Sensin ŞİŞKO

@MiuLego cnm yarın için kimseyi etiketleme.. gelen leri listeye alalım gelmeyenleri çıkar bence.. Spor listesini de bu cumadan itibaren tekrar oluşturalım..
Aynen balım öyle yapıcam.
Ona göre de ilk sayfa tablolarını listesini yapıcam :)
Spor tabi ki cumadan itibaren başlıyor yine

:KK76:****8 EYLÜL BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****:KK76:

MiuLego (54.5/
tevafuk55 (62.8/
hippotalamus (79.4/
Sily (62.5/
Gulbe seker (82.4/
inciakis (67.1/

My SouL (53.7/

Zms kaya (71.1/
tuzsuz_ruh (82.4/

Esra_4378 (79.8/

Margarikotin (52.2/
kahve kitap ve ben ( 83.5/
yumaknuro (77.7/
marlin18 (62/
hepsi-bu-kadar (58.2/

Bhr_89 (80.2/

Kızlar yarınki listemiz bu. Hazırda dursun. Bildirim ve aktiflik durumlarına göre yarın liste son halini alacak..

Kilolar 2 hafta öncesinin kilosu. Geçen hafta bayram dolayısı ile çok az bildirim gelmişti. O yüzden bu cuma 2 haftalık kilo kaybı hesaplayacağız. En son yüzdeyi 2 ye böleriz.

Eksik var mı?

:KK76:****8 EYLÜL BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****:KK76:

MiuLego (54.5/
tevafuk55 (62.8/
hippotalamus (79.4/
Sily (62.5/
Gulbe seker (82.4/

inciakis (67.1/
My SouL (53.7/

Zms kaya (71.1/
tuzsuz_ruh (82.4/

Esra_4378 (79.8/

Margarikotin (52.2/
kahve kitap ve ben ( 83.5/
yumaknuro (77.7/
marlin18 (62/

hepsi-bu-kadar (58.2/
Bhr_89 (80.2/

Kızlar yarınki listemiz bu. Hazırda dursun. Bildirim ve aktiflik durumlarına göre yarın liste son halini alacak..

Kilolar 2 hafta öncesinin kilosu. Geçen hafta bayram dolayısı ile çok az bildirim gelmişti. O yüzden bu cuma 2 haftalık kilo kaybı hesaplayacağız. En son yüzdeyi 2 ye böleriz.

Eksik var mı?
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

IMG_1320.webp
-700 regl şişkinliğine rağmen:KK28:
Ay soul günlerdir benim göbeğime noldu diyorum o kadar mı yedim kocaman olmuş diyodm. Meğer regl miş:KK73:
Kızım regl adamı mafediyor yawww gıcık oluyorum bende o dönemlerime :)

Çok sağlıklı bir öğle yemeği yedim. 2-3 saat sonra üzğm yicem akşam da spordan sonra bir süt gün kapandı benim için işteeee:)
Tabi kiraz sapı çayı ve türk kahvesi içicem daha
Afiyet olsun yawru bende bunları yedim yemekte...
Yukarıda cıktı resim ne alaka :D

He bi de wc siz wc ye 1-2 saat sonra çıkabildim tartıdan sen ona -1 diyebilirsin My SouL My SouL :rolleyes:
Ahahaha hadi bakalım, ben yerimde sayıyorum bence ya bilemedim ☹️

Eki Görüntüle 2041725
Kızım regl adamı mafediyor yawww gıcık oluyorum bende o dönemlerime :)

Afiyet olsun yawru bende bunları yedim yemekte...
Yukarıda cıktı resim ne alaka :KK70:

Ahahaha hadi bakalım, ben yerimde sayıyorum bence ya bilemedim ☹️
kız bu neee bir yudumcuk
ben senin o salata tabaklarından 2 tane yiyorum öğlen yanında çorba ve ana yemekle beraber

Ben eve geçiyorum yarın tartı kaç çıkacak bilmiyorum 3 gündür wc ye çıkamıyorum ne olacak benim halim yola çıkmadan sabah 2 mil yaptım yarın ödem de olur mu ki yapacak birşey Yök kaçış Yök
gülbişkom ödem olur wc çok etkiler. Yani yarınki sonuca asla takılmıyoruz aynen böyle beslenmeye devam ediyorsun ve de spora :) ödem gider wc hallolur hoop geliverir eksiler

Back
X