- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm listeyi oluşturmana çok sevindim. . Bende uyumadan sporumu eklemeye gelmiştim..@MiuLego Spor listesi yokmu yada kimse yazmadimi
Başkası baslatmismi diye baktım bulamayınca eksik kalmasın diye başlattımCnm listeyi oluşturmana çok sevindim. . Bende uyumadan sporumu eklemeye gelmiştim..
Evet evde daha önceden kilo verdiğimde jillian zumba falan yapıyordum 1 yıllıkta pilates geçmişim var o şekilde ihtiyacım olan hareketleri yapıyorum bugün resminide koymuştum lastik ve dambillarim var ama 1000 hareketi aynı anda yapmadım 3 parçada leslieden önce sonra ve biraz onceEsra_4378 bölgeselleri evde mi yapıyorsun canım
Harika valla canım yansin kül olsun tüm yağlarEvet evde daha önceden kilo verdiğimde jillian zumba falan yapıyordum 1 yıllıkta pilates geçmişim var o şekilde ihtiyacım olan hareketleri yapıyorum bugün resminide koymuştum lastik ve dambillarim var ama 1000 hareketi aynı anda yapmadım 3 parçada leslieden önce sonra ve biraz once
Benim oğlan biraz rahatsız Üzerin e de ablamlar bana geldi birkaç günlüğün e vakit yetmiyoooorrrrHedefim de 3 mil daha vardı kızım uyumadı durmadı da siz nasıl zaman geçiriyorsunuz ya benim kız hiç bırakmıyor hep birlikte oynuyoruz birde uykuyu hiç sevmiyor ne olacak bu halimiz bilmiyorum
Oy ya zor oluyor böyle senin çocukların arası kaç yaş kuzumBenim oğlan biraz rahatsız Üzerin e de ablamlar bana geldi birkaç günlüğün e vakit yetmiyoooorrrr
3 yas canımOy ya zor oluyor böyle senin çocukların arası kaç yaş kuzum
gunaydiiiiin naoslsin bakkimGunaaaaaydiiinnnnnlaaaarrrrrrr
.............................................
Öffffffff akşam yemek yemedim, ciğeri est geçtim seninle buluştum canım çekti önünden geçince napiimm
Günaydın enerjiye bakkGunaaaaaydiiinnnnnlaaaarrrrrrr
.............................................
Günaydın, bize de versin o enerjiden dimi :)gunaydiiiiin naoslsin bakkim
enrjin yuksek gozukuyor :)
gunaydiiiin ☆♡♡ben aldim bile o enerjiden :))Öffffffff akşam yemek yemedim, ciğeri est geçtim seninle buluştum canım çekti önünden geçince napiimm
Günaydın enerjiye bakk
Günaydın, bize de versin o enerjiden dimi :)
İSTERİMMMgunaydiiiin ☆♡♡ben aldim bile o enerjiden :))
istemisin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?