- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Sağol kuzum az kaldı evime Osman Gazi köprüsünden geçiyoruz yoruldum ama ya evimi özledimaaa hadi hayırlı yolculuklar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum az kaldı evime Osman Gazi köprüsünden geçiyoruz yoruldum ama ya evimi özledimaaa hadi hayırlı yolculuklar :)
Misafirm vardı gelince yazamadım doğal olaraktan. Kaldı öyle.Teşekkür ederdin ...
Beni merak edebilirdin ne var ne yok diyebilirdin.
Sohbeti uzatmak istemiyon anladım.
Misafirm vardı gelince yazamadım doğal olaraktan. Kaldı öyle.
Senin tiriplerini yemekten kilo alıcam![]()
Açımmmmmm....
Sabah 9 'dan itibaren seminer vardı
Aaaahhhh ahhh o ihtiyarlamadan önceydi yawruuuuuumm
çok güzel kahvaltı..Kızlar sabah yediklerim gelsin anacım geldiyemek kahvaltı derken gelemedim
9.30
Domates
Biber
Salatalık
Kesik üstü çemen
bir dilim
peynir
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Şekersiz çay
Bol bol su şimdi ayran detoksunun içindekiler pişiyor onu yicem![]()
tabi ki sevin silycim daha ne istiyorsun mide minicik kalmış demek ki..Bende az olan menümü yazayim..ya artık canim bi sey yemek istemiyor kizlar ilginçtir cok cok cok acıkıyorum
ama en fazla üç lokma alıp doyabiliyorum..
sevinimmi üzüleyimmi..
Neyse
SABAH;
Kahvaltıdan önce 2 büyük bardak su
Bir fincan sekersiz filtre kahve
Bir tereyagda yumurta,peynir,zeytin,salatalik,domates,bir yufkanin 4te1 i kadar da yufka..
Bi ara ağzıma 5 tane falan kırmızı üzüm attım, 4 tane de bebe biskuvisiama cok guzeldiiiii..
Şimdide aksam yemeği yiyorum..
Yeşil çay ve naneli,biberli yoğurt..
Su; 3 lt
Spor,15 dk zumba
30 dk bel ve göbek hareketleri![]()
hahahh hahahaha ihtiyar mı hahahhaaAaaahhhh ahhh o ihtiyarlamadan önceydi yawruuuuuumm![]()
Bir catalcik yedim okumamisim tam daha önce sonra gördüm ama tuzlu değil benimkiçok güzel kahvaltı..
merak ediyorum detoks sana nasıl etki edecek. Detoks günü çemen yemesen iyiydi tabi dipnot olarak
tabi ki sevin silycim daha ne istiyorsun mide minicik kalmış demek ki..
akşam çok hafif herşey güzel yarın güzel eksi bekliyoruz
hahahh hahahaha ihtiyar mı hahahhaa
hadi ordan![]()
Yemeğimi yedim şimdi kahve zamanıne yapıyorsunuz ki acaba
çok acıktım türlü türlü abur cubur var ofiste çok zorlanıyorum![]()
Bir catalcik yedim okumamisim tam daha önce sonra gördüm ama tuzlu değil benimki
hee tamam canım tuzsuzsa hiç problem yok..Bir kase detoks çorbası. Gitti pul biber ve nane ekledim
ooo ben de duble içtimYemeğimi yedim şimdi kahve zamanı![]()
Ben zaten salatalık severim bulgur ve mercimek te tamam nohutta yerim tek sorun tuzsuz olması ahahahahhhee tamam canım tuzsuzsa hiç problem yok..
afgiyet olsun detoks çorbasını sevdin mi..
ooo ben de duble içtim![]()
@MiuLego koş koş azcik ta hippoya kiz sopaylan kovalaKızlar yaptım detoksuma ihanet ettimmisafirliğe gittim. Sadece kahve ye dedim bişi hazırlamayın dedim.. bi küçük tava böreği yedim.. incecikti.. küçüktü ama yedim
ama detoks bozuldu diye salmam kendimi. . Detoksa devam
![]()
Ahahhaha detoks yan yatmış çamura batmış misafirliğe gitme bari detoks yaparken bundan sonraKızlar yaptım detoksuma ihanet ettimmisafirliğe gittim. Sadece kahve ye dedim bişi hazırlamayın dedim.. bi küçük tava böreği yedim.. incecikti.. küçüktü ama yedim
ama detoks bozuldu diye salmam kendimi. . Detoksa devam
![]()
Kız öle kahveye komşuya geçtim hemen tavada börek pişirdi..çaktırmadan oğluma verdim kalktı bana bi tabak daha getirdi. .Ahahhaha detoks yan yatmış çamura batmış misafirliğe gitme bari detoks yaparken bundan sonra
Detoks yapıyom yemicem deseydinKız öle kahveye komşuya geçtim hemen tavada börek pişirdi..çaktırmadan oğluma verdim kalktı bana bi tabak daha getirdi. .