Cuma günü de tişikkir ve tibriklerini aliciğimmm yivvriimmmTamammmm tişikkirlir tivifik
Hosbulduk bebegim. Neler yapiyosun gitti mi kilolarKarpuz hoşgeldin kız
Ben yeneceeeemm gelllllllKim yeniyomus beni beeben daha 2 gun once basladim spora. Ip atlama challenge i uydurdum kendi kendime. Hergun 50 50 arttiriyorum. Dun 750 atladim ama bacaklarim deli agriyo. Merdivenlerdeb inerken yeni dogmus buzagi bacagi gibi titriyo bacaklarim
Cuma seni yeneceeem gömücem ulanCuma günü de tişikkir ve tibriklerini aliciğimmm yivvriimmm
Tok halimle bile eksim seni döverBen yeneceeeemm gelllllll
Ağrıtıyor kız fenaaaaaa sen de 50 50 arttırılır mı 10 10 arttırsana 50 çok
Cuma seni yeneceeem gömücem ulan
Allah kabul etsin canım yumurta tok tutar yeseydin keskeKızlar bi bardak süt bi muz ve bi bisküvi ile sahur yaptım.. inş yarın oruç tutucam :))
Bütün ramazan yumurta ile Sahur yaptım... ama akşam malum çay faslı toktum zati.. 1 lt den fazla su içtim.. midem şişti.. bişi yemek istemedim.. inş dayanırım.. iftar erken.. yarın iftatdan önce tartılırım bende .Allah kabul etsin canım yumurta tok tutar yeseydin keske
Tok halimle bile eksim seni döver
Allah kabul etsin şimdiden inşallahKızlar bi bardak süt bi muz ve bi bisküvi ile sahur yaptım.. inş yarın oruç tutucam :))
Çok uykum var uyumaya üşeniyorum.. aklım fikrim yemekte
Hööffff
Cok gecmis olsun canimkalk ip atla
regl oldum galiba. hayatimda hic bu kadar karnim agrimamisti. yere yapistim, nefesim kesiliyo agridan. Yumurta toplamadan sonra ilk regl agir gecer demislerdi de inanmamistim. Agri kesici de icemiyorum, kanamayi kesecek diye. olcem
ay ben ac kaldim sahura kalkcaktim unuttumKızlar bi bardak süt bi muz ve bi bisküvi ile sahur yaptım.. inş yarın oruç tutucam :))
gunaydiiiiiiin :)☆☆Herkese gunaydin kizlar
Arefe gununuz guzel gecsin insallah.
Olmaz cnm.. hem zaten niyet etmişsin tutmak için.. hem öğlene kadar olur..ay ben ac kaldim sahura kalkcaktim unuttum
neyse hayirlisi bnde ins. ac tutcam .
niyetimi simdi getrdm bisey olur mu
ins. tuatabilirim aclik sinir yapiyor bndeOlmaz cnm.. hem zaten niyet etmişsin tutmak için.. hem öğlene kadar olur..
sanada hayirli bayramalar canimCanlarim ♡
Iyi bayramlar iyi tatiller ♡
Tok karnina 52 kilo geliyorum artik ♡ haberiniz olsun ♡ bayrama kadar zayiflayacagim dedim ve zayifladim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?