- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Evet hsklısın bir tartışmada zaten iki taraf da farklı ölçüler de hem hsklıdır hem de haksız.haksız olduğum tarafı da yok değil hani.arkadaşlar tsmam gereksiz tartışmalara gerek yok.hepinize zamanınuzı ayırdığınız için teşekkr ederim.her yorum benim için ayrı ayrı de ğerlidir.farklı bakış açılarıdır teşekkür ederimHaklısın ben zaten diğer kadını savunmuyorum asla sonuna kadar hatalı ama bu konu sahibi arkadaşımıza da haksızsın denmedi onu demek istedim
Sadece ben şöyle bir cümle kurdum ona manyak diyerek onun ayarına inmiş oldun yani bu tarz insanlarla tartışmaya hiç gerek yok kaçarak uzaklaşmak en mantiklisi
Kızına renkleri ve sayıları öğretmesi için dadı olması mı gerekiyor?İlk kez gördüm avm nin oyun ktında.kızım red balonu tut.kızım blue balonu tut aferin kızıma.sonra kıza boncuklarla saymayı öğretiyor.o arada oldu.sanki anne değil de dadı falandı o.benim oğlum sapık değil dedim.çok kırıldım.
Küçücük çocuğun sapık olma ihtimali zaten yok da . Saçmalamış işte boşverinİlk kez gördüm avm nin oyun ktında.kızım red balonu tut.kızım blue balonu tut aferin kızıma.sonra kıza boncuklarla saymayı öğretiyor.o arada oldu.sanki anne değil de dadı falandı o.benim oğlum sapık değil dedim.çok kırıldım.
Bakın siz de korumacıyım diyorsunuz. O anne de kendine göre çocuğunu koruyor. Çocuğunuzu sapık olarak görmemiştir ama yaklaşmasını istememiştir kızına. Çok normal. O annenin normali o. İfade tarzı yanlış ama sadece ifade tarzı yanlış. Mesafeli çocuk isteyebilir. Çocuğum olursa ben de o şekilde yetiştiririm. Sizin çocuğunuzun sarılması belki kızı cidden rahatsız etti ve bunu annesi anladı. Kızına it falan demiş bir orası hatalı bence ama zaten sizde kadına manyak diyerek pekte farklı davranmamışsınız. Siz ne kadar çocuğunuza karşı korumacıysanız izin verin de diğer anneler de o kadar olsun yani. Kadında çocuğunu koruyor işte.Konu çocuğumsa bir derece daha korymacı olabiliyorum.çünkü her durumda onu korumam gerejiyor gibi hissediyorum.onun güçlü bir annedi olmalı ana kavga etmemeliyim tabi o ayrı konu
Sanki oğluma kötü niyetle sarılmış muamelesi yaptı.33 aylık bebek.konuş desen konuşamaz bile.gururum incindi
Bence namus düşünmemiştir. Ama konu sahibi 33 aylık, altı bezli, sanki kötü niyetle dokundu, kız bebek, erkek bebek vurgulariyla namus olayını kendi düşünmüş. Belki hastalık kapacak endişesi vardı belki mahremiyet eğitimi vermeye başlamıştı.Namusu mu gitmis? Tovbe estagfurullah...
Tşk görüşünüze saygı duyuyorumKötü niyetle veya iyi niyetle sarılmış olması önemli değil. Kızına insanların gelip sarılmasını istemiyor olabilir. Büyük birine dokunma izni vermezken küçük birinin sarılmasına izin vermesi 3 yaşındaki bir çocuğun kafasını da karıştırabilir. Belki sizin grurunuz kırıldı ama ben haksız bulmadım.
Aslında bu açudan haklısınız ama mahremiyet eğitim uluorta karşı tarafı rencide ederek verilmemeli.kenara çekersin çocuğunu kısık sesle eğitim verilse bence daha şık olurdu ve tartışma olmazdı sadece kırıldığım nokta buKötü niyetle veya iyi niyetle sarılmış olması önemli değil. Kızına insanların gelip sarılmasını istemiyor olabilir. Büyük birine dokunma izni vermezken küçük birinin sarılmasına izin vermesi 3 yaşındaki bir çocuğun kafasını da karıştırabilir. Belki sizin grurunuz kırıldı ama ben haksız bulmadım.
Bence namus düşünmemiştir. Ama konu sahibi 33 aylık, altı bezli, sanki kötü niyetle dokundu, kız bebek, erkek bebek vurgulariyla namus olayını kendi düşünmüş. Belki hastalık kapacak endişesi vardı belki mahremiyet eğitimi vermeye başlamıştı.
Mahremiyet egitimi veriyo olabilir, hatta gorup arttiriyorum belki cocugun alerjisi var biri dokununca her yeri kabariyo bile olabilir. Ama ne egitimi veriyosa bunu kendi cocuguna verecek. Basbasayken verecek. Karsi tarafi ve cocugunu rencide etmeden ogretecek. Sana sarilani it diyerek egitim verilmez, onun adi egitim olmaz. Bu kadin cok bildigini zanneden cahil bi annelerdenmis. Nolursa olsun 3 yasindaki bi cocugu itmesini nasil tembihler bi anne ya. Nasil bi bencillik. Sen cocuguna sarilinmasindan rahatsiz ol ama baskasinin cocugunu itmeyi ogret. Cunku dunya bi tek onun ve cocugunun etrafinda donuyor. Nasil hata goremediniz hayret ediyorum.Kötü niyetle veya iyi niyetle sarılmış olması önemli değil. Kızına insanların gelip sarılmasını istemiyor olabilir. Büyük birine dokunma izni vermezken küçük birinin sarılmasına izin vermesi 3 yaşındaki bir çocuğun kafasını da karıştırabilir. Belki sizin grurunuz kırıldı ama ben haksız bulmadım.
Kadinin da niyetini bilemeyiz bence. Insanlar iyice paranoyaklasti. Lisede bi arkadasimiz vardi yanindqn erkek sinek gecse ciglik atiyodu:)) boyle yetistim ben diyodu. Malesef sinifin alay konusuydu.Bence namus düşünmemiştir. Ama konu sahibi 33 aylık, altı bezli, sanki kötü niyetle dokundu, kız bebek, erkek bebek vurgulariyla namus olayını kendi düşünmüş. Belki hastalık kapacak endişesi vardı belki mahremiyet eğitimi vermeye başlamıştı.
Kötü niyetle veya iyi niyetle sarılmış olması önemli değil. Kızına insanların gelip sarılmasını istemiyor olabilir. Büyük birine dokunma izni vermezken küçük birinin sarılmasına izin vermesi 3 yaşındaki bir çocuğun kafasını da karıştırabilir. Belki sizin grurunuz kırıldı ama ben haksız bulmadım.
Benim kızımakimse sarılamaz diye bağırdı söz konusu kişi.şunu anlatmaya çalışıyor çocuğa üç yaşında veya değil biri sana sarılırsa it onu.benim üç yaiındaki velet böyle şeyler düşünemez.iğrenç geldi olay alerji olayı değil keike öle olsaydıBence namus düşünmemiştir. Ama konu sahibi 33 aylık, altı bezli, sanki kötü niyetle dokundu, kız bebek, erkek bebek vurgulariyla namus olayını kendi düşünmüş. Belki hastalık kapacak endişesi vardı belki mahremiyet eğitimi vermeye başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?