HAhhahahaha işte bu cümle hahahhahaAz önce komşum gördü beni sen hala diyet mi yaoiyorsun cok zayifladin yapma artik dedi. Bende adtik yapmiyorum midem.kuculdu yiyemiyorum dedim@MiuLego
Ya ben ya ben ya miuuAma artidaydim zaten
hosbuldum evliyim calismiyorum cocugum yok canımHoş geldin canım evli misin çocuk var mı çalışıyor musun :))
Sen evlimisin peki ? CalisyomusunHoş geldin canım evli misin çocuk var mı çalışıyor musun :))
Selam tatlım ben de özledim bugün döndüm esyalari yerlestirmeye calisiyorum cok yoğun bir haftaydi cok yoruldumm sizin bayram nasil gectiinciakis inciiiiiiiii nasılsın kuzum anam nasıl özlemişim
@Korhilalp nasılsın bayramda da dikkat etmişsindir sen şimdi
@5816bursa bursacım nasılsın nerelerdesin canjmmmmm
Evet canim 31 yaşında evliyim 2 çocuğum var biri 2.5 diğeri nerdeyse 6 :) çalışıyorum öğretmenim hatta yarın mesai basliyioorrrrSen evlimisin peki ? Calisyomusun
Benim de hem yoğun hem sıkıcıydı canım. Öyle böyle geçti işte yarın iş başı bakalım yeni dönem hepimizi hayırlara güzel haberlere ulastirsinSelam tatlım ben de özledim bugün döndüm esyalari yerlestirmeye calisiyorum cok yoğun bir haftaydi cok yoruldumm sizin bayram nasil gecti
Allah bagislasn canim ben 2 yil oldu evleneli ama bebegimiz olmadi. benim esimde ogretmen Allah yardimcniz olsun bu yilda insallah guzel bir sekilde gecerEvet canim 31 yaşında evliyim 2 çocuğum var biri 2.5 diğeri nerdeyse 6 :) çalışıyorum öğretmenim hatta yarın mesai basliyioorrrr
Hayır cnm ayran detoksuMuz sut detoksumu yapacaksin.yoksa baska bir seymi
Allah hayırlısı ile nasip etsin canımAllah bagislasn canim ben 2 yil oldu evleneli ama bebegimiz olmadi. benim esimde ogretmen Allah yardimcniz olsun bu yilda insallah guzel bir sekilde gecer
Aminn canımAllah hayırlısı ile nasip etsin canım
Bool bol uyuyarak ve yiyerek geçti inciSelam tatlım ben de özledim bugün döndüm esyalari yerlestirmeye calisiyorum cok yoğun bir haftaydi cok yoruldumm sizin bayram nasil gecti
Sevgicim ilk sayfamızı okuyabildin mi? Menü paylaşıyouz hergün. Bayram dolayısı ile paylaşmadık ama yarın başlıyoruz yeniden.. cuma günleri tartı günümüz sabah aç karna tartılıp buraya yazıyoruz.. disiplinle kilolardan kurtulacağız inşallah hepberaberAminn canım
Evet başlayalım artıkKızlaaaaarrrr
Hadi bakalım yarına tertemiz kahvaltı ile başlayalım. Akşam herkesten menü istiyorum. Artık menü vermeyen kilo bildirimi yapmayanları listeden çıkarıcaz söyliyim..
Hadi disiplin zamanı artık
Balıkesirdeler canım@MiuLego kuzum senin ailen nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?