Senin oğlun benim kızıma sarılamaz tartışması

Kadının tutumu yanlış ama sarılmasını istemeyebilir. Benimde başıma buna benzer birşey geldi. Avm de 3-4 yaşlarında bir çocuk kızımın yanına geldi bebek bebek diye sevdi kızım bebek arabasındaydı birden parmağını kızımın ağzına soktu. Elini çek canım dedim çekmedi mecburen ben tutup çektim. Dışarda her türlü hastalık var bu konuda hassasım. Ama dediğim gibi Kadının tepkisi yanlış güzel bir dille uyarabilirdi.

kendisi kaybeder.. çocuga ileriye dönük,uzun vadeli düşünerek bazı şeyler öğretmek lazım..
etrafında bebekli yakınları mutlaka vardır herzaman bu konularda başı yorulacak herkesle arası kötü olacak ama bunu göremiyor o manyak..

Yeni nesil ebeveynler beni gelecek adına acayip endişelendiriyor. Birbirinden tiksinen, asosyal nesiller büyüyecek gibi.

Afedersiniz yeni kuşak bu kafayla yetiştirilirse mal gibi olur. İnsan ilişkisi kuramayan, insan ilişkilerinin önemini bilmeyen, 2 lafın belini kıramayan, steril mal gibi insanlardan oluşan bir topluluk oluruz. Bunun canlı örneği Almanya, insanların hiçbir aurası, albenisi yok, dümdüz 5 dk sohbet edemeyen, mesafeli garip tipler. Kötü insan değiller ama mal gibiler, robot gibiler....bu kafayla gidersek içimiz Arabistan, kültürümüz Batı Avrupa olur.

Benim kızım da sizinki gibi komşularım diyor o huy hiç iyi değil Yok biri ile gider iyi ki benim kızım öyle değil vs.
Bende çok bunalıyorum o yorumlardan bu benim çocuğumun karakteri benim elimden değil ki .
Hiç görüşmüyorum eskisi gibi .
İnsan görünce canavar görmüş gibi kaçması ,
Sorununu anlatamayıp annesinin kulağına söyleyen çocuk istemem açıkçası çekingen içine kapanık olmaz mı ileriye dönük düşünmek gerekiyor.
Öyle cool olunmuyor maalesef asosyal olunuyor .

Oğlunuz hızlı ve heyecanlı sarıldıysa diğer anne kızını itmeye çalıştığını düşünmüş olabilir ve çocuğunu o an öyle tembihlemeyi uygun görmüştür. Sizin direkt eleştiri ile kadınla konuşmanız bence yanlış.

Ayrıca çocuğunuz çocuk yani 3 yaşına gelen bir çocuk, bebek değil. Siz de ufaktan, her gördüğü çocuğa vb sarılmamasını tembihleyin evladınıza, kendi sağlığı ve güvenliği için en azından.

Benim görümceler öyle , konuşmayıp insanın yüzüne bakarlar kv az konuşan sevecen birini görünce gevezelik der . insanları anlamak mümkün değil.

Benim daha önce açtığım konuyu okusaydiniz.Benim çocuğum canayakın parkta çocuklarla oynamak istiyo ve çocuklar hic bişey olmadan seni sevmiyorum.Iteklemeler hircinlasmalar ve daha 3 yaşından küçükler.Ama ben çocukların neden öyle davrandığını anladim.Kk kadınları beni topa tuttu.Yok bilmem sizin çocuğunuz mıç mıç bazı çocuklar cool olur.Yapilan yorumlara hayret ettim.Yani çocukların o şekild e olmasına hayret etmiyorlar.Canayakin olduğu için benim çocuğuma laf söylediler.Ne dmeek ya cool o yaşta çocuk nerden bilsin.Konuyu bıraktılar yok ben boşluk yerine noktalama koymuşum.Onu konuştular.Cocuklari böyle yetiştirmeye devam etsinler.Böyle robot gibi bi nesil geliyo.Cocuk dediğin neşeli olur ya.Su çocukları rahat birakin

