senin gibi annenin (anne demeye utanıyorum) allah belasını versin...

mrymfyza

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
563
273
18
29
ya nerden basliyim nasıl bitireyim cümleleri mi inanın bilmiyorum.... sadece içim acıyor hemde çoookkkk. bir akrabamız var annemin teyzesinin gelini. çok sıkı fıkı değildim. bir iki kere gördüm o kadar. sarışın renkli gözlü.. pek bir önemi yok gerçi, insan değilmiş çünkü...

3 tane kızı vardı, en son gördüğüm de küçüklerdi yavrucaklar..

bir gün annemden telefon geldi. kızım teyzemin gelini üvey dayısına kaçmış !!!!

evet yanlış duymadınız, 3 tane kızını bırakıp dayısıyla çekip gitmiş. not bırakmış ben üvey dayimla evleniyorum beni aramayın diye..
ALLAHIM....

Bu nasıl insanlık bu nasıl vicdan ve bu nasıl adiliktir. beynim duruyor, kanım donuyor yazarken..

velhasıl gel zaman git zaman kizlar yurtta büyümüş genç kız olmuşlar. biri 9 biri 16 biri 18 yaşında pırlanta gibi 3 genç kız.. annemin teyzesi hep okutmuş şuan meslek okuyorlar..

dün bize geldiler, en son gördüğüm de küçücük daha emzik emen kızlardı. koskocaman olmuşlar. ve ben tanıyamadım.. anneme döndüm anne bu güzel kizlar kim dedim ve oda "kızım teyzemin torunları tanımadın mi "dedi ve tebessüm ettiler .. gözlerim doldu hemen lavaboya kaçtım elimi ağzımla kapattım ve hüngür hüngür ağladım... şuan yazarken bile inanın göz yaşları mi tutamıyorum... o küçücük kizlar büyümüş kocaman olmuşlar. etrafimda abla abla diye gezindiler parka götürdüm gezdirdim geceye kadar eğlendik sabah oldu kahvaltı hazırladim yedi ve gittiler. ama hala kendi mi toparlayamadım yarın eşim gelicek evimize donucez ve hala ben bende değilim kizlar... çok üzüldüm çok.. şimdi anneye gelelim...

eeehhh be namussuz.
eeehhh be s*refsiz...
nasıl bıraktın 3 yavrunu? nasıl mutlu olabiliyorsun onlarsız. ben kızım ağlayınca dayanamıyorum. hepimiz öyle gerçi..
sen nasıl bir mahluksun, vicdansız...

haa bu arada 2 tane kullanmadığım telefonum vardı dokunmatik bilindik marka. birini birine birinide diğer kıza verdim yurtta belki arkadaşlarıyla konuşurlar falan diye. keşke elimden daha çok şey gelseydi. bir günlük te olsa eglendirebildiysem,ne mutlu bana..

bunu neden söyleme ihtiyacı hissettiniz? başkalarının hayatlarını bile kendisine çeviren, bütün herşeyi kendisiyle ilgili hale getiren bir şey okudum burda. neyse aman bana ne. size ne diyeceksiniz.
yazasım yok uzun uzun yazardım ama.

hayır sadece sizinle paylaşmak istedim kötü bir niyetim yok

Arkadaş paylaşmak istemiş içini dökmüş, ne var bunda?

bundan bahsediyorum neden paylaştınız diye.
yazasım yok inanın yoksa uzun uzun yazardım analizini.

Okurken cok uzuldum cocuklarin adina malesef yeri dolmayacak bir bosluk annesizlik.sizi de takdir ettim çok merhametli yaklasmissiniz Allah yollarini acik etsin ins hep iyi insanlarla karsilastirsin

Okurken cok uzuldum cocuklarin adina malesef yeri dolmayacak bir bosluk annesizlik.sizi de takdir ettim çok merhametli yaklasmissiniz Allah yollarini acik etsin ins hep iyi insanlarla karsilastirsin
amin cumlemizi inşallah yorumunuz için çok teşekkür ederim

Kadın hala o adamla mı evli ? Hıc arayıp sormadı heralde herhangi bı pısmanlık telafi bısey yazmamışsınız

Kadın hala o adamla mı evli ? Hıc arayıp sormadı heralde herhangi bı pısmanlık telafi bısey yazmamışsınız
yok galiba evli hala hiç arayıp sormamış belki de sormuştur bi bilgim yok olsa haberim olurdu. ama ne kadar adice değil mi

Sizinle alakası olmayan bir konuda sırf kadını burda ayıplattırmak, kendinizi de biraz olsun övmek için konu açmışsınız gibi duruyor. Size tavsiyem, kimseyi kınamayın ayıplamayın zira yarın öbür gün ne olacağını bilemezsiniz bu bir, yaptığınız iyiliklerden de pek bahsetmeyin çünkü çok itici görünüyor bu da iki.

Ayrıca kızlara o kadar iyilik yapmışsınız, parka götürmüşsünüz ama annelerinin hatasını ve ailelerinin özel meselesini burda kaç kişinin girdiği bir platformda paylaşmaktan da geri kalmamışsınız. Sizce kızlar paylaşmanızı isterler miydi? Bence istemezlerdi.

Dusuncenize saygi duyuyorum ama ben sizin gibi düşünmüyorum eger o kizlarin ismini vermiş olsa ya da biz onları tanıyor olsaydık tabiki gurur kirici olabilirdi ama burada sadece durumdan bahsetmiş.Yapılan iyilikten bahsetme konusundaysa bence hayattaki kötü şeylerden konuşulduğu kadar iyilik ve guzelliklerden de insanlara örnek olması açısından konusulmali.Genelde bu platformda sorunlardan ve yaşanılan kötü olaylardan bahsediliyor ama o da duygulandığı için içini dökmek istemiş zira bunu da belirtmiş zaten yazısında.

Kendi ailesiyle ilgili olan bir şeyi burda paylaşır mı mesela kendi annesi ya da kız kardeşi aynı şeyi yapmış olsa "senin gibi annenin" diye başlık açıp burda yuhalatır mı? Niye söz konusu başkaları olduğunda rahatça, sınırsızca konuşabiliyoruz? Ayrıca konu sahibi kızlara o kadar üzülmüş olay olduğunda ağlamış da yıllardır nerdeymiş, dikkat ederseniz kızlar yurtta büyümüş konu sahibi ilk gördüğünde kızları tanımamış bile. Kızlar bu yaşa gelene kadar bir kez olsun ziyaretlerine gitmiş mi? Eğer yapılan iyiliklerden bahsedeceksek yıllar içinde kızları ziyaret etmişse, bir saçlarını okşamışsa, varlığını hissettirmişse amenna buyursun anlatsın ama kırk yılda bir gördüğü kızlara hazırladığı kahvaltıya, verdiği telefona kadar anlatmak komik oluyor.

düşüncenizi anlıyorum fakat senelerceeeee köyde kalmışlar. telefon dahi hiç birşey kullanmalarına izin vermemiş babası. o zaman daha çok küçüklerdi. ve bizden kilometrelerce uzaklardı. sadece bu sene yurda başlamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…