Enerjiye bakkk
GÜNAYDOIIINNNNNNNNN
Öğün atlarsan öyle olurAma amaaa ben akşam yemeği yemedimm ki...
Sonra da acıktım mısır yedim
Tamam kaptannn.. Bak su içiyorum :)Öğün atlarsan öyle olur
Akşam menünü veriyorsun mutlaka
Enerjiye bakkk
2.5 lt su en az bugün yoksa senle küserimTamam kaptannn.. Bak su içiyorum :)
Bu arada bişi sorucam.
Vallaha enerjiğimmmmmm
Kahvaltı hazırlıcammmmm
Ama cıs cos yemicem
Nedennnnnn?
Çünkü yarın tartıda eksi görücem
Valllaha da billaha da içiciiiimm o iş bende2.5 lt su en az bugün yoksa senle küserim
Evet ya bende köyde olucam tartımı görürsem ya kırılırsaBu arada bişi sorucam.
Cuma günü devam değil mi. Yani kilo bildirimine.
Yani tatilya kimse olmucakya ogün o bakımdan sordum
Tartılıcaz tabikiiiii ama tatilde olanlar izinli olur onlara yapacak bişey yok evinde olanlar tartılcakBu arada bişi sorucam.
Cuma günü devam değil mi. Yani kilo bildirimine.
Yani tatilya kimse olmucakya ogün o bakımdan sordum
Valllaha da billaha da içiciiiimm o iş bende
Götürme canım tartılmazsın. Bayram dönüşü tartılırsın. Evinden uzakta ya da tatilde olanlara bu cuma zorunlu değilEvet ya bende köyde olucam tartımı görürsem ya kırılırsa
Cumadan cumaya canım. Pazartesi günkü sadece kontrol amaçlı tartı asıl tartımız cumadan cumaya olan@MiuLego cuma tartiyoruzya pazartesi ile cuma arasindaki farkımı yoksa cumadan cumaya mi
Tamam cuma günü en geç 11'e kadar kilo bildirimi yapacağım kuzum ...Tartılıcaz tabikiiiii ama tatilde olanlar izinli olur onlara yapacak bişey yok evinde olanlar tartılcak
Götürme canım tartılmazsın. Bayram dönüşü tartılırsın. Evinden uzakta ya da tatilde olanlara bu cuma zorunlu değil
Cumadan cumaya canım. Pazartesi günkü sadece kontrol amaçlı tartı asıl tartımız cumadan cumaya olan
Tamam anlaştıkkkkTamam cuma günü en geç 11'e kadar kilo bildirimi yapacağım kuzum ...
Ah kıyamam bu çocukların çoğu anneci. Anneler pert. Oyun ablası neymiş gız hiç bilmiyorum böyle şeyleri@MiuLego eşim istiyor oynamak da bizimki çok anneci bırakmıyor beni oyun ablası bulacağım artık öyle iyi olacak sanki
Günaydın canım sabitle dönmen harika olur ama ben inanıyorum eksi ile bile dönersin senGünaydın hanımlar ben daha yeni uyandımve uyanır uyanmaz aklıma ilk gelen buydu ''eee cuma ben köyde olucam'' velhasıl sorum cevap bulmuş :) Ben pazar sabahı kalkar kalkmaz tartılıp kilo bildirimi yaparım.
Pazar günü tatile çıkıyoruz çarşamba akşamına dönüyoruz. tatil boyunca diyet yapamasam bile pazar günu hangi kiloda gittiysem, çarşamba da o kiloyla dönmeye çalışıcam. sonra diyete devamm :)
igy nefrt ederimBak egzos kokusunu da sewerim ahahahaha
Yok benimki kamyon değil tır ahahahahaigy nefrt ederim
ozellikle kamyonlarin cikrdigi kokuyuuu hic sewmem
:)
firina bi giriseyimde temizleyum dedim firin elimde kaldi cope gitcek
Deli misiniz kız siz ne cins şeyler seviyorsunuzYok benimki kamyon değil tır ahahahaha
Kız motosikletlerin güzel oluyor iyice manyadım ben sdfkldfgjfkl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?