Senin karın da az değil demiş

ben olsam çocuğumu da göndermem. zaten eşin babasıyla konuşmuyormuş. seni sevmeyen senin olanı da sevmesin. yüzsüzler

"merhaba kızlar bu sefer konum Görümcemle alakalı. Görümcem eşimden beş yaş küçük benden 10 yaş büyük"

konuyu devam okuyamiyom.. buraya takilidim iyimi.. esin diyelim 35 yasinda ise.. görümcen 30.. sense 20 mi oluyon? cok degilmi yaaa

7.5 aylık bebeğim

ben ona mı sorucam yeğenimi alırken.... buraya takıldım ben. Fena takıldım hemde. Hadsiz bir görümcen var...

o kısma hiç girme kızı adam hesabına almamalarının sebebi direkt bu zaten farkında değil.

Bebek alınır gidilir mi yahu
Sevecek olan gelir sever . .
Mesafeni koru . .

o kısma hiç girme kızı adam hesabına almamalarının sebebi direkt bu zaten farkında değil.
Haklısınız belki de. Aramızdaki yaş farkı, ailemin İstanbul'da benim İzmir'de yaşıyor olmam, annem babamın ayrı olması, babamın bir başkasıyla evli ve çocukları olduğunu evlendikten sonra öğrenmem ve eşimin ailesinin tüm bunlara şahit olması, annemle bazı olaylardan ve bana yıllarca gösterdiği şiddetten ötürü bir buçuk yıldır görüşmemem, okulumu (Boğaziçi üniversitesi ) aşık oldum diye bırakıp gelmem burada hukuk fakültesine başlamam devamında gelen çocuk lohusalık depresyonu, okula giderken çocuğu bırakacak kv den başka insan olmayışı vs.. Ben bazı şeylere bile bile lades dedirttim

haaaaaaa... anladumm.. olsun onlar (görümcen, kv, kp, ama bu arada kocanda..) yaslanip yüzlerinde derin derin kirisiklar ulsunca konusahibimz fistik gibi duruyor olucak..

Eşimle dün evlilik yıl dönümümüzdü. 2 yıllık evliyiz. Çok şiddetli bir kavga ettik ve bana her türlü küfür ve hakareti savurdu. Nereye gideyim ben şimdi? Gitsem ya çocuğumu elimden alırlarsa Nasıl yaşarım? Babamla kendisinden 20 yaş küçük eşinin evine mi gideyim, annemin evine gidip psikolojik ve fiziksel şiddete mi maruz kalayım?

hayat bu elbetteki çetrefilli yollardan geçeceksin daha çok gençsin toparlanmak ağırlığını koymak senin elinde..şimdi keşke demenin zamanı değil ama keşke neredeyse baban yaşında bir adamla evlenmeseydin,ama olan olmuş Allah bir de evlat nasip etmiş ..ama o bebek çanta değil bundan sonra ağırlığını tam koy..gerekirse kocana restini çek ,o da ağırlığını koysun.

okulun ne zaman bitiyor diye soracağım ama daha başındasındır dimi..

Simdilik otur oturdugun yerde.. biryere kimildama.. zaten adam olacak karsisini evden göndermez, kendi ceketinio alir gider..

Belki sinirlenmistir.. Tabii bu bir özür degil.. ama sen bu öfkeyle sakin ha biryere hareket etme..

Hayır yatay geçiş yaptım son bir senen var
o zaman çok az sabret..kan kus kızılcık şerbeti içtim de..mesleğin çok parlak olacak Allahın izniyle ondan sonra sıkıyorsa çocuğunu alsınlar hadi..kendine bir yol çiz..yol haritanı şimdiden belirle.

Simdilik otur oturdugun yerde.. biryere kimildama.. zaten adam olacak karsisini evden göndermez, kendi ceketinio alir gider..

Belki sinirlenmistir.. Tabii bu bir özür degil.. ama sen bu öfkeyle sakin ha biryere hareket etme..
Bana dün akşam al çocuğunu s... Git evimden Dedi ve daha nice küfürler..

olabilir.. ama sen biryere kimildamiyorsun.. ve sakin kaliyorsun.. apar topar biryere gidemeyecegini bildigi icin miktir ediyo zaten.. tamam ev bakacagim, de.. sonra bir kac gün aradan sonra da ev buldum desen.. hicbiryere göndermez.. ahanda buraya yaziyomm.. tabi güzel bir durum mu degil... zor hayatin be güzelim..

Ya yanlış anlama canım benim ama evliliğinde sorun yaşayanların hep aileleri de sıkıntılı. ya ailenin durumu yok ya anne baba yok. sadece soruyorum. evliliği baba evinden kurtulmak için mi yaptın ?

Ya yanlış anlama canım benim ama evliliğinde sorun yaşayanların hep aileleri de sıkıntılı. ya ailenin durumu yok ya anne baba yok. sadece soruyorum. evliliği baba evinden kurtulmak için mi yaptın ?
Sorunun cevabına ben hariç herkes evet Dedi bu Zamana kadar. Ama evet galiba tüm o pisliklerden kurtulmak için yaptım. Babamın durumu çok iyi maddi yönden bir sıkıntımız yoktu ama babam sadece bana atm lik yaptı bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…