Sensin ŞİŞKO

Bugün çok güzel bir kahvaltı yaptım.. Bu sondu.. dün azcık tatlı götürdüm.. kaçamak yaptım ama öle ikişer üçer değil.. ikramlardan 1 er tane yedim.. yada küçük bi parça. . Ama netice yedim çarşamba perşembe detoks yapim artık yeter bi yapamadım. .. benden böle canlar. ..

Gunaydinlar aranizda yer varsa bende katılmak isterim tatil bitti artık diyete devam etme zamanim geldi ama ufakta olsa bir yardim benim icin iyi olabilir
Hoşgeldin cnm.. boy kilo ve hedef alalım... bide bize kendini tanıtsana :))

Muz sut detoksumu yapacaksin.yoksa baska bir seymi

Hadi bakalım hippo ben d e detoks ypıcam mecbur

kızlar merhaba :) nasılsınız? bayramdı tatildi gelemiyorum hiç. şimdi tatildeyiz. ne bayramda ne de tatilde diyet yapamadım sadece ekmegi kestim ama önüme ne geldiyse yedim valla. son tartıdan fazla cıkmam ama eksikte cıkmam gibi geliyor. çarşamba dönüyoruz. daha sonra en iyi şekilde diyetime uyup. aralığa kadar 53kiloya inmem gerek. eşimle iddiaya girdik kazanırsam bana hediye alacak :)

Eklentiler

• 1504522873609360637978.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 33
Yaaaa tatil miiiiiii harika. Tadını çıkar çarşambadan itibaren aramızdasın tam gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…