Dört ay 17 gün geçmeden söylenirse sapık oluyor, o süreden sonra söylenirse romantik oluyor. Sen de hiç bişey bilmiyorsun nasıl evlencen bilmem.
AhahahahAynen yaa, ben mi fazla duygusal veya hormonluyum diye düşünüyorumAyrıntıları anlatsam kk üyeleri tarafından linç edilirim kesin. Benim sevgilimle ilk ayda ohooo...
İşte imkanımız var şöyle ki ben istanbulda okuyorum o da benim ailemin bulunduğu şehirde, ben istanbulda tek yaşıyorum ben gittiğim zaman yanıma gelecek ve konu tamda burada açıldı zaten.Hani yanıma gelince uyumayı kastetti daha ilk kez evime gelecek direk aynı yatağa mı gireceğiz bu fikir beni rahatsız etti. Gayet samimi ve gülerek dedim işte daha zamanımız var böyle bişey için erken gibisinden:)
AynenAhahahahbilirim bilirim bence hic anlatmayalım yoksa pis kızlar oluruz
Aslında en az erkekler kadar kadınlarda istiyor,lakin acaba hakkimda ne düşünür ne der acaba kötü mü bakar gibi düşüncelerden arınamıyorlar bir türlü.Aynenlince kurban gitmeyelim
Kadın ister mi yaa naptınız sizAslında en az erkekler kadar kadınlarda istiyor,lakin acaba hakkimda ne düşünür ne der acaba kötü mü bakar gibi düşüncelerden arınamıyorlar bir türlü.
Bende de şöyle birşey var biriyle flört dahi ediyorsam ve konuşmamız 1 ayı gecikse o cinsellik hakkında konusmazsa ben şüphelenir yem atarımHiçte kötü kız olmadim
Aslında en az erkekler kadar kadınlarda istiyor,lakin acaba hakkimda ne düşünür ne der acaba kötü mü bakar gibi düşüncelerden arınamıyorlar bir türlü.
Bende de şöyle birşey var biriyle flört dahi ediyorsam ve konuşmamız 1 ayı gecikse o cinsellik hakkında konusmazsa ben şüphelenir yem atarımHiçte kötü kız olmadim
Özellikle kadınlar kulübünde kadınlarin platformunda bunu yaşamak çok daha üzücü. "Erkeğini memnun etmek asli görevin"Kadının istediği nerede görülmüş.(Birazdan taşlanacağız, sapık azgın kadınlar diyecekler. )
Görevi layıkıyla yerine getirmekten fazlası ne haddimize.
Özellikle kadınlar kulübünde kadınlarin platformunda bunu yaşamak çok daha üzücü. "Erkeğini memnun etmek asli görevin"
Neyseki bendeki libido herkese yeter evellallah
Bu forumda bile oldukça fazla okuyorumKadın ister mi yaa naptınız siz
Kadının hiç öyle dürtüleri, istekleri olmaz. Zaten seks de erkeğin kadını kullanmasıdır.
Yiyorsa etmesinErkeğimin beni memnun etmesi asli görevi
Bu forumda bile oldukça fazla okuyorum
"Evliyim eşimle sevişmek istiyorum ama nasıl belki edicem utanıyorum"
Nasıl erkeklere mal etmişsek,seks namına cinsellik namına herşey erkekten sorulur,kadına yakışmaz "tü,kaka"
evet bir zamanı var insan bır muddet bırlıkte olduğu kişiyle evlenmeyı duşunuyorsa bu cumleyı kurabılır bana gore bu evlılıkte mumkundur erkek eğer bunu ıstıyorsa evlenmemız yonunde bır ışaret olarak algılarım ...Bu cümlelerin belli bir zamanı mı var?
Maalesef. Kadının arzusu olmaz, olursa basit kadın olur. Cinsellik kadının eşinin ihtiyaçlarını gidermesidir.Bu forumda bile oldukça fazla okuyorum
"Evliyim eşimle sevişmek istiyorum ama nasıl belki edicem utanıyorum"
Nasıl erkeklere mal etmişsek,seks namına cinsellik namına herşey erkekten sorulur,kadına yakışmaz "tü,kaka"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?