Yok ya dikkat ediyorum geç yememeye ama spor olmayınca sanırım sıkıntı oluyor yanlız pazartesiden sonra hepsini telefi edicemÖle deme cnm... motivasyonunu düşürme. .. bu bayram arada ufak kaçamak tamam biraz büyük bi kaçamak baklava olur.. ama bozuldu diye yemeğe verme kendini.. telafi edeceğine eminim
Günaydın canimGünaydın
hayir sisko sevmeyiz bizBURAYA ŞİŞKO BİR MİU BIRAKAYIM MII
hayir sisko sevmeyiz biz
derim tabe
Yedi yedi şişko oldu dersiniz arkamdan
Valla bayramdan sonra vericez kuzum. Ne kadar yersek şimdi, bayram sonu da o kadar aç kalıcaz. Be kadar aç kalabilirim diye sor kendine ona göre ye söyliyimderim tabe
kiz kizma aMa bnde almisim kilo
artikin bayramdan sonra veririm
1 bardak fzoz ictiydim o sisrdi galiba
Kaç tane ?Kızlar bugün yine bayram şekerinden yemek yiyemedim :))
Ayy ne bilim gittiğim yerde ikram ettiler... 6 tane falandı galiba :)))Kaç tane ?
Ayy ne bilim gittiğim yerde ikram ettiler... 6 tane falandı galiba :)))
GünaydınnnnnGünaydın canlarrr
Günaydın canımmmm hadi bakalım başlayalım :) ben de bugün de yer yarın sıfırdan başlarım :)Kizlar herkese gunaydin
Yeni hafta bol eksiler getirsin hepimize
Aldigimiz kilolari verme zamani
Sabah itibariyle tartildim ve;64.2 kiloyum
Bugun itibariyle basliyorum insallah bende
@MiuLego
GünaydınGunaydinlar aranizda yer varsa bende katılmak isterim tatil bitti artık diyete devam etme zamanim geldi ama ufakta olsa bir yardim benim icin iyi olabilir
Ben de yedim canım napalım ölmedik ya yarın sıfırdan çok dikkat ederek başlayacağızValla yedim bende ama vicdan azabı tavan yaptı be olacak böyle
Evet yarından itibaren açık büfe den sadece kk yapacağımBen de yedim canım napalım ölmedik ya yarın sıfırdan çok dikkat ederek başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?