Senin oğlun benim kızıma sarılamaz tartışması

Evet hsklısın bir tartışmada zaten iki taraf da farklı ölçüler de hem hsklıdır hem de haksız.haksız olduğum tarafı da yok değil hani.arkadaşlar tsmam gereksiz tartışmalara gerek yok.hepinize zamanınuzı ayırdığınız için teşekkr ederim.her yorum benim için ayrı ayrı de ğerlidir.farklı bakış açılarıdır teşekkür ederim

Bende küçükken kızıma çok yaklaşılmasından hoşlanmıyordum. Benden 2 3 yaş küçük kuzenin tırnak izini hala yüzümde taşıyorum çünkü.
Ama vurana vur demek bana ilerde sıkıntı yaşayacak bir çocuk yetiştirildiğini gösterdi.

Kızına renkleri ve sayıları öğretmesi için dadı olması mı gerekiyor?
Eğlenirken öğretmeye çalışmış işte.
Diğer konuda o şekil öğretmesi yanlış tabi, o ayrı.

Küçücük çocuğun sapık olma ihtimali zaten yok da . Saçmalamış işte boşverin

Hanımlar,
bazı yorumlardaki birbirinize laf attığınızı okudum, konu sahibesine yorum yapın, kendi konularınızı bu konuya karıştırmayın.

Eski zamanlara göre mi değerlendirelim günümüze göre mi?

Eski zamanlar için ne var bunda yahu sevgiden de huylanılır mı diye yorumlar kadını toptan manyak ilan edebilirdik doğru.
Ama günümüz için herkes paranoyak olmuş. Evet millet sevgi altında bile art niyet arıyor.
Hem de şimdiki bebelerin her biri prens prenses.
Sadece sapıklık açısından değil mikroptan uzak tutup koruma adına bile
böyle mesafe istiyor anneler.
Uzaktan gülümsenmesini bile istemeyen ebeveynler gördük.
Buna hiç mi hiç şaşırmadım.

Üzülmeyin boşuna kişisel algılamayın.
Herkesin herkese tutumu bu artık.

Niye wc eğitimine başlamadınız
3 yaşında sonuçta
Muhakkak başlaman lazım altı bezli nedir
Hoş bezsiz olsa ne olacak çocuk sonuçta

Konu çocuğumsa bir derece daha korymacı olabiliyorum.çünkü her durumda onu korumam gerejiyor gibi hissediyorum.onun güçlü bir annedi olmalı ana kavga etmemeliyim tabi o ayrı konu
Bakın siz de korumacıyım diyorsunuz. O anne de kendine göre çocuğunu koruyor. Çocuğunuzu sapık olarak görmemiştir ama yaklaşmasını istememiştir kızına. Çok normal. O annenin normali o. İfade tarzı yanlış ama sadece ifade tarzı yanlış. Mesafeli çocuk isteyebilir. Çocuğum olursa ben de o şekilde yetiştiririm. Sizin çocuğunuzun sarılması belki kızı cidden rahatsız etti ve bunu annesi anladı. Kızına it falan demiş bir orası hatalı bence ama zaten sizde kadına manyak diyerek pekte farklı davranmamışsınız. Siz ne kadar çocuğunuza karşı korumacıysanız izin verin de diğer anneler de o kadar olsun yani. Kadında çocuğunu koruyor işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki oğluma kötü niyetle sarılmış muamelesi yaptı.33 aylık bebek.konuş desen konuşamaz bile.gururum incindi

Kötü niyetle veya iyi niyetle sarılmış olması önemli değil. Kızına insanların gelip sarılmasını istemiyor olabilir. Büyük birine dokunma izni vermezken küçük birinin sarılmasına izin vermesi 3 yaşındaki bir çocuğun kafasını da karıştırabilir. Belki sizin grurunuz kırıldı ama ben haksız bulmadım.

Namusu mu gitmis? Tovbe estagfurullah...
Bence namus düşünmemiştir. Ama konu sahibi 33 aylık, altı bezli, sanki kötü niyetle dokundu, kız bebek, erkek bebek vurgulariyla namus olayını kendi düşünmüş. Belki hastalık kapacak endişesi vardı belki mahremiyet eğitimi vermeye başlamıştı.

Tşk görüşünüze saygı duyuyorum

Aslında bu açudan haklısınız ama mahremiyet eğitim uluorta karşı tarafı rencide ederek verilmemeli.kenara çekersin çocuğunu kısık sesle eğitim verilse bence daha şık olurdu ve tartışma olmazdı sadece kırıldığım nokta bu

Mahremiyet egitimi veriyo olabilir, hatta gorup arttiriyorum belki cocugun alerjisi var biri dokununca her yeri kabariyo bile olabilir. Ama ne egitimi veriyosa bunu kendi cocuguna verecek. Basbasayken verecek. Karsi tarafi ve cocugunu rencide etmeden ogretecek. Sana sarilani it diyerek egitim verilmez, onun adi egitim olmaz. Bu kadin cok bildigini zanneden cahil bi annelerdenmis. Nolursa olsun 3 yasindaki bi cocugu itmesini nasil tembihler bi anne ya. Nasil bi bencillik. Sen cocuguna sarilinmasindan rahatsiz ol ama baskasinin cocugunu itmeyi ogret. Cunku dunya bi tek onun ve cocugunun etrafinda donuyor. Nasil hata goremediniz hayret ediyorum.

Kadinin da niyetini bilemeyiz bence. Insanlar iyice paranoyaklasti. Lisede bi arkadasimiz vardi yanindqn erkek sinek gecse ciglik atiyodu:)) boyle yetistim ben diyodu. Malesef sinifin alay konusuydu.

Benim kızımakimse sarılamaz diye bağırdı söz konusu kişi.şunu anlatmaya çalışıyor çocuğa üç yaşında veya değil biri sana sarılırsa it onu.benim üç yaiındaki velet böyle şeyler düşünemez.iğrenç geldi olay alerji olayı değil keike öle olsaydı

Ya ben başka bir şeye takıldım çocuğunuz neredeyse 3 yaşına girecek niye hala yeni doğan gibi 33 aylık diyosunuz 2.5 yaşında diyiverin işte

Anneler dünyadaki tek çocuğun kendilerinde olmadığını anladığı zaman tüm sorunlar bitecek belki de sarilsa ne olur minnoş. Dokunulmazlığı varsa çocuğunu halka açık mekanlara sokmayacaksin.

Çoğu anne, 2,5 - 3,5 yaşında yazıyor.

Anne adayları da haftaları.

33. Aya kadar sayılıyor mu doğunca

Kendi cehaletime güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…