Aynen çok doğru hanımefendi.Benimde çocuğum canayakın bende mutlu oluyorum.Arkadaslik kurmak istiyo aslında bunlar normal şeyler.Karakter meselesi ve birazda yetiştirme tarzı.Sürekli çocuğa böyle davran söyle davran denirse o çocuk tabi hırçın olur.Tabiki kendini korumayı bilicek.O ayrı mesele

Ne alakası var ,konu sahibine suçlusun diyende olmadı ,her anne evladına yabancı çocukların sarılmasını istemeyebilir,çocuk bu sevgisini bu şekilde gösteriyor ama her çocuk kabul etmez

Konu sahibi genel olarak öfke kontrolünü saglayamiyorum diyor tek bu konu ile ilgili değil

Evet konu bu olay da değil konu şu dış dünyayı kontrol edemiyoruz ama kendimizi kontrıl edebilmeliyiz.böylece kayat daha güzel olur.savaştığımız aslında kendimiziz kimse değil.düşüncelerimizi değiştirmemiz gerek ve kendimizi tartışmadan ifade etmeyi öğrenmek.sorun bu.

Arkadaşım inşallah ettiğin mücadelenin meyvesini toplarsin yakinda

Konu çocuğumsa bir derece daha korymacı olabiliyorum.çünkü her durumda onu korumam gerejiyor gibi hissediyorum.onun güçlü bir annedi olmalı ana kavga etmemeliyim tabi o ayrı konu

Arkadaşım inşallah ettiğin mücadelenin meyvesini toplarsin yakinda
Daha iyi olabilmek adına o kadar çalışıyorum ki bilemezsin.kötü bir insan değilim ama hayatımda bazı şeyler yolunda değil kendimi artık üznek istemiyorun artık.ya da sinirlenmek istemiyorum.ama bunyyapmak kolay değil ve bir süreci gerektiriyor uzun bir süreç kolay olmatabilir çünkü geçmişten getirdiğimiz bilinçli ya da bikinçsi milyonlarca tecrübe var

Konu çocuğumsa bir derece daha korymacı olabiliyorum.çünkü her durumda onu korumam gerejiyor gibi hissediyorum.onun güçlü bir annedi olmalı ana kavga etmemeliyim tabi o ayrı konu

Sen aslında çok bilinçli ve güçlü bir annesin hatalarının farkina varmissin ve bunun için mücadele ediyorsun inşallah istediğin gibi bir insan olursun ,çoğumuz hatalarimizla zaman zaman yüzleşmekten korkarız

Cocuguna sarilinmasini istemeyebilir ama bunu kendi cocuguna basbasayken ogretecek. Baskasinin cocugunu rencide ederek, baskalarina bagirarak degil. Bu sekilde yetistirdigi cocuk sorunlu bi cocuk olacak hadi orasi onu ilgilendirir ama bu kadinin cocugunun ozguvenini kiramaz, onu utandiramaz. Vurmus dahi olsa baskasinin cocuguna hele ki bu yastaki bi cocuga kizamaz, tersleyemez. Herkes kendi cocugunu egitsin. O yuzden diger kadin yerden goge haksiz konu sahibi de dibine kadar hakli.

Evet anlatmak istediğim sizin anlatmak istediğiniz şeydi.sorun buydu bu olayda.teşekkür ederim

Farkındalık çalışıyorum bende bayağı işe yaramıştı ta ki bu olaya kadar

Haklısın ben zaten diğer kadını savunmuyorum asla sonuna kadar hatalı ama bu konu sahibi arkadaşımıza da haksızsın denmedi onu demek istedim
Sadece ben şöyle bir cümle kurdum ona manyak diyerek onun ayarına inmiş oldun yani bu tarz insanlarla tartışmaya hiç gerek yok kaçarak uzaklaşmak en mantiklisi

Ondan sonra çocuğum arkadaşlık kuramıyor, anne baba olmadan oyun oynayamıyor diye pedagog pedagog geziyorlar. Çocuğun karakteri öyledir o ayrı, onları tenzih ediyorum elbette. Ama bazı şeylerin de sonunu görmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…