Seninle uyumak istiyorum

1 ay böyle muhabbetler için çok erken değil mi? Sadece 1 ay dır tanıdığın bir insan "tanıdık/ arkadaş" formundan, sevgili moduna nasıl geçerki?

Genelde yorumlar, bu çook doğal minvalinde. Ben mi eski kayfayım? Beraber uyumayı bırak, sadece 1 aydır tanıdığım adamı evime bilmem almam ben.

1. Sizi denediğini düşünebildiğiniz adamlardan uzak durun. Siz kobay faresimisiniz de deneye tabi tutuluyorsunuz? Çok alçaltıcı değil mi bu?

2. İstediğiniz şeyleri kendinizi farklı göstermek amacıyla taktik adı altında ertelemeyin.

3. Bu durumlar kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişir. İlişkilerimde hiç kasan, aman beni yanlış anlamasın diye düşünen bir kadın olmadım. Neysem oyum, ne istiyorsam onu yaşarım. Bu yüzden benden uzaklaşacak adam zaten mümkünse bana uzak olsun. En sevmediğim erkek tipi...

sapıkça mesaj gibi dğeilde duygusal mesaj gibi geldi bana ben olsam hemen bendeee derdim kesin

o degıl de daha 1 ayda hemen aılelerı tanıstırmak.. bılemedım. pek saglıklı degıl benım acımdan.

yıllaaar yıllaaaar önce inatla beni her gördüğünde üşüyorum sevgilim diyen erkek arkadaşıma yorgan mıyım lan ben her gördüğünde üşüyorum diyorsun demişliğim var..
hani seninle uyumak istiyorum diyen daha BİR aylık yeni yetme sevgilime direkt bir uyku arkadaşı hediye eder normalde bunu 9-12 aylık süreçte kullanman gerekirdi ama kısmet bugüneymiş derdim
arkasından da tekmeyi basardım galiba adam direkt penaltıyla başlamış ofsayta yol gidiyor.

Romantiklik olsun diye soylemis olabilir mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…