Seninle uyumak istiyorum

evet onu kastetmis..
istemiyorsan uyuma..zaten uyku boyutundan baska boyuta tasinir o is.

Aynen lince kurban gitmeyelim
Aslında en az erkekler kadar kadınlarda istiyor,lakin acaba hakkimda ne düşünür ne der acaba kötü mü bakar gibi düşüncelerden arınamıyorlar bir türlü.
Bende de şöyle birşey var biriyle flört dahi ediyorsam ve konuşmamız 1 ayı gecikse o cinsellik hakkında konusmazsa ben şüphelenir yem atarım Hiçte kötü kız olmadim

Kadın ister mi yaa naptınız siz

Kadının hiç öyle dürtüleri, istekleri olmaz. Zaten seks de erkeğin kadını kullanmasıdır.

Kadının istediği nerede görülmüş. (Birazdan taşlanacağız, sapık azgın kadınlar diyecekler.)
Görevi layıkıyla yerine getirmekten fazlası ne haddimize.

Yaa kocam aklıma geldi,evlenmeden önce birlikteliğe hiiiç karşı olmadığım halde ,evlenene kadar beraber olmamıştım eşimle.oda bana aşkım valla bak sadece uyucaz başka bişey yapmıcam derdi :) ah ahhh bilmiodukiii azcık zorlasa üstüne atlarım :) konu sahibesi: çok doğal bi istek ,insan elektrik aldığı insan ile uyumak öpüşmek sevişmek koklaşmak ister.çok tersleme çocuğu kıyamam.göster ama elletme :)

Kadının istediği nerede görülmüş. (Birazdan taşlanacağız, sapık azgın kadınlar diyecekler.)
Görevi layıkıyla yerine getirmekten fazlası ne haddimize.
Özellikle kadınlar kulübünde kadınlarin platformunda bunu yaşamak çok daha üzücü. "Erkeğini memnun etmek asli görevin"
Neyseki bendeki libido herkese yeter evellallah

Yok bencede erken
Yalnız yaşıyosun adam bunu biliyo senle uyumak istiyo yemezler gerçekten
İyi demişsin yüz verme boşver

Kadın ister mi yaa naptınız siz

Kadının hiç öyle dürtüleri, istekleri olmaz. Zaten seks de erkeğin kadını kullanmasıdır.
Bu forumda bile oldukça fazla okuyorum
"Evliyim eşimle sevişmek istiyorum ama nasıl belki edicem utanıyorum"
Nasıl erkeklere mal etmişsek,seks namına cinsellik namına herşey erkekten sorulur,kadına yakışmaz "tü,kaka"

"Erkeğimmm" diyince yamulmayanı yok zaten. Onlarda aidiyet hissetmek istiyorlar.

Bu cümlelerin belli bir zamanı mı var?
evet bir zamanı var insan bır muddet bırlıkte olduğu kişiyle evlenmeyı duşunuyorsa bu cumleyı kurabılır bana gore bu evlılıkte mumkundur erkek eğer bunu ıstıyorsa evlenmemız yonunde bır ışaret olarak algılarım ...

Maalesef. Kadının arzusu olmaz, olursa basit kadın olur. Cinsellik kadının eşinin ihtiyaçlarını gidermesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…