- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
En güzeli canım benimEvet yarından itibaren açık büfe den sadece kk yapacağım
Selam kahvecim nasıl gidiyor diyet? Sen nasılsın?Selamlar
Hoşgeldin cnm.. boy kilo ve hedef alalım... bide bize kendini tanıtsana :))Gunaydinlar aranizda yer varsa bende katılmak isterim tatil bitti artık diyete devam etme zamanim geldi ama ufakta olsa bir yardim benim icin iyi olabilir
Muz sut detoksumu yapacaksin.yoksa baska bir seymiBugün çok güzel bir kahvaltı yaptım.. Bu sondu.. dün azcık tatlı götürdüm.. kaçamak yaptım ama öle ikişer üçer değil.. ikramlardan 1 er tane yedim.. yada küçük bi parça. . Ama netice yedimçarşamba perşembe detoks yapim artık yeter bi yapamadım. .. benden böle canlar. ..
Hahahahhaha bebiş sallamacalarKızlar ben geldim bilin bakalım napıyorum
Hadi bakalım hippo ben d e detoks ypıcam mecburBugün çok güzel bir kahvaltı yaptım.. Bu sondu.. dün azcık tatlı götürdüm.. kaçamak yaptım ama öle ikişer üçer değil.. ikramlardan 1 er tane yedim.. yada küçük bi parça. . Ama netice yedimçarşamba perşembe detoks yapim artık yeter bi yapamadım. .. benden böle canlar. ..
Boy 1.63Hoşgeldin cnm.. boy kilo ve hedef alalım... bide bize kendini tanıtsana :))
Hoş geldin canım evli misin çocuk var mı çalışıyor musun :))Boy 1.63
68 kiloya kadar indiydim ama tatil boyunca aldim gibi gorunuyoyarin sabah tartilip yazarim kilomu hedef kilom da 54
Yaaaa tatil miiiiiii harika. Tadını çıkar çarşambadan itibaren aramızdasın tam gazkızlar merhaba :) nasılsınız? bayramdı tatildi gelemiyorum hiç. şimdi tatildeyiz. ne bayramda ne de tatilde diyet yapamadım sadece ekmegi kestim ama önüme ne geldiyse yedim valla. son tartıdan fazla cıkmam ama eksikte cıkmam gibi geliyor. çarşamba dönüyoruz. daha sonra en iyi şekilde diyetime uyup. aralığa kadar 53kiloya inmem gerek. eşimle iddiaya girdik kazanırsam bana hediye alacak :)
Bak baaaaak sinsi oyunlara başladı bile bu da demek ki en az 1 kilo öndesin ekside benden offfBen bugunn itibari ile kacamaksiz basladim
Yaniiiii yarın başlayacak olanlara göre
1-0 öndeyim@MiuLego duy sesimi
Ama artidaydim zatenBak baaaaak sinsi oyunlara başladı bile bu da demek ki en az 1 kilo öndesin ekside benden offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?