"Senin eşin yakışıklı maşallah" !!!

sizde özgüven eksikliği var sanırım bukadar ortalığı ayağa kaldırmıssınız çok normal birşey söylemiş yakısıyorsunuz da demiş bu art niyet neden

Hayir söylememesi gerekiyor çünkü onun esi sonucta ve kiskanacağini bilmesi gerek sozlerine dikkat etmesi gerek bu konuda hemfikirim konu sahibiyle

senin eşin çirkin sen daha güzelsin deseler hoşuna gideçek mi peki. abartıyorsunuz yeni evli misiniz bunda kıskanılacak ne var saçmalıyorsunuz sanki adamı ellemek için bahane üretiyo ya da dekoltesini açıp önüne koyuyor

Ne var bunda, yazını hala okuyorum ama gelemedim dert noktasına...

Yok artık
Benim hoşuma gider eşime yakışıklı denmesi. Hee bariz bi asılma durumu filan olsa neyse, o kadar abartmışsınızki yazık valla boş yere bitirmeyin görüşmeyi, bişey yok ortada

Bence sizin şimdi yapmanız gereken akşam misafirliğe çağırmanız ve geçen evde olmadığınızı güzel bir dille anlatmak bu konuyuda unutmak. Yoksa hiç aklınızdan çıkmaz benden size tavsiye

İyi de keşke eşim de seninki gibi yakışıklı olsaydı dememiş ki sıradan olmuş bir olayı söylemiş.

Yeni evlilikle alaksi yokki bn esimi seviyorum ve hep kiskanirim seven kiskanir bnm esimde bni kiskanir

Eşini beğenmediğini sanmıyorum. Sadece insanların yorumlarından etkilenmiş bunu anlatmış size. Nerden bilsin siz kötü niyetlisiniz herkesi potansiyel avcı görüyorsunuz. Kadın size de güzel demiş bu arada. Örtük anlamda. İnanın hiç kötü niyet göremedim. Ayıp yaptığınız. İyki eşimin arkadaşlarının ve kendi arkadaşlarımın sizin gibi eşleri yok

Haksızsın lafzına hazır olarak actim konuyu. Ama okursaniz yorumları hakarete varacak laflar var. Ayıp ya. İnsan kendine yakıştirmaz öyle lafları. Ben kocamda gözü mu var dedim. Sadece rahatsız oldum dedim. Ayıca cok samimi olduğum biri bile degil. Ne özel hayatımı ne de aile yaşantımı bilir. Sadece üni ve çalışma hayatıdır muhabbetimiz. Sanki dostum dediğim biri demişti ben bu tepkiyi vermişim gibi davranıyor herkes. Yakin arkadaşlarım da eşimin yakışıklı olduğunu der. psikopat muamelesi yapmak nedir ya.

Kocan neden senden habersiz tamam diyor? Ben hakli buldum sizi . Size sormadan kimi getiriyormus ya cok sacma.Evin hanimi sizsiniz.

Ha cekip gitmekle hata yapmissiniz sonucta sizin eviniz orasi. Kocana sinirlendin o an oyle yaptin tamam . Sonradan yaptiginin yanlis oldugunu anladin mi cekip gitmekle?

senin yanlışın kızın konusmasını eşine anlatman bence.. bu arada kötü niyetle konustugunu zannetmiyorum ki bunu neden sana söylesin. İçinde kötü niyet olsa sana bunu söylemezdi çünkü biz kadınlar zekiyizdir.. sen görüş bence eşini de karşına alma..evliliğini zehir etme tadını çıkar canım

Ee tabi bu arada o (yakisikli esinde )totosu tavan yapmistir..aynen devamzirveye ulasir yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…