Seninle uyumak istiyorum

Birlikte uyumak istemediğim biriyle sevgili olmazdım. Ama anlıyorum sizin ne demek istediğinizi de. Ben olsam terslemezdim, negatif bir yorum yapmazdım aslında karşımdakiyle aramdaki ilişkiye bağlı. Tabi ben "ben de uyumak isterim dersem bana bakış açısı değişir mi" diye düşünen biri değilim ondan da olabilir.

Bence yerinde bir cevap olmus.
Belki de sizi denemis olabilir oyle degilse bile siz reddedince oyleymis gibi davranabilir bozuldugunu caktirmamak icin
Valla bisürü şey yazdım mesajda izah etmeye çalıştım düşüncelerimi tek yazdığı şey peki canım oldu

ben onunla uyumak istiyorum tabiki, ama kafasında çizdiği genel kız imajı nasıldır ne değildir tam bilmediğim için yanlış anlaşılmak istemedim ve tamam hadi uyuyalım diye olaya dalmak istemedim

umarım + gerçekten eklenmiştir çünkü hakkımda farklı düşünmesini ve sırf böyle bişeyi henüz erken bulduğumu söylediğim için benden uzaklaşmasını istemem.
Kabul etseydiniz de acaba daha önce kimlerle uyudu diye düşünecekti. :) asıl o zaman uzaklaşırdı bence. Doğru olanı yapmışsınız. Hep aynı zihniyet.

Kabul etseydiniz de acaba daha önce kimlerle uyudu diye düşünecekti. :) asıl o zaman uzaklaşırdı bence. Doğru olanı yapmışsınız. Hep aynı zihniyet.
bu açıdan düşününce bencede mantıklı olanı yapmışım gibi:) yoksa kim istemez sevgilisinin kokusu burnunun dibinde olsun göğsünde uyusun ama işte ah bu zihniyet böyle ne yazık ki. on kere düşünüyorum bişey yazarken yanlış anlaşılmıyım diye:)

Denenmemiş alenen ne istediğini söylemiş.
Eğer ilişkinize senin baktığın açıdan bakıyorsa seni anlayacaktır. Olaki sırf kaybederim korkusundan hazır olmadığın bir şey yaşarsan ileride sıkıntı çekebilirsin..
Eğer ilişki taktiği olarak bakıyorsan çok yakında uyursunuz

%50 taktik %50 onu gerçekten tanımak diyelim çünkü cidden kafa yapısını daha tam çözebilmiş değilim beni deniyor olma ihtimali üzerinden baktım ilk başta olaya bu yüzden dalmak istemedim hahah:)

Kabul etmediniz diye kötü birşey düşünemez hakkınızda ama kabul ettiniz diye çok şey düşünür ve hatta Umar da Umar. Bizler duygusal yönden bakarız onlar altında çok şey arar. ilişkiniz otursun birbirinizi tanıyın. Yanlış anlaşılmaya müsait herşey. 1 ay çok kısa bir zaman.

Tabii ki seninle sadece uslu uslu uyumak istiyor

Bence cok haklisin. Hatta ilk defa yanina gelecegi zaman senjn evinde bile kalmasin misafirlige bile cagirma yani o derece. Onun gozunde inanilmaz kiymetli olacaksin. Maalesef erkekler tek hucrelilerden bir tik ustteler ve agizlariyla hadi bana ver dese de bilincaltlari cok cabuk verdi lan diye dusunuyor. Ben de hic oyun kac goc sevmem ama cok cilesini cektim. İlk erkek arkadasimdan sen benle ilk gun opustun lafini duydum ve nasil canim yandi anlatamam. Aylarca flort aylarca cilvelesme vs sonunda gelen romantik opucuk hodugun aklinda nasil yer etmis. Oooo sen benden bunu nasil istersin sapiiiiik demedigin surece bence sinirlarin olsun ve bunlari ona net bi sekilde goster. Erkekler ister elli verirsin yuz ister. Kirilmis kusmus gibi de yapar sen bana guvenmiyosun uhuhu diye ama icten ice sana saygi duyar. Benim eyyorlamam bu kadar:) maksat yeni nesil bilinclensin :)

Seni anliyorum tabii. İste dusununce ben de degilim ve turkiyenin siyasi degil cinsel bir devrime ihtiyaci oldugunu savunacak kadar ozgurluk yanlisiyim amaaa karsimizdaki turk erkegi ile olan tecrubelerim onlarin medeniyetten cooook uzak canlilar oldugunu gosteriyor. Biz sevdigimiz icin paylasim olsun kokusunu duyalim oyle uykulara dalalim
Derken o meminto pesinde oluyor sonradan da ama sen benle ilk zamandan opustun ya da yataga girdin diye yaziyor kafasina. Dedim ya magara adamindan halliceler. Ve bu iliskinin dinamigini de etkiliyor. Biz de onca sevgiye baglanmaya ragmen sap gibi ortada kaliyoruz. Medeniz cesaretimizden oturu ben kotu bisey yapmadim diye dusunuyoruz( ki sonuna kadar hakliyiz) ama aldigimiz karsilik gittikce bizi kotumser ve mesafeli yapiyor bu islere. Care Alman koca :)

Adam libidosunu en namuslu ve masum sözcüklerle dile getirmiş
Yoksa aynı yataga girseniz sarılıp uyuyacağı yok

o değil de bu yazışma olayından tırsan sadece benim sanırım, bence bu konular konuşulacaksa bile mesajla olmasın.
insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor.
Mark Zuckerberg in bile laptop kamerasını bantla kapadığını düşünürsek bu internet alemine pek güvenmemek gerek.

Sadece uyumak olsa tamam da o uyuma hiç gerçekleşmez bana göre zihniyet farklı iyi cevap vermişsin hatta sarıl yastığına uyu mis gibi deseydin keşke

ahahah bizimde laptopun kamerası aldığımızdan beri bantlı neme lazım

niye ters cevap verdiğiniz. adam duvardan duvara vurmak istiyorum dememiş ki uyumak istiyorum demiş. iyi niyetlidir kötü niyetlidir bilemeyiz biz, ama sizin sevgiliniz. gereğinden fazla kasmayın.
İçtiğim su boğazımda kaldı resmen Ahah ilahi ya

Konu sahibi, ben bu konularda tek bir doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu durumlarda verilecek tepki herkesin kendi düşüncesine göre şekillenir. Ben olsam espriyle karşılık verirdim, siz kibarca reddetmişsiniz, başkası "uff spk msn .s" yazar. Önemli olan verdiğiniz cevabın içinize siniyor olması. Kimseyi kaybetmemek için bir şey yapmak zorunda değilsiniz.

Siz içinize sinen kararı veriyorsanız ilk buluşmada beraber de uyursunuz, evlenene kadar elini de tutmazsınız. Size bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…