- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Karpuz hoşgeldin kızkiz miuu,
kac kilo oldun? motive et accik beni
Bende s3vmiyorum aslında ama s3vmem için iki sebep buldum artık yiyorumkabak sevmiyom ben
ewt peyagaberimiz s.a.v cik severmis bnde duydum ama yiyemiyim yinedeBende s3vmiyorum aslında ama s3vmem için iki sebep buldum artık yiyorum
1. Peygamberimiz çok seviyormuş
2. Zayıflamada çok önemliymis
Denicem tamam aldım tarifiOnu bir sefer bir taşım kaynatıp suyunu suzeceksin tekrar su koyup birdaha kaynatıp pisireceksin pişen tarhanaya sarımsak rendele birde börülce kat pişmiş daha da bişey demem
Tamam yarın yicemmmmmSelamlar kızlar
Benim malum misafirim geldi Regl im yani kurbana iki gün kala gelmesine sevindim bil3
Ama.ona rağmen maşallah artılarımi verdim eksiye bile geçtim
Ama reglden dolayı istediğim rakamı goremeyebilirim
Neyse çıkmamış candan ümit kesilmez
@MiuLego ben bu akşam kabak yemeği yiyecem. senin seçeneklerden bana semizotu lor peyniri salatası mükemmel geldi. Ben dün akşam normal sebzelisini yaptım üzerine de 3 ceviz parçaladım enfes oldu
Ayran iç acikirsanGünü erken kapadım kızlar ve hafif. Umarım gece acıkmam
Kız olcen anam yemek yeben bugun acim yemek yiyesim yok
ewde de bisey kalmamis
sabah kahvaltisiyla duruyom
ben temizlik yapinca istahim kalmiyir sinirdenKız olcen anam yemek ye
Niye sinirlendin gene Atarlı giderli bacımben temizlik yapinca istahim kalmiyir sinirden
heryeri temizliyin ertesi gun bakiyin yine ayni :/Niye sinirlendin gene Atarlı giderli bacım
Yavru kuşum sen niye fasulyeyi bir tabak yemedin gayet hafif bir menü çünkü eksiler kaçınılmaz
13:10 soda-limon-maydonoz
Sabah 13:45
Soğan-biber-keten tohum-maydonozlu omlet
3 dilim sucuk
Boolca Peynir,zeytin,domates,salatalık
Kırmızı köz biber, maydonoz
Yarım armut
16:45 1 kupa kiraz sapı çayı, yarım avuç yer fıstığı ve kabak çekirdeği
Akşam 17:30
Yarım tabak taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim karpuz
Su: 3 lt
Benim oğlum bana muhalefet. . Karşımda sarelle yiyor sıcak pide ile.. ohh çok güzel. . Sende ye diye ni lokma ile peşimde koşuyor ... dünya tersine döndü :)))
Inşallah canim burda birbirimize destek olacagiz@tuzsuz_ruhEsra_4378 erkekler öyle eşim 15 kilo verdi gram almadı ya ben azıcık vereyim hemen artıdayım ya diyetyaparken adam simit yiyor ama hiç kilo almıyor bana da çok kilo verme diyor ama sağlıklı nasıl hissediyorsan öyle diyor şimdi hamileyim diye biraz söyleniyor ama hayırlıca geçecek inşallah kızlar herkes idealine kavuşacak yeter ki azimli olamadım bir kaç toplu yerde dikkat edelim eksiler gelsin o zaman irade daha sağlam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?