
Şurada bir köşe versinler
Bir kaç başlık açarlar sana

Eltiye
Görümceye
Kv ye
Hadsiz kocaya
Komşuya
Laf sokma teknikleri diye :))

Her zamanki gibi sen ve mikemmel fikirlerin sksmsns

Durumu açıkladım sadece. Amcasını çok seviyor bende sorun değil istediği kadar takilabilirler mesaji vermeye çalışmıştım

Ahahaha amme hizmeti yap sen.
Şurada bir köşe versinler
Bir kaç başlık açarlar sana

Eltiye
Görümceye
Kv ye
Hadsiz kocaya
Komşuya
Laf sokma teknikleri diye :))
Haha seyyar araba alcam dolaşcam KK sokaklarında
Eltiye, görümceye, kvye, kvnin kenar komşusuna laf sokulur. 5 dakikada cümle kurulur hemen teslim edilir

Niye bu kadar pasif kalıp cevap veremiyorsunuz ki!!!
O lafı dedikten sonra bir insan evine gelene böyle saygısızca konuşmaz deyip çıksaydınız
Lütfen ağzınız laf yapsın biraz
Hakkınızı savunun
Hakkınızı savunmak gereken cevabı vermek çirkeflik değil sonuçta

Inanin o an çok şaşırdım. Davet eden kendisi ve bu tepkiyi veren de o. Her ne olursa olsun misafire böyle denmez. Ha bende bayilarak gitmiyorum evine malesef aileyiz

Durumu açıkladım sadece. Amcasını çok seviyor bende sorun değil istediği kadar takilabilirler mesaji vermeye çalışmıştım
Canımmm gel bizde kal o zaman hem ananın çenesinden bi nebze uzak kalırsın medeni bir aile ortamı görürsün küçüğüm deyip eltiye şöyle bi bakış atsaydın gece mutlu mesut biterdi zafer çığlıklarıyla çıkardın ordan azcık laf sokmayı öğren onu onun silahıyla vur bunca zaman susmuşsun bi kere bile laf soksan dumur olur zaten kadın

Haha seyyar araba alcam dolaşcam KK sokaklarında
Eltiye, görümceye, kvye, kvnin kenar komşusuna laf sokulur. 5 dakikada cümle kurulur hemen teslim edilir
Sizden özel ders alabilirmiyim :)
Ben genelde o akşama kadar takilmiyodum o da bunun farkındaydi. Ne dese alinmadim çünkü laf sokmadim ama orali olmadim da. Gorusmemeye başladık mesaj atmaya emrivakilerle bize gelmeye başladı.

Ya şimdi eşin abisiyle görüşmek ister yani hakkı.
Yoksa hiç uğraşma derdim eltiyle ama madem görüşülecek sende boş durma mesela bir dahakine ne derse desin mutfaktayken git yanına "ya biliyo musun benim bi deli tarafım var onu ortaya çıkardın laflarınla sözlerinle:) hani eltimsin dedim kıyamam dedim ama seni şimdi içerde bi gömeyim de gör" de içeri geçince birşey deme o beklesin acaba ne diyecek diye ağzının içine baksın o surat ifadesi bile yeter sana bi süre:)

kayinvalidemde durumun farkında zaten ama eşim aile içinde soğukluk olsun istemedigi için görüşme taleplerini geri cevirmiyor. Ben umursamadikca o daha da ileri gitti. Sevmemesini anlarim ama insan sevmediği insanla niye ugrassin bu kadar? Niye önemsiyor beni

Birbirini sevmeyen insanlarin ayni ortamda bulunmasi ve laf sokma yarislarina girilmesi kadar absurt birsey yok. Hic haz etmem.
Surekli bana karsi patavatsizlik ve terbiyesizlik yapilan ortamda esimin bana amam bosver dedigi an kafasina cantami indiririm sanirim.
Turk usullerine uygun eltili gorumceli gidip gelmeli vs tadinda bir evlilik yapmayacagim asla. Kk okudukca buna karar verdim. Cekilecek dert degil.. Millet aya cikacak kendini gelistirecek biz hala laf sokuyoruz birbirimize .
Ben sevmedigim insana bile laf sokmam yahu. Hele evime gelmis ve ortak akraba yuzunden gorusulmesi mecbur ise.
Bos bos isler yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…