Sensin ŞİŞKO

inciakis inciiiiiiiii nasılsın kuzum anam nasıl özlemişim

@Korhilalp nasılsın bayramda da dikkat etmişsindir sen şimdi

@5816bursa bursacım nasılsın nerelerdesin canjmmmmm
Selam tatlım ben de özledim bugün döndüm esyalari yerlestirmeye calisiyorum cok yoğun bir haftaydi cok yoruldumm sizin bayram nasil gecti

Selam tatlım ben de özledim bugün döndüm esyalari yerlestirmeye calisiyorum cok yoğun bir haftaydi cok yoruldumm sizin bayram nasil gecti
Benim de hem yoğun hem sıkıcıydı canım. Öyle böyle geçti işte yarın iş başı bakalım yeni dönem hepimizi hayırlara güzel haberlere ulastirsin

Evet canim 31 yaşında evliyim 2 çocuğum var biri 2.5 diğeri nerdeyse 6 :) çalışıyorum öğretmenim hatta yarın mesai basliyioorrrr
Allah bagislasn canim ben 2 yil oldu evleneli ama bebegimiz olmadi. benim esimde ogretmen Allah yardimcniz olsun bu yilda insallah guzel bir sekilde gecer

Sevgicim ilk sayfamızı okuyabildin mi? Menü paylaşıyouz hergün. Bayram dolayısı ile paylaşmadık ama yarın başlıyoruz yeniden.. cuma günleri tartı günümüz sabah aç karna tartılıp buraya yazıyoruz.. disiplinle kilolardan kurtulacağız inşallah hepberaber

Evet başlayalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…