"Senin eşin yakışıklı maşallah" !!!

Biz nereye çektik acaba konuyu hayret birsey, evine gelen misafiri annesine ağırlatan evden giden biri terbiye dersi veriyo ilginç

Eşimle tartıştık o gun. Sebep başka birşeydi ve esim sinirle annenin evine git dedi. Ben de gittim. İlla ayrıntı mi vermem lazim. O laftan sonrada dünya dursa ben orada durmazdım. Tlefonum yanımda degildi. Anneme değil başka yere gittim.Ve esim anneme size mi geldi diye misafir gelmeden once aramış annem de.misafir gelecek diye bize gelmiş ve misafirlere de Arkadasınin acil bir durumu yüzünden gitmesi gerekti denmişti. Sonraki gun de ben kızı arayıp özür dilerim zaten ama esas konuya takılmak yerine tali yerlere sapildi

Yakın olmak ya da olmamak mesele değil ki,burda resminiz olsa biz de aynı şeyi dice belki,kocan yakışıklı yakışıyorsunuz lafında ne var, ister yakın arkadaşın olsun ister uzak,gözü mü var dedim diyosun da anlat o zaman seni rahatsız eden ne,mesela ben sana desem çok güzel bir kızsın,bundan da rahatsız olacak mısın

@

Cok fazla abartiyorsun gözünde cok buyutmussun olayi, bi cift gördüklerinde insanlar bu yorumu yaparlar masumca yüzüne de söyler arkandanda söyler... Burada art niyet yok, ki zaten kadin kotu dusunse sana yansitmaz farkli seylerin pesine duser... "Bizi esimle yakistirmiyorlar daha iyilerine layik oldgumu dusunuyorlar ama siz yakisiyorsunuz masallah " demis cümle tam olarak bu ise eger hic bir kötü niyet göremiyorum ben...

Eşimle tartıştık o gun. Sebep başka birşeydi ve esim sinirle annenin evine git dedi. Ben de gittim. İlla ayrıntı mi vermem lazim. O laftan sonrada dünya dursa ben orada durmazdım.

E sen annenin evine gittin annen size gelip misafir mi ağırladı

Kızlar bu durum" kimse Sana canım, cicim, gülüm, balım, demesin, kıskanırım seni kimse sevmesin " şarkısına dönmüş, sanırım içinde gizli bir paranoya var

Kızlar konu sahibi abartmış diyelim.burada okuduğum yok p....enk yok elleme için bahane gibi laflar size yakışıyor mu?aaaa lütfen azıcık saygılı olalım.

Açıkcası bız senı burdakı açtığın konu kadar tanıyoruz. belkıde kendını yanlış ifade ettin. Burda kımseye kızmaya , terbiye vermeye hakkın yok yani.

Açtığın konuda resmen kıskançlıktan gözu donmuş bir kadın var. Biz bunu bılırız..

Abartma bence,benim de arkadasim sozlun cok yakisikli, sen de cok guzelsin bebekleriniz cok guzel olur kesin demisti ben gulup gectim, baska bir durum varsa apacik bir artniyet gibi, o zaman gorusme zaten, ki o da yakisiyorsunuz demis bence art niyeti yok.

Kızlar konu sahibi abartmış diyelim.burada okuduğum yok p....enk yok elleme için bahane gibi laflar size yakışıyor mu?aaaa lütfen azıcık saygılı olalım.
Arkadaş misal vermiş sadece

Ben de millete diyorum yakışıklı kocan diye. Anaaam şu an çok kötü oldum. İltifat ettiğimi sanıyodum. Hoşunuza gitsin diye demiş gibime geldi. Yakışıyosunuz kocan yakışıklı daha ne desin.

Abartıyorsunuz kesinlikle nacizane fikrini söylemiş
Ve siz evi terk etmişsiniz ne ayıp !!!

Eşimle tartıştık o gun. Sebep başka birşeydi ve esim sinirle annenin evine git dedi. Ben de gittim. İlla ayrıntı mi vermem lazim. O laftan sonrada dünya dursa ben orada durmazdım.

İşaretli yerleri biri anlatsın bana,eş annenin evine git diyo gidiyorsun sonra annen evine gelip senin misafiri ağırlıyor?

Eşimle tartıştık o gun. Sebep başka birşeydi ve esim sinirle annenin evine git dedi. Ben de gittim. İlla ayrıntı mi vermem lazim. O laftan sonrada dünya dursa ben orada durmazdım. Tlefonum yanımda degildi. Anneme değil başka yere gittim.Ve esim anneme size mi geldi diye misafir gelmeden once aramış annem de.misafir gelecek diye bize gelmiş ve misafirlere de Arkadasınin acil bir durumu yüzünden gitmesi gerekti denmişti. Sonraki gun de ben kızı arayıp özür dilerim zaten ama esas konuyatakılmak yerine tali yerlere sapildi

Kocamda gözü var yazmamıssın sadece imaalarınız onu da aşmış durumda yazdığınız yazıyı tekrar okuyun bence

Ben sizi haklı buldum tek birşey dışında. Keşke eve geldiklerinde sizde evde olup mutluluk pozu verseydiniz. Evden gitmeniz ağır olmuş. Onun dışında eşinizi kiskanmaniz ve görüşmek istememeniz çok normal.hemen neden asilip kesildiniz anlamadım. Sanane benim eşimin yakisikliligindan kendi eşinin tipi bu kadar sorun olduysa evlenmeseydin ayıp bir söylem. Yakisiyorsunuz demeside dediğinin yanlış anlamaya çok çok müsait olmasından dolayı telafi etmek amaçlı bende hoş karsilamazdim haklısınız

Yeni evlilikle alaksi yokki bn esimi seviyorum ve hep kiskanirim seven kiskanir bnm esimde bni kiskanir

Yanlışsın; kendini eşinden aşağı gören, özgüven problemi olan, kendisini değersiz çirkin işe yaramaz zayıf ve basit görenler böyle acaip kıskançlık tripleri atar sadece...Psikoloji ilmi böyle diyor vallahi

Bende bişey olmuş sandım
Eşin yakışıklı demiş üstüne bi de siz yakışıyorsunuz demiş, yani ikinize de iltifat etmiş kadın
Bende sandım sulandı yılıştı filan , fersah fersah kaçacak ne var
Evi terk ettim de misafirimi annem ağırladı filan, çok ama çok abartıyosun
Yarın birgün gerçek bir sorunla karşılaşınca neler yaparsın kestiremiyorum

Ne abartmışsınız ya.
Saçmalamışsınız resmen.
Ne var bu lafta? Biraz sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…