Senin benimle zorun ne elticim?

Aynı düşünüyoruz işte. Laf sokma yarışına girmiyorum onunla. Çünkü takılmıyorum. en son istenmiyosun sen git iması kirdi beni. kendi davet ettigi halde bunu söyledi üstelik

Ben derdim ona hep eltiler birbirini cekemez diyolar bak biz nasiliz ne kadar iyi anlaşıyoruz insanlarin içi fesat diye. Şuan gülüyorum saftirikligime. Inanin bugune kadar olan hiçbir cumlesine takilmamistim. Ona da o mesaji verdim ve mesafemi de koydum zaten. Ama şuan duymazdan gelemiyorum ve yardimlariniza çok ihtiyacim var :)

"Bana oynamasa bende ederdim insan içinde küçük düşürmeye çalışıyor sana yapılsa ben rahatsız olurdum" desen ne düşünür ki acaba..
O da farkinda aslında ama taraf olmak ipleri koparmak istemiyor. Kayinvalidem de farkında zaten. Suan eltime mesafe koydu kendi yaşadığı sorunlardan kaynakli.

Şu sokulan laflara ben niye aldırmıyorum acaba?
Çünkü kendimden Emin’im.

O, öylesine korkak ki anca laf sokar, açıkça konuşmaya cesareti yoktur
Ufku dardır, akraksiyon arıyordur.

Prim verme, duyma, gül geç.

Cahille uğraşılır mı?

O da farkinda aslında ama taraf olmak ipleri koparmak istemiyor. Kayinvalidem de farkında zaten. Suan eltime mesafe koydu kendi yaşadığı sorunlardan kaynakli.

Valla mesafe koyun o halde kv bile mesafe koymuş eşinizde alışır sonuçta onu öyle kabul etmişler diye sen neden ödün vereceksin ki? Seni de böyle kabul etsinler

Masada güzel bi yemek olduğunda eşi bunu kesin beyza yapmıştır biz beyza ailemize.
gireli böyle şeyler yemedik falan dedi bi kaç kere. Eltim o ara habire şaka yollu eşi yardim ediyor çünkü beyza beceremiyor tarzi laf sokmaya başladı.

Evine gundelikci geliyor o temizlemiyor. Ben ev işi bitmiyor bıktım diye şikayet ederken o senin beceriksizligin bide çocuğun yok ben iki çocukla nasıl beceriyorum dedi ki herkes biliyor evi kimin çekip cevirdigini :) güldüm geçtim sadece.

Valla mesafe koyun o halde kv bile mesafe koymuş eşinizde alışır sonuçta onu öyle kabul etmişler diye sen neden ödün vereceksin ki? Seni de böyle kabul etsinler
İstediği şey beni dışlamak, oyun dişi birakmak. Daha akillica bişey yapmak istiyorum

Sana da kal dememizi beklemiyorsun herhalde dediğinde

"Yooo,ben davet etmeni de beklemiyordum ama ne hikmetse yakamızdan düşmüyorsun" demeli.

Şaka şaka.
Ben olsam seviyesine inmem.
Çirkef,fütursuzca laf sokan bir kadınsa hiç onunla polemiğe girip de kendimi de küçültmezdim.
Görüşmezdim olur biter.
Ama eşler kardeş olunca bu zor olur.
Evinize davet etmeyin,davet edince gitmeyin.
Kayınvalide evinde de birlikte olunca belli ölçüde konuşun geçin.

Aynı düşünüyoruz işte. Laf sokma yarışına girmiyorum onunla. Çünkü takılmıyorum. en son istenmiyosun sen git iması kirdi beni. kendi davet ettigi halde bunu söyledi üstelik

Zavalli insanoglu iste. Bos seyler pesinde.
Ama ben olsam esime tepki gosterirdim.
Sonucta sahit oluyor bunlara ve bosver diyor.
Bu tarz kadinlari ancak erkekler susturur. Cunki o kafadan anliyorlar. Esiniz arka cikmali. Kendi ailenden veya normal insan iliskilerinden biri olsa neyse ama esinin tarafi..yuzgoz olmaya gelmez.

Aynen, cevap bile verme
Em büyük tepki tepkisizlik.
Bu onu daha da sinir eder, oturduğu yerden deliye döner.

Kalemim değilsin gibi bak ona, böyle gülümserken hafif gözlerini kısıp, başını salla :)

Eşimle abisi telefonda konusunca davetler kabul ediliyor ister istemez. Yegeni amcasini benimle paylasamiyor ben görüşmeyi reddedince amca yegeni ayiran fesat yenge olmak istemiyorum çünkü eşim bensiz ne abisine nede arkadaşlariyla buluşmaya gidiyor. Hasta da olsam gitmek istemesem de o gitmek zorundaysa benide surukluyor

Kesinlikle haklısınız.
Eş tepki versin artık.
"Boşver takma" demeyi bıraksın.

Sizi üzen yıpratan biri var bunun farkında olsun,ona göre davransın.

Benim ailem olsa her türlü tepkiyi verirdim ama karşı tarafta çok akillica adim atan bi insan var. Fevri bi tepkim benim aleyhime olabilir diye umursamamayi seciyorum ama bu da pasifmisim gibi algılanıyor

İşte arada kardeşlik,amca yeğenlik var.
Onlar da haklı ama durumu düzeltmek onlara düşer.
Kaynınız da karısına iki laf edemiyor mu.etsin.
Ve bence eşinizi tek göndermeyin zaten.
Böyle daha iyi.

Kesinlikle haklısınız.
Eş tepki versin artık.
"Boşver takma" demeyi bıraksın.

Sizi üzen yıpratan biri var bunun farkında olsun,ona göre davransın.
Keşke olsa ama o taraf olmak olarak algiliyor bunu. Sanki ailesine ihanet edecek gibi. Napiyim çocuk değil ki kenara çekip kiziyim diyor ve kadin olduğu için kirmak istemiyor.

Keşke olsa ama o taraf olmak olarak algiliyor bunu. Sanki ailesine ihanet edecek gibi. Napiyim çocuk değil ki kenara çekip kiziyim diyor ve kadin olduğu için kirmak istemiyor.
Abisiyle konuşsun mesela.
"Abi nolacak bizim hanımların hali " desin

İşte arada kardeşlik,amca yeğenlik var.
Onlar da haklı ama durumu düzeltmek onlara düşer.
Kaynınız da karısına iki laf edemiyor mu.etsin.
Ve bence eşinizi tek göndermeyin zaten.
Böyle daha iyi.
Benim için sorun değil eşim tek de gidebilir istedigi kadar yegeniyle vakit geçirebilir. Kiz kiskaniyor ama erkek yegeniyle aram çok iyi. Amcasi ortamda yokken aramız iyi zaten. Evcilik oynuyoruz falan.

Eltim laf soktuğu zamanlari cok iyi seçiyor. Genelde eşi olmadığı yada beni yalniz yakaladığı zamani seciyor bi tek ben duyuyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…