Hayir söylememesi gerekiyor çünkü onun esi sonucta ve kiskanacağini bilmesi gerek sozlerine dikkat etmesi gerek bu konuda hemfikirim konu sahibiyle
Hakliyim dimi monecotoEsiniz yakisikli demesi sacma sadece yakisiyorsunuz dese bi sorun yoktu
Hakliyim dimi monocetoEsiniz yakisikli demesi sacma sadece yakisiyorsunuz dese bi sorun yoktu
Hakliyim dimi monecoto
Hakliyim dimi monoceto
Ne var bunda, yazını hala okuyorum ama gelemedim dert noktasına...
bende misafiri gelecekken evden ayrılma kısmını okudum iki kere.Ne var bunda, yazını hala okuyorum ama gelemedim dert noktasına...
Yeni evlilikle alaksi yokki bn esimi seviyorum ve hep kiskanirim seven kiskanir bnm esimde bni kiskanirsenin eşin çirkin sen daha güzelsin deseler hoşuna gideçek mi peki. abartıyorsunuz yeni evli misiniz bunda kıskanılacak ne var saçmalıyorsunuz sanki adamı ellemek için bahane üretiyo ya da dekoltesini açıp önüne koyuyor
Nasil nasilHee haklısın siz özelde pışpış yapın
Haksızsın lafzına hazır olarak actim konuyu. Ama okursaniz yorumları hakarete varacak laflar var. Ayıp ya. İnsan kendine yakıştirmaz öyle lafları. Ben kocamda gözü mu var dedim. Sadece rahatsız oldum dedim. Ayıca cok samimi olduğum biri bile degil. Ne özel hayatımı ne de aile yaşantımı bilir. Sadece üni ve çalışma hayatıdır muhabbetimiz. Sanki dostum dediğim biri demişti ben bu tepkiyi vermişim gibi davranıyor herkes. Yakin arkadaşlarım da eşimin yakışıklı olduğunu der. psikopat muamelesi yapmak nedir ya.Arkadaşım içinde sıkıntı olan sensin, yorum isteyen de sensin annen ve esin de abarttığını düşünmüş zaten, biz de öyle düşündük bu durumda insan bir döner kendine bakar,bakamayacaksa ille haklıyım diyosa da konu açmaz
Nasil nasil
senin yanlışın kızın konusmasını eşine anlatman bence.. bu arada kötü niyetle konustugunu zannetmiyorum ki bunu neden sana söylesin. İçinde kötü niyet olsa sana bunu söylemezdi çünkü biz kadınlar zekiyizdir.. sen görüş bence eşini de karşına alma..evliliğini zehir etme tadını çıkar canımMerhaba hanımlar
Eşimin bir arkadasinin eşiyle hem yaşımız, hem okuduğumuz bölümler hem de işlerimiz ayni. Ayni dönemlerde evlendik. Belli bir samimiyetimiz vardı.
Yazın birlikte pikniğe gitmiştik. Eşlerimizin kalabalık arkadaş grubuyla, erkekler voleybol oynuyordu biz de öyle bir taraftan dolanırken bir yandan da onlara bakıyorduk. Kız dedi ki "evlendigimizde eşimi bana yakistirmadilar. Daha yakışıklı olmalıydı esin dediler, yanımda çirkin kalıyormuş. Ama senin esin maşallah yakışıklı siz yakışıyorsunuz." Dedi. Eşiyle de sevgi dolu filan duruyorlar oysa. Ben de sinir kat sayisi tavan yaptı. Önemli olan anlaşabilmek, birlikte güzel yaşlanmak falan filan dedim.
Ama sinir oldum bir daha kızla görüşmemek için uğraştım. Görüşmek istemediğimi farkeden eşim de aşırı ısrarcıdır birseyi öğrenme noktasında, ben de biraz anlattım ama ayrıntı vermedim havaya girmesin diye.
Bir kere evime geleceklerdi. Müsait misiniz demisler, müsaittik ama esim bana sormadan tamam demiş. Eşimle de tartışmıştım o gun çektim gittim evden, annem ağırladı misafirlerimi. Aklımda haliyle o kızı görmek istememek de vardı.
Annemin de olaydan haberi var. Kızı annesini falan da tanıyor hatta seviyor annem.
Simdi esim de annen de benim yanlış anladığımi çok abartmayıp görüşmemi istiyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz? Yanlış mi yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?