Senin gibi bir kadın olsam. Dedi.

Görümce seni kiskankmis. Kendini "senin gibi olsam kapi önüne koyulurdum ama bak muhtesem sekilde atletleri bile ütülüyorum" diye avutuyor. Sanki çok hamarat yada köle olmak iyi birseymis gibi.

Oda biliyor aslinda senin durumun daha güzel oldugunu, olmasi gereken oldugunu. Görümcenin 10 da birini yapiyorsun ve daha çok deger görüyorsun. Ve görümcende o cahilik ile bu duruma anlam veremiyor. Ideal gelin ve es rolünü oynarken niye o kadar deger görmüyor? Bilmiyor ki çok yapan az deger görür.

Ancak eger esin, görümcenin 1 lafina bakip tavir degistirecekse, bu görümcenin suçu degil. Gelmis maçoluk taslamasin bir zahmet. Esin ile bu konuyu konusabilirsin. Yani teori üretmektense, esin ile dürüstçene konus. Ev düzeni üzerine, görümcenin laflari üzerine konus. Onun beklentileri neymsi, seninki ne,.. Ve görümce bir daha böyle konu açtiginda esinin biraz terslemesini tembih et. Ezik durmasin. Erkegin ev isi yapmasi eziklik degil, olmasi gereken çünkü.

Ya bir de iyi kadın olmanın ölçüsü iyi temizlik yemek mi hiç zannetmiyorum. Bir arkadaşım var evinde yemek pişmez öyle temizlik vs de çok yapmaz ama kocası ağzının içine düşer resmen düşer yani. Ha ben de öyle temizlik için pek kendimi yormam yemek desen çocuktan fırsat bulup aç kalmayacak kadar yapıyorum. Üç günlük dünya kendimi o kadar yıpratamam

Tamam kötü niyetle söylememiş ama herkesin aklı var. Bir lafın söylenip söylenmeyeceğini bilmesi lazım. Hele de eşinin yanında halt etmiş, üstelik üç kere diyorsun. Bir daha böyle konuşmamasını açıkça söyle bence

Aslında o kocasının ne kadar anlayışsız, huysuz bir insan olduğunu anlatmak istemiş.
Ama anlatamamış. Üslup sıkıntılı.. :S
Kesinlikle zaten bugüne kadar hep üslupla sıkıntınoldu mesela görümcem özünde belki iyidir ama hep yanlış telaffuz ediyor her şeyi bunda öyle oldu herhalde

İşini rahatlattığım doğru buraya yazınca içim bir ferahlıyor gerek eksik gördüğümle gerek söylenen yapılanlarla. Ayrıca dikkate alıyorum bazı yorumları mesela artık daha sağlıklı yemekler yapıyorum daha dikkat ediyorum birçok şeye. Bu yüzden eşimin cıngar çıkarması saçma olur ayrıca çok rahatsız ise kalkıp yapabilir sonuçta o da bu evde yaşıyor. O halimin yanlış olduğunu biliyordum hatta o konudaki durum şuydu ben yapamıyorum yani bir şeyler yaparken kızımın ağlaması üzüyordu beni veya yapmayı gerçekten bilmediğim için yapmıyordum he şuan değişti mi hala yapmadıklarım var ama yemek konusunda deniyorum çok yoruluyorum ama yapmaya çalışıyorum

Aklıma geldi ama ortam çok gergindi altından kalkamam diye korktum

Aslında yapıyırum silkeleneli çok oldu

Yalnız ben de çalışan bir bayanım. Burayı atlıyoruz. He bu durum düzeldi ama atanmasını istemiyorum üstüne gelmeyin diye diyim dedim

Eşim bunu birkez daha açarsa mutlaka konuşurum çünkü kızım ve hala kuruyorum kendimi en iyisi bir an bulup konuşabilmek. Eşim son zamanlarda çok değişti zaten yani anlam veremiyorum birde bu etkilenme olunca ya ben onu tanımıyorum demeye başladım biraz biraz. Gözlem yapmalı ve gereken zamanda gerekene cevap vermeliyim sanırım çünkü bu hep önüme gelebilir şuan bile beni rahatsız etti. Görümcem de tam dediğiniz gibi birisi kendisini iki don ütületince bir şey sanıyor. Mesela diyor ki şu kocaman evde eşimin bana şunu da yapmıyorsun eksik diyeceği bir şey yok. O kadar saçma geliyor ki bana bu neden demesin eksik olsun hatta o yapsın biz hizmetçi miyiz?

Bende dediğine katılıyorum gerektiği kadar olmalı neden temizlik yapmak yerine kitap okumuyor ya da yürüyüşe çıkmıyor mesela insanlar şaşırıyorum. Ben alır kitap okurum bir gider kahve içerim motive olurum kızlarımla oynarım hep iş iş bana saçma geliyor birde hep yapıyorsun yani sonu yok ki bunun

Birde laf edince en yanlış anlayan taraf oluyorum aslında amaçları kötü konuşmak değil çok garipler ya cidden bu kadar olmaz denen cinsten

Kesinlikle ablasından etkilenmiştir birde erkeklik gururu var ya .Çok biliyorsan sen yap de eşine kapat konuyu .

Yani ben seni anladım. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin anlamı yok. Kardeşinin yanında söylemeseydi bari
Evet işte en çok ona kızdım zaten. Mesela onlara garip gelebilir benim rahat olmam çünkü onlar ailecek çok titizler baya yani ben eşimin ailesinin evini görümcemin evini hiç dağınık dahi görmedim ben öyle değilim yalan değil ama ben mutluyum onlar aşırı mutsuz çünkü hep yorgunlar hep ben bir kahve içerim iki kitap okurum böyle mutlu olurum ya da kızlarımla yaptığım her etkinlik benim için paha biçilemez mutluluk biliyorlar benşm önceliğim temizlik yemek vs değil onlardan farklıyım bunları kendi aranızda konuşun ama eşimin yanında baakkk artık bir şey de demek bu yani sırf onların standartına uymuyorum diye o kadar saçma ki.

Kesinlikle ablasından etkilenmiştir birde erkeklik gururu var ya .Çok biliyorsan sen yap de eşine kapat konuyu .
Eşime toz gördün mü al dağınık mı geldi topla diye diye alıştırdım onu her şeye bana şimdi bu lafı duyunca bir ayarlama falan yani benim ilmek ilmek işlediğim kocamı ayarlı bir delikanlı yaptı lasın 3 kez dedi resmen ama ya konuşurum eşimle ya kavga ederim çünkü üzüldüm

Bence siz ona iyi bi laf koysaydınız aklı varsa üstüne de alınırdı iyi olurdu ona ne terbiyesizlik . Mesela ben olsam orospuluk mu yaptım kapı önüne konucam derdim. Yok ya valla kadının düşmanı yine kadın. Kötü niyetli belli öyle olmasa abisinin yanında demezdi bu lafı

+1+1❤❤❤❤❤❤

İşte ben dile getirmek istemedim ama böyle düşündüm kapıya konacak ne yaptım bu mu yani dedim içimden ama ortam çok gergindi daha ileri gidebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…