Sensin ŞİŞKO

Kızlar sabah yediklerim gelsin anacım geldi:anne: yemek kahvaltı derken gelemedim

9.30

Domates
Biber
Salatalık
Kesik üstü çemen
bir dilim
peynir
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Şekersiz çay
Bol bol su şimdi ayran detoksunun içindekiler pişiyor onu yicem:kk77:

Teşekkür ederdin ...
Beni merak edebilirdin ne var ne yok diyebilirdin.
Sohbeti uzatmak istemiyon anladım.
Misafirm vardı gelince yazamadım doğal olaraktan. Kaldı öyle.

Senin tiriplerini yemekten kilo alıcam :silah:

Bende az olan menümü yazayim.. :oha: ya artık canim bi sey yemek istemiyor kizlar ilginçtir cok cok cok acıkıyorum :kk77:ama en fazla üç lokma alıp doyabiliyorum.. :deli:sevinimmi üzüleyimmi.. :dua:

Neyse

SABAH;
Kahvaltıdan önce 2 büyük bardak su
Bir fincan sekersiz filtre kahve
Bir tereyagda yumurta,peynir,zeytin,salatalik,domates,bir yufkanin 4te1 i kadar da yufka..

Bi ara ağzıma 5 tane falan kırmızı üzüm attım, 4 tane de bebe biskuvisi :KK42: ama cok guzeldiiiii..

Şimdide aksam yemeği yiyorum..
Yeşil çay ve naneli,biberli yoğurt..

Su; 3 lt
Spor,15 dk zumba
30 dk bel ve göbek hareketleri:KK8:

Kızlar sabah yediklerim gelsin anacım geldi:anne: yemek kahvaltı derken gelemedim

9.30

Domates
Biber
Salatalık
Kesik üstü çemen
bir dilim
peynir
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Şekersiz çay
Bol bol su şimdi ayran detoksunun içindekiler pişiyor onu yicem:kk77:
çok güzel kahvaltı..
merak ediyorum detoks sana nasıl etki edecek. Detoks günü çemen yemesen iyiydi tabi dipnot olarak
Bende az olan menümü yazayim.. :oha: ya artık canim bi sey yemek istemiyor kizlar ilginçtir cok cok cok acıkıyorum :kk77:ama en fazla üç lokma alıp doyabiliyorum.. :deli:sevinimmi üzüleyimmi.. :dua:

Neyse

SABAH;
Kahvaltıdan önce 2 büyük bardak su
Bir fincan sekersiz filtre kahve
Bir tereyagda yumurta,peynir,zeytin,salatalik,domates,bir yufkanin 4te1 i kadar da yufka..

Bi ara ağzıma 5 tane falan kırmızı üzüm attım, 4 tane de bebe biskuvisi :KK42: ama cok guzeldiiiii..

Şimdide aksam yemeği yiyorum..
Yeşil çay ve naneli,biberli yoğurt..

Su; 3 lt
Spor,15 dk zumba
30 dk bel ve göbek hareketleri:KK8:
tabi ki sevin silycim daha ne istiyorsun mide minicik kalmış demek ki..
akşam çok hafif herşey güzel yarın güzel eksi bekliyoruz
Aaaahhhh ahhh o ihtiyarlamadan önceydi yawruuuuuumm :hasta:
hahahh hahahaha ihtiyar mı hahahhaa
hadi ordan:KK11:

çok güzel kahvaltı..
merak ediyorum detoks sana nasıl etki edecek. Detoks günü çemen yemesen iyiydi tabi dipnot olarak

tabi ki sevin silycim daha ne istiyorsun mide minicik kalmış demek ki..
akşam çok hafif herşey güzel yarın güzel eksi bekliyoruz

hahahh hahahaha ihtiyar mı hahahhaa
hadi ordan:KK11:
Bir catalcik yedim okumamisim tam daha önce sonra gördüm ama tuzlu değil benimki

Kızlar yaptım detoksuma ihanet ettim :KK43: misafirliğe gittim. Sadece kahve ye dedim bişi hazırlamayın dedim.. bi küçük tava böreği yedim.. incecikti.. küçüktü ama yedim :kızgın: ama detoks bozuldu diye salmam kendimi. . Detoksa devam :KK14:
@MiuLego koş koş azcik ta hippoya kiz sopaylan kovala :D

Kızlar yaptım detoksuma ihanet ettim :KK43: misafirliğe gittim. Sadece kahve ye dedim bişi hazırlamayın dedim.. bi küçük tava böreği yedim.. incecikti.. küçüktü ama yedim :kızgın: ama detoks bozuldu diye salmam kendimi. . Detoksa devam :KK14:
Ahahhaha detoks yan yatmış çamura batmış misafirliğe gitme bari detoks yaparken bundan sonra

Ahahhaha detoks yan yatmış çamura batmış misafirliğe gitme bari detoks yaparken bundan sonra
Kız öle kahveye komşuya geçtim hemen tavada börek pişirdi..çaktırmadan oğluma verdim kalktı bana bi tabak daha getirdi. .

Back
X