- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
umarım + gerçekten eklenmiştir çünkü hakkımda farklı düşünmesini ve sırf böyle bişeyi henüz erken bulduğumu söylediğim için benden uzaklaşmasını istemem.
Valla bisürü şey yazdım mesajda izah etmeye çalıştım düşüncelerimi tek yazdığı şey peki canım olduBence yerinde bir cevap olmus.
Belki de sizi denemis olabilir oyle degilse bile siz reddedince oyleymis gibi davranabilir bozuldugunu caktirmamak icin
ben onunla uyumak istiyorum tabiki, ama kafasında çizdiği genel kız imajı nasıldır ne değildir tam bilmediğim için yanlış anlaşılmak istemedim ve tamam hadi uyuyalım diye olaya dalmak istemedimBirlikte uyumak istemediğim biriyle sevgili olmazdım. Ama anlıyorum sizin ne demek istediğinizi de. Ben olsam terslemezdim, negatif bir yorum yapmazdım aslında karşımdakiyle aramdaki ilişkiye bağlı. Tabi ben "ben de uyumak isterim dersem bana bakış açısı değişir mi" diye düşünen biri değilim ondan da olabilir.
O zaman gercekten istiyor deneme falan yokValla bisürü şey yazdım mesajda izah etmeye çalıştım düşüncelerimi tek yazdığı şey peki canım oldu
yaaa kıyamam onaO zaman gercekten istiyor deneme falan yok
Kabul etseydiniz de acaba daha önce kimlerle uyudu diye düşünecekti. :) asıl o zaman uzaklaşırdı bence. Doğru olanı yapmışsınız. Hep aynı zihniyet.umarım + gerçekten eklenmiştir çünkü hakkımda farklı düşünmesini ve sırf böyle bişeyi henüz erken bulduğumu söylediğim için benden uzaklaşmasını istemem.
bu açıdan düşününce bencede mantıklı olanı yapmışım gibi:) yoksa kim istemez sevgilisinin kokusu burnunun dibinde olsun göğsünde uyusun ama işte ah bu zihniyet böyle ne yazık ki. on kere düşünüyorum bişey yazarken yanlış anlaşılmıyım diye:)Kabul etseydiniz de acaba daha önce kimlerle uyudu diye düşünecekti. :) asıl o zaman uzaklaşırdı bence. Doğru olanı yapmışsınız. Hep aynı zihniyet.
%50 taktik %50 onu gerçekten tanımak diyelim çünkü cidden kafa yapısını daha tam çözebilmiş değilim beni deniyor olma ihtimali üzerinden baktım ilk başta olaya bu yüzden dalmak istemedim hahah:)Denenmemiş alenen ne istediğini söylemiş.
Eğer ilişkinize senin baktığın açıdan bakıyorsa seni anlayacaktır. Olaki sırf kaybederim korkusundan hazır olmadığın bir şey yaşarsan ileride sıkıntı çekebilirsin..
Eğer ilişki taktiği olarak bakıyorsan çok yakında uyursunuz
Bence cok haklisin. Hatta ilk defa yanina gelecegi zaman senjn evinde bile kalmasin misafirlige bile cagirma yani o derece. Onun gozunde inanilmaz kiymetli olacaksin. Maalesef erkekler tek hucrelilerden bir tik ustteler ve agizlariyla hadi bana ver dese de bilincaltlari cok cabuk verdi lan diye dusunuyor. Ben de hic oyun kac goc sevmem ama cok cilesini cektim. İlk erkek arkadasimdan sen benle ilk gun opustun lafini duydum ve nasil canim yandi anlatamam. Aylarca flort aylarca cilvelesme vs sonunda gelen romantik opucuk hodugun aklinda nasil yer etmis. Oooo sen benden bunu nasil istersin sapiiiiik demedigin surece bence sinirlarin olsun ve bunlari ona net bi sekilde goster. Erkekler ister elli verirsin yuz ister. Kirilmis kusmus gibi de yapar sen bana guvenmiyosun uhuhu diye ama icten ice sana saygi duyar. Benim eyyorlamam bu kadar:) maksat yeni nesil bilinclensin :)İşte imkanımız var şöyle ki ben istanbulda okuyorum o da benim ailemin bulunduğu şehirde, ben istanbulda tek yaşıyorum ben gittiğim zaman yanıma gelecek ve konu tamda burada açıldı zaten.Hani yanıma gelince uyumayı kastetti daha ilk kez evime gelecek direk aynı yatağa mı gireceğiz bu fikir beni rahatsız etti. Gayet samimi ve gülerek dedim işte daha zamanımız var böyle bişey için erken gibisinden:)
Seni anliyorum tabii. İste dusununce ben de degilim ve turkiyenin siyasi degil cinsel bir devrime ihtiyaci oldugunu savunacak kadar ozgurluk yanlisiyim amaaa karsimizdaki turk erkegi ile olan tecrubelerim onlarin medeniyetten cooook uzak canlilar oldugunu gosteriyor. Biz sevdigimiz icin paylasim olsun kokusunu duyalim oyle uykulara dalalimBirlikte uyumak istemediğim biriyle sevgili olmazdım. Ama anlıyorum sizin ne demek istediğinizi de. Ben olsam terslemezdim, negatif bir yorum yapmazdım aslında karşımdakiyle aramdaki ilişkiye bağlı. Tabi ben "ben de uyumak isterim dersem bana bakış açısı değişir mi" diye düşünen biri değilim ondan da olabilir.
ahahah bizimde laptopun kamerası aldığımızdan beri bantlı neme lazımo değil de bu yazışma olayından tırsan sadece benim sanırım, bence bu konular konuşulacaksa bile mesajla olmasın.
insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor.
Mark Zuckerberg in bile laptop kamerasını bantla kapadığını düşünürsek bu internet alemine pek güvenmemek gerek.
İçtiğim su boğazımda kaldı resmenniye ters cevap verdiğiniz. adam duvardan duvara vurmak istiyorum dememiş ki uyumak istiyorum demiş. iyi niyetlidir kötü niyetlidir bilemeyiz biz, ama sizin sevgiliniz. gereğinden fazla kasmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?