- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
hergun cekiyon mu kiz o kokulatiYok benimki kamyon değil tır ahahahaha
Kız motosikletlerin güzel oluyor iyice manyadım ben sdfkldfgjfkl
kiz firin cope gitcek deyooomYok benimki kamyon değil tır ahahahaha
Kız motosikletlerin güzel oluyor iyice manyadım ben sdfkldfgjfkl
surekli kokluyor olsam balicu olurum herladeDeli misiniz kız siz ne cins şeyler seviyorsunuz
AhahahahahahaaDeli misiniz kız siz ne cins şeyler seviyorsunuz
Ayyyy bak unuttumm oda var onuda sewiyorummmm kibrittttthergun cekiyon mu kiz o kokulati
benim kokulardan encoooook sevdigum kibrit kokusu bayiliyorum :) ♡♡
Aaaa çok iyi gülbe hadi inşallah olur sen de azcık rahat edersin@MiuLego ğnv öğrencisi kızlar var ya ana okulu okuyan filan onlar geliyor günlükm4-5 saat çocuk ile aktivite yapıyorlar güzel eğlenceli vakit geçiriyorlar tabi anne gözetiminde
Evet çocuklar anneci kızlar daha bir sürtünüyor anneye ya gözlemlediğim kadarı ile
Canım menün güzel ama akşam öğününde bulguru az yemeye çalış. Çiğ kçfte de şişkinlk yapar bulgur da faydalı karbonhidrat ama sonuçta karbonhidrat o da şişkinlik yapar. Salata da ye bolca.miulego inşallah belki eksiyle dönerim. yüzme ögrenmeye çalışırken çok tepiniyorum bi taraftan aksama kadar kalori yakıcam. bakalım inşallah.
bir de ben bugünün menüsünü vereyim günluk planım hazır :)
Sabah(sabah dedigim saat 12 :)= 1 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta 4 zeytin 1 minik peynir
ögle (o da ögleden sonra 3 gibi) = 1 parca çiğ köfte marul ve ayran
Akşam = dünden kalan bulgur pilavı ve yoğurt :)
yemekten sonra maydanozlarımı da yerim.
bir de internette yürüyerek 200 kalori tüketme egzersizi var. iki gündür yapıyorum. sabah hahvaltısından sonra yapicam inşallah :)
Hosbuldummmm kuzum sağlık olsun napalim incire gittik şimdi geldim bugün yaktığım kalorinin haddi hesabı yok sabah 6 kalkış o saattir aktif olarak calisiyorum@tuzsuz_ruh h.geldin canim yarim gun yik yazildin :/
beni de teyzem aradi kaynisi inciri satmaya baslamis kac kilo ayirayim dediHosbuldummmm kuzum sağlık olsun napalim incire gittik şimdi geldim bugün yaktığım kalorinin haddi hesabı yok sabah 6 kalkış o saattir aktif olarak calisiyorum
Demekki incirler çok iyi değil iyi incir 30 35 tatlım burda bu yıl fazla yok zaten iki kere Daha gidince bitecek bizimde toplamda 5 kere gitmiş olcaz valla pahalı değil hic çalışması o kadar zor ki anlatamambeni de teyzem aradi kaynisi inciri satmaya baslamis kac kilo ayirayim dedi
kucuk 20 tl
buyuk 25 tl ymis
biz kucuk istedik :)
dogrudur Allah kolaylik versin :)Demekki incirler çok iyi değil iyi incir 30 35 tatlım burda bu yıl fazla yok zaten iki kere Daha gidince bitecek bizimde toplamda 5 kere gitmiş olcaz valla pahalı değil hic çalışması o kadar zor ki anlatamam
Yandı sıcaktan bu yıl kuzum o yüzden hem küçük hemde yanık gibi kuru kuru bazı yerler çok güzel belki onlarında öyledir inşallah güzel cikardogrudur Allah kolaylik versin :)
gecen sene gordum incir baya guzeldi
umarim cok kotu gelmez :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?