"Senin eşin yakışıklı maşallah" !!!

Yorumlari yakistirmamissiniz burdaki arkadaslara. Ama siz kadina “avci” damgasi yapistirmissiniz. Hem de herkese yaymissiniz. Kadin gelmis evinize, annenize agirlatmissiniz. Sizinki mi yoksa arkadaslarinki mi yakisiksiz acaba?

Kadin sizinle dertlesmek istemis sadece. Siz de “ Aman yetisin komsularrrr!!! Kocami elimden alacak bu kadin!!!” yaygarasini kopartmissiniz.

E özür de dilemissin kapanmış işte konu

Kocan yakışıklı sen çirkinsin dememiş ki sonuçta
Siz yakışıyorsunuz demiş .
Benimde sevgilime çok yakışıklı diyenler oluyor , iş yerinde not bırakanlar oluyor .
Sevgilime güveniyorum o yüzden büyütmüyorum .
O yakışıklı bende güzelim birbirimize aşığız kim ne derse desin

çok abartamamışsınız bence biraz daha abartın eşinizden falan boşanın Ne var ayol bunda??? kız eşine de sana da iltifat etmiş işte

Kızlar hepiniz çok güzel ve çok özgüvensilisiniz. Evli olduğu halde başkasının eşine yakışıklı gözüyle bakıp söyleyen arkadaşlarınız var ve bundan gurur duyuyorsunuz. Gurur duyulması gereken daha onemli şeyler varken yakışıklılığınla gurur duyamam. Ne başkasının eşine yakışıklı derim ne de benim eşime denmesini isterim. Ne de bir başkası eşime eşin güzel yakışıyorsunuz desin isterim. bizi yakıştırmıyorlardı demiş sonrasında yakışıklı demiş zaten.

bir erkek işyerinizden herhangi biri size çok güzelsiniz dese onunla da görüşmeyi keser misiniz?
kalkıp eşinize "çok yakışıklısın" deseydi gevşek bir insan diye düşünmekte ve görüşmemekte haklıydınız ama kadın açık yüreklilikle size demiş ki bende çok duydum bu sözleri hatta eşimin yanında " amaan maşallah ne yakışıklı adammış" dediler.
Gereksiz bir konuyu gereksiz şekilde uzatıyorsunuz, hayır bişi değil eşiniz "yakışıklığından" insanların birbirine düştüğünü sanıp şişinecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…