Sensin ŞİŞKO

30 AĞUSTOS ÇARŞAMBA SPOR LISTESI
1. Esra_4378
Kardio 30 dk:120
Leslie 30dk: 60
200 bölgesel:40
Yürüyüş 80:160
Toplam:380

2.
Tuzsuz_ruh: bir saat yürüyüş: 120

3. My SouL
135 bölgesel: 27 puan

4. Miu
50 dk yürüyüş: 100 puan
Jillian level1 (27 dk):108 puan
Toplam: 208 puan

5.tevafuk : 60 dakika yürüyüş 120 puan

Kim yeniyomus beni bee ben daha 2 gun once basladim spora. Ip atlama challenge i uydurdum kendi kendime. Hergun 50 50 arttiriyorum. Dun 750 atladim ama bacaklarim deli agriyo. Merdivenlerdeb inerken yeni dogmus buzagi bacagi gibi titriyo bacaklarim
Ben yeneceeeemm gelllllll
Ağrıtıyor kız fenaaaaaa sen de 50 50 arttırılır mı 10 10 arttırsana 50 çok
Cuma günü de tişikkir ve tibriklerini aliciğimmm yivvriimmm
Cuma seni yeneceeem gömücem ulan

Allah kabul etsin canım yumurta tok tutar yeseydin keske
Bütün ramazan yumurta ile Sahur yaptım... ama akşam malum çay faslı toktum zati.. 1 lt den fazla su içtim.. midem şişti.. bişi yemek istemedim.. inş dayanırım.. iftar erken.. yarın iftatdan önce tartılırım bende .

Çok uykum var uyumaya üşeniyorum.. aklım fikrim yemekte

Hööffff

kalk ip atla

regl oldum galiba. hayatimda hic bu kadar karnim agrimamisti. yere yapistim, nefesim kesiliyo agridan. Yumurta toplamadan sonra ilk regl agir gecer demislerdi de inanmamistim. Agri kesici de icemiyorum, kanamayi kesecek diye. olcem

kalk ip atla

regl oldum galiba. hayatimda hic bu kadar karnim agrimamisti. yere yapistim, nefesim kesiliyo agridan. Yumurta toplamadan sonra ilk regl agir gecer demislerdi de inanmamistim. Agri kesici de icemiyorum, kanamayi kesecek diye. olcem
Cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…