Sensin ŞİŞKO

miulego inşallah belki eksiyle dönerim. yüzme ögrenmeye çalışırken çok tepiniyorum bi taraftan aksama kadar kalori yakıcam. bakalım inşallah.

bir de ben bugünün menüsünü vereyim günluk planım hazır :)

Sabah(sabah dedigim saat 12 :)= 1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta 4 zeytin 1 minik peynir

ögle (o da ögleden sonra 3 gibi) = 1 parca çiğ köfte marul ve ayran

Akşam = dünden kalan bulgur pilavı ve yoğurt :)

yemekten sonra maydanozlarımı da yerim.

bir de internette yürüyerek 200 kalori tüketme egzersizi var. iki gündür yapıyorum. sabah hahvaltısından sonra yapicam inşallah :)

Aaaa çok iyi gülbe hadi inşallah olur sen de azcık rahat edersin
Canım menün güzel ama akşam öğününde bulguru az yemeye çalış. Çiğ kçfte de şişkinlk yapar bulgur da faydalı karbonhidrat ama sonuçta karbonhidrat o da şişkinlik yapar. Salata da ye bolca.

inanamıyorum 1 kilo fazlalık bile vücutta nelere sebeb oluyor eee kilo almış pörsümüş bingil bingil bu vücut nasıl toparlanır
KORKMA VE ASLA PES ETME
Yol uzun olabilir bu kiloları bir günde almadın elbette zaman alacak
Gideceğin yeri biliyorsun hedefine odaklan bir kaçamağın olduğunda boşluğa düşme
Ama telafi et
Çünkü bu artık senin yasam tarzın sevdiğin şeylerin asla yanına yaklaşmayacaksın ömür boyu yemeyeceksin diye birşey yok bu kadar abartma
Su An zaten fazlasıyla vücudunda var o lan o zararlı şeyleri atman için ekstra bir çaba gerekiyor o kadar
düşün zamanla bu senin hayatın yasam tarzın olacak
Tadına BAKMAYI
Telafi ETMEYI
GEREKISRE HAYIR DEMEYI
ÖĞRENECEKSİN
Çünkü bu senin vücudun
Lütfen ona çöplük gibi davranma
Veee en önemlisi spor sporu yaparken o müthiş yanma duygusu varya
Üste o duyguyu seveceksin çünkü o duygu sana güzel bir vücut kazandıracak elin zararlı şeylere uzandığında
ANLINDAN AKAN TERLERI
20 HAREKETI TAMAMLAMAYI ÇALIŞIRKEN O SON SAYIDAKI YANMA HISSINE RAĞMEN DEVAM ETTIGINI
EMEKLERINI
ANLINDAN CIKARMA
Çünkü HAKEDIYORSUN

Hosbuldummmm kuzum sağlık olsun napalim incire gittik şimdi geldim bugün yaktığım kalorinin haddi hesabı yok sabah 6 kalkış o saattir aktif olarak calisiyorum
beni de teyzem aradi kaynisi inciri satmaya baslamis kac kilo ayirayim dedi
kucuk 20 tl
buyuk 25 tl ymis
biz kucuk istedik :)

beni de teyzem aradi kaynisi inciri satmaya baslamis kac kilo ayirayim dedi
kucuk 20 tl
buyuk 25 tl ymis
biz kucuk istedik :)
Demekki incirler çok iyi değil iyi incir 30 35 tatlım burda bu yıl fazla yok zaten iki kere Daha gidince bitecek bizimde toplamda 5 kere gitmiş olcaz valla pahalı değil hic çalışması o kadar zor ki anlatamam

Demekki incirler çok iyi değil iyi incir 30 35 tatlım burda bu yıl fazla yok zaten iki kere Daha gidince bitecek bizimde toplamda 5 kere gitmiş olcaz valla pahalı değil hic çalışması o kadar zor ki anlatamam
dogrudur Allah kolaylik versin :)
gecen sene gordum incir baya guzeldi
umarim cok kotu gelmez :/

Kızlarrrrr
Bugün işten erkenden çıkma durumu war.
Oyuzden bu gün ki menümü erkenden yazacağım @MiuLego bilgin olsun cınıııımmm

Sabah;

Limonlu su
1 adet haşlanmış yumurta
Peynir salatalık
1 adet tam buğday ekmeği

Öğlen
Yayla çorbası
Bezelye (1 kepçe ekmeksiz)

Akşam;
Kuru fasülye
Turşu
Karpuz (1 dilim)

Spor
3 set karın egzersizleri
3 set iç bacak
3 set arka bacak
Bunların hepsi 15 er kez (fena zorlanıcam)

Şimdilik bu kadar... Tabi kiiii suuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
dogrudur Allah kolaylik versin :)
gecen sene gordum incir baya guzeldi
umarim cok kotu gelmez :/
Yandı sıcaktan bu yıl kuzum o yüzden hem küçük hemde yanık gibi kuru kuru bazı yerler çok güzel belki onlarında öyledir inşallah güzel cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…