Su içelim o zamannn
Sporsuz aslaaaaEki Görüntüle 2038808 ve sporsuz kas oluşmaz sporu ihmal etmeyelim kizlar
İlk defa duydum ben de bunuEki Görüntüle 2038809 inanamıyorum 1 kilo fazlalık bile vücutta nelere sebeb oluyor eee kilo almış pörsümüş bingil bingil bu vücut nasıl toparlanır
KORKMA VE ASLA PES ETME
Yol uzun olabilir bu kiloları bir günde almadın elbette zaman alacak
Gideceğin yeri biliyorsun hedefine odaklan bir kaçamağın olduğunda boşluğa düşme
Ama telafi et
Çünkü bu artık senin yasam tarzın sevdiğin şeylerin asla yanına yaklaşmayacaksın ömür boyu yemeyeceksin diye birşey yok bu kadar abartma
Su An zaten fazlasıyla vücudunda var o lan o zararlı şeyleri atman için ekstra bir çaba gerekiyor o kadar
düşün zamanla bu senin hayatın yasam tarzın olacak
Tadına BAKMAYI
Telafi ETMEYI
GEREKISRE HAYIR DEMEYI
ÖĞRENECEKSİN
Çünkü bu senin vücudun
Lütfen ona çöplük gibi davranma
Veee en önemlisi spor sporu yaparken o müthiş yanma duygusu varya
Üste o duyguyu seveceksin çünkü o duygu sana güzel bir vücut kazandıracak elin zararlı şeylere uzandığında
ANLINDAN AKAN TERLERI
20 HAREKETI TAMAMLAMAYI ÇALIŞIRKEN O SON SAYIDAKI YANMA HISSINE RAĞMEN DEVAM ETTIGINI
EMEKLERINI
ANLINDAN CIKARMA
Çünkü HAKEDIYORSUN
Bi incirci daha mı yaaaa incir kalorisi çok yüksek yemeyinnnnnYa bu arada bugün hafif atlatmaya karar verdim
Sabah 7 buçuk gibi
3 parmak büyüklüğünde simit yedim
Ustune de 4 tane yaş incir yedim
Bolca su içtim
Yorgunluktan galiba canım yemek istemiyor bugünde böyle geçsin
Hayır alma incir falan of yaaaaabeni de teyzem aradi kaynisi inciri satmaya baslamis kac kilo ayirayim dedi
kucuk 20 tl
buyuk 25 tl ymis
biz kucuk istedik :)
Menü gayet güzel akşam ekstra hiçbirşey yeme baaak akşam yemeğinden sonra ağza fermuar çekilsinKızlarrrrr
Bugün işten erkenden çıkma durumu war.
Oyuzden bu gün ki menümü erkenden yazacağım @MiuLego bilgin olsun cınıııımmm
Sabah;
Limonlu su
1 adet haşlanmış yumurta
Peynir salatalık
1 adet tam buğday ekmeği
Öğlen
Yayla çorbası
Bezelye (1 kepçe ekmeksiz)
Akşam;
Kuru fasülye
Turşu
Karpuz (1 dilim)
Spor
3 set karın egzersizleri
3 set iç bacak
3 set arka bacak
Bunların hepsi 15 er kez (fena zorlanıcam)
Şimdilik bu kadar... Tabi kiiii suuuuuuuuuuu
O incirler tanesi kalmadı bende bebeğim merak etme dünkü kilomdayim hala biraz wc problemi vardı o yüzden o kadar yedim yoksa yemem çok ben şuan herşey bittiSu içelim o zamannn
Sporsuz aslaaaa
İlk defa duydum ben de bunu
Oh ne güzel yazmışsın esra her kelimesine katılıyorum bedenimiz çöplük değil ve bize emanet iyi bakmak zorundayız
Bi incirci daha mı yaaaa incir kalorisi çok yüksek yemeyinnnnn
Hayır alma incir falan of yaaaaa
Menü gayet güzel akşam ekstra hiçbirşey yeme baaak akşam yemeğinden sonra ağza fermuar çekilsin
Valla tamam yemicemmmmSu içelim o zamannn
Sporsuz aslaaaa
Oh ne güzel yazmışsın esra her kelimesine katılıyorum bedenimiz çöplük değil ve bize emanet iyi bakmak zorundayız
Menü gayet güzel akşam ekstra hiçbirşey yeme baaak akşam yemeğinden sonra ağza fermuar çekilsin
Dün tartilmayi unuttum canim.@kahve kitap ve ben
marlin18 @Margarikotin
Ak kelebek
My SouL @Bhr_89
Kızlaaaarrrr nerde kilo bildirimleri hadi bakayımmmmm
kiz incir adeti duzenliyor kaynatip iciyomSu içelim o zamannn
Sporsuz aslaaaa
Çok iyi geçiştirmişsin canım sağlıklı daha ne olsunAcıktım daha çok acımadan dedim bişeyler ye
Saat 13.45
İki kepçe çorba
Üç kaşık yoğurt ve iki küçük salataliktan naneli pul biberli cacık
Tabiki ekmeksiz
Eklerim bal kaymakValla tamam yemicemmmm
Sporlarımı eklersin değil miii
Moral bozma kuzum regl den ötürüdür 2 kiloya kadar bile artı çıkıyor kimindeDün tartilmayi unuttum canim.
Ama sabah tartildim veeee
63.5 geldim.cok moralim bozuldu yaaa
Ama regl günüm yakin.insaallah ödemdir
İvit ondandır full şeker incirkiz incir adeti duzenliyor kaynatip iciyom
anaaaa ilk hafra ben ondan mi hep kilo aldim gunde 2 bardak uciyordum :/
Bende latte ye bayılıyorum ama malumGezmeye çıktımmmmm az kendime defter kitap alayım. Kalorili diye istediğim kahveyi bile içemiyorum ya hep americano içiyorum zehirrrr gibi
Ama tartı mutluluğuna değer
Aynen kuzum aynenBende latte ye bayılıyorum ama malum
Evet kesinlikleKızlar 1 haşlanmış yumurtalı ekmeksiz güzel bir kahvaltı yaptım 3 saat oldu daha anca anca acıkma geliyor. Yani demem o ki ekmeksiz de doyuluyor hatta ekmek ekstra acıktırıyor. Ekmeksiz doyamam diye düşünmeyin aslaa
Akşamda aynı çorba cacık ve yanına kesik deriz biz tuzsuz lor gibi bişey yağsız onu salata yapicam onu yicem yanında az biseyÇok iyi geçiştirmişsin canım sağlıklı daha ne olsun
Eklerim bal kaymak
Moral bozma kuzum regl den ötürüdür 2 kiloya kadar bile artı çıkıyor kiminde
İvit ondandır full şeker incir
Afiyet olsun süper menüAkşamda aynı çorba cacık ve yanına kesik deriz biz tuzsuz lor gibi bişey yağsız onu salata yapicam onu yicem yanında az bisey
Sağol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun süper menü
Sağol kayacım hatırlattığın için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